Νέα

Video με πρωην.Οταν χωριζεις τι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εστω οτι τα εχεις με ενα μωρο καποια χρονια. Στα χρονια που ειστε μαζι τραβας και video οταν την πη

• το ανεβαζεις στο Internet

Ψήφοι: 13 12,6%
  • το στελενεις στον νεο γκομενο που χαρη του σε αφησε

Ψήφοι: 15 14,6%
  • το στελνεις στους γονεις τις

Ψήφοι: 10 9,7%
  • το κολας σε αφισες στην γειτονια τις

Ψήφοι: 6 5,8%
  • την κραζεις απλα και αυτη συνεχιζει να γαμιεται με το αλλο και δεν τρεχει τιποτα

Ψήφοι: 14 13,6%
  • κλαις την μοιρα σου

Ψήφοι: 10 9,7%
  • δεν εκδικησε και ρουφας το αυγο σου

Ψήφοι: 53 51,5%
  • τις γαμας τα πρεκια και αυτον μαζι και περνεις το αιμα σου πισω

Ψήφοι: 9 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103
OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ποσες φωτο εχεις δει φβ και αλλου που η αλλη βγαινει στον καθραφτη του σπιτιου της με το iphone και την στριγκαρα της μονο....?

ναι ρε αλλα εδω λεμε για video !!! χωριζοντας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι ρε αλλα εδω λεμε για video !!! χωριζοντας
κανε οτι γουσταρεις! Το βιντεο το χεις τραβηξει με την συγκαταθεση της η κρυφα ?
(οχι οτι αυτο αν το δημοσιοποιησεις θα σε κανει λιγοτερο ενοχο ) κουβεντα να γινεται !

Επισκέπτης
Λοιπόν, επειδή βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες και υποκρισίες... Η απάντηση είναι μία: αν τη γκόμενα ακόμα τη γουστάρεις, το βίντεο το στέλνεις στον γκόμενό της. Τέλος.  :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε μαλάκα Πίκερ στ αρχίδια του του αλλου,παρθένα νόμισε πως ήταν?
Πάλι ρόμπα εσύ θα γίνεις και πουστράκος.
Οκ εσύ μη φοβάσαι ούτε είχες ούτε θα έχεις ποτέ γκόμενα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το κρατάς καλά κρυμμένο και ασφαλισμένο.Αν η γκόμενα αποδειχθεί μαλακισμένο και αρχίζει και διαδίδει ψεύδη για τις σεξουαλικές σου ικανότητες,κάτι που κάνουν δυστυχώς πολλές καριόλες,στέλνεις συστημένο το βίντεο στους φίλους τις/στις φίλες της και αποδεικνύεις ότι λέει μαλακίες και ότι της είχες αλλάξει τα φώτα!!!Πάντως στο ίντερνετ δεν το ανεβάζεις χωρίς λόγο...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εαν θες εκδίκηση το στέλνεις στυς γονείς της με τίτλο '' Η ΜΟΥΛΑΝ '' ... ούτε γάτα ούτε ζημιά για σένα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ή ΠΙΣΩ ΤΗΣ.

+1000

[size=19pt]Χ[/size] και προχωρας, αν δεν μπορεις να βγεις απο μια σχεση που η αλλη σε εχει βγαλει θα καταληξεις με ενα τζωνι παρεα, ο αντρας με αρχιδια ξεχναει και προχωραει...ολα τα αλλα ειναι πουστριλικια οπως λεει και ο χαουζ.-

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πόσο πουστράκι πρέπει να είσαι για να θες εκδίκηση από μια γκόμενα που ως χτες γούσταρε την πούτσα σου και τώρα γουστάρει μια άλλη πούτσα?
Μετά σας φταίνε οι Ελλεηνίδες καθικάκια.Και λίγα σας κάνουν.Πούστρες ε πούστρες.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα Πίκερ στ αρχίδια του του αλλου,παρθένα νόμισε πως ήταν?
Πάλι ρόμπα εσύ θα γίνεις και πουστράκος.
Οκ εσύ μη φοβάσαι ούτε είχες ούτε θα έχεις ποτέ γκόμενα.

Δεν ήταν παρθένα ούτε έτσι θα γίνεις πουστράκος, απλά θα του το στείλεις για να έχει ένα μέτρο σύγκρισης ο άνθρωπος... Και γιατί εσύ πλέον δεν το χρειάζεσαι, αφού μόνο συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σου αποφέρει η κατοχή του.  :sunglasses:

Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση με γκόμενα που είχα από τη δουλειά για σύντομο χρονικό διάστημα και όταν χωρίσαμε έκανε πως δεν με ήξερε και με κορόιδευε στις φίλες της ότι και καλά εγώ της κόλλαγα και αυτή με απέρριπτε, ενώ στην πραγματικότητα την είχα ξεσκίσει. Εγώ φυσικά από αντίδραση έπιασα όλες τις φίλες της στη δουλειά και τους είπα την αλήθεια, όχι δείχνοντάς τους φωτογραφίες αλλά λέγοντάς τους λεπτομέρειες για το σπίτι της, αποδεικνύοντας έτσι ότι ήξερα πάρα πολύ καλά τη διαρρύθμισή του.  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπράβο

Μαλάκα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πόσο πουστράκι πρέπει να είσαι για να θες εκδίκηση από μια γκόμενα που ως χτες γούσταρε την πούτσα σου και τώρα γουστάρει μια άλλη πούτσα?
Μετά σας φταίνε οι Ελλεηνίδες καθικάκια.Και λίγα σας κάνουν.Πούστρες ε πούστρες.
παριστανε οτι γουσταρε την πουτσα μας θες να πεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και να τη γούσταρε τι έγινε?Τώρα γουστάρει κάποια άλλη.Σιγά το πράγμα.
Πας κι εσύ για άλλα.
αυτη ειναι υπευθυνη για την κατασταση της και οχι ο αντρας.αυτη τον χωρισε υπουλα.ενω παριστανε την ερωτευμενη τοσο καιρο.αυτη τον παραπλανησε.καιρος να θερησει οτι εσπειρε

Επισκέπτης

Άκου φίλε, εμένα δεν μου αρέσει η υποκρισία. Μερικές γυναίκες είναι τόσο καριόλες που χρειάζονται ένα μάθημα. Σκέψου την άλλη να την έχεις ξεσκίσει και να τη βλέπεις κάθε μέρα στη δουλειά και όχι μόνο να μη σου λέει καλημέρα αλλά να κάνει και ότι δεν σε ξέρει. Και να λέει και καλά στις φίλες της ότι σε χυλοπιτιάζει κιόλας. Εσύ δηλαδή θα το ανεχόσουν? Εγώ πάντως όχι, και έτσι την έφτιαξα κανονικά.  :sunglasses:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω παιδια με παρα πολλες γκομενεςεχω τραβηξει βιντεο...αλλα δεν κανω την μαλακια να τα εχω στο κινητο....τα εχω σε ενα φλασακι και η συλλογη αυξανεται...ουτε κατα διανοια δεν θα τα ανεβαζα στο ιντερνετ...θεωρω πρωτα οτι γινομαι μαλακας εγω και δευτερον προσβαλλω τον αλλον.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αυτη ειναι υπευθυνη για την κατασταση της και οχι ο αντρας.αυτη τον χωρισε υπουλα.ενω παριστανε την ερωτευμενη τοσο καιρο.αυτη τον παραπλανησε.καιρος να θερησει οτι εσπειρε
Ε και τι να γινει ??? Να φωναξουμε τον Μασκοφορο Εκδικητη???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άκου φίλε, εμένα δεν μου αρέσει η υποκρισία. Μερικές γυναίκες είναι τόσο καριόλες που χρειάζονται ένα μάθημα. Σκέψου την άλλη να την έχεις ξεσκίσει και να τη βλέπεις κάθε μέρα στη δουλειά και όχι μόνο να μη σου λέει καλημέρα αλλά να κάνει και ότι δεν σε ξέρει. Και να λέει και καλά στις φίλες της ότι σε χυλοπιτιάζει κιόλας. Εσύ δηλαδή θα το ανεχόσουν? Εγώ πάντως όχι, και έτσι την έφτιαξα κανονικά.  :sunglasses:
Βρες τ αρχίδια να πας παρακάτω.Αν δεν έχεις,που μάλλον δεν έχεις αν κρίνω απ αυτά που έκανες,ακόμα δεν πουλάνε δυστυχώς.
Αν και τώρα που διαβάζω μερικούς χρυσές δουλειές θα έκανε ένα αρχιδοπωλείο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ε και τι να γινει ??? Να φωναξουμε τον Μασκοφορο Εκδικητη???
ας μην ανοιγε τα ποδια της φιλε.επισης αυτη διαλεξε σε ποιον θα ανοιξει τα ποδια της.αυτες επιλεγουν αρα αυτες εχουν και την ευθυνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom