ποσες φωτο εχεις δει φβ και αλλου που η αλλη βγαινει στον καθραφτη του σπιτιου της με το iphone και την στριγκαρα της μονο....?
ναι ρε αλλα εδω λεμε για video !!! χωριζοντας
ποσες φωτο εχεις δει φβ και αλλου που η αλλη βγαινει στον καθραφτη του σπιτιου της με το iphone και την στριγκαρα της μονο....?
βαλε μου χαμηλο βαθμο στην ορθογραφια λογω κεκτημενης ταχυτητας !Κι εσύ τύπε μάθε να γράφεις.
Παρε παραδειγμα την Τζουλια....Δεν βγηκε πρωτη στο διαγωνισμο και τα εβγαλε ολα στη φορα .....Να για να μαθετεπαιζει και να το βαλει μονη τις δηλαδη
κανε οτι γουσταρεις! Το βιντεο το χεις τραβηξει με την συγκαταθεση της η κρυφα ?ναι ρε αλλα εδω λεμε για video !!! χωριζοντας
ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ή ΠΙΣΩ ΤΗΣ.
Ρε μαλάκα Πίκερ στ αρχίδια του του αλλου,παρθένα νόμισε πως ήταν?
Πάλι ρόμπα εσύ θα γίνεις και πουστράκος.
Οκ εσύ μη φοβάσαι ούτε είχες ούτε θα έχεις ποτέ γκόμενα.
παριστανε οτι γουσταρε την πουτσα μας θες να πεις.Πόσο πουστράκι πρέπει να είσαι για να θες εκδίκηση από μια γκόμενα που ως χτες γούσταρε την πούτσα σου και τώρα γουστάρει μια άλλη πούτσα?
Μετά σας φταίνε οι Ελλεηνίδες καθικάκια.Και λίγα σας κάνουν.Πούστρες ε πούστρες.
Και να τη γούσταρε τι έγινε?Τώρα γουστάρει κάποια άλλη.Σιγά το πράγμα.παριστανε οτι γουσταρε την πουτσα μας θες να πεις.
αυτη ειναι υπευθυνη για την κατασταση της και οχι ο αντρας.αυτη τον χωρισε υπουλα.ενω παριστανε την ερωτευμενη τοσο καιρο.αυτη τον παραπλανησε.καιρος να θερησει οτι εσπειρεΚαι να τη γούσταρε τι έγινε?Τώρα γουστάρει κάποια άλλη.Σιγά το πράγμα.
Πας κι εσύ για άλλα.
Μπράβο
Μαλάκα.
Ε και τι να γινει ??? Να φωναξουμε τον Μασκοφορο Εκδικητη???αυτη ειναι υπευθυνη για την κατασταση της και οχι ο αντρας.αυτη τον χωρισε υπουλα.ενω παριστανε την ερωτευμενη τοσο καιρο.αυτη τον παραπλανησε.καιρος να θερησει οτι εσπειρε
Βρες τ αρχίδια να πας παρακάτω.Αν δεν έχεις,που μάλλον δεν έχεις αν κρίνω απ αυτά που έκανες,ακόμα δεν πουλάνε δυστυχώς.Άκου φίλε, εμένα δεν μου αρέσει η υποκρισία. Μερικές γυναίκες είναι τόσο καριόλες που χρειάζονται ένα μάθημα. Σκέψου την άλλη να την έχεις ξεσκίσει και να τη βλέπεις κάθε μέρα στη δουλειά και όχι μόνο να μη σου λέει καλημέρα αλλά να κάνει και ότι δεν σε ξέρει. Και να λέει και καλά στις φίλες της ότι σε χυλοπιτιάζει κιόλας. Εσύ δηλαδή θα το ανεχόσουν? Εγώ πάντως όχι, και έτσι την έφτιαξα κανονικά.
ας μην ανοιγε τα ποδια της φιλε.επισης αυτη διαλεξε σε ποιον θα ανοιξει τα ποδια της.αυτες επιλεγουν αρα αυτες εχουν και την ευθυνηΕ και τι να γινει ??? Να φωναξουμε τον Μασκοφορο Εκδικητη???