Νέα

Video editing

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες καλησπερα! Ψαχνω ενα προγραμματακι για να μπορεσω να περιστρεψω κατα 90 μοιρες καποιο βιντεακια που εχω τραβηξει. Εχω βρει μερικα που κανουν την δουλεια αλλα το επεξεργασμενο βιντεο ενω παιζει κανονικα στον υπολογιστη, στην τηλεοραση βγαινει σαν κατι εντελως παραμορφωμενο. Υποθετω πως κατι παιζει με το reencoding που κανει μετα την περιστροφη. Ξερει κανενας κανενα προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια ευκολα κ αποτελεσματικα?

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Παιδες καλησπερα! Ψαχνω ενα προγραμματακι για να μπορεσω να περιστρεψω κατα 90 μοιρες καποιο βιντεακια που εχω τραβηξει. Εχω βρει μερικα που κανουν την δουλεια αλλα το επεξεργασμενο βιντεο ενω παιζει κανονικα στον υπολογιστη, στην τηλεοραση βγαινει σαν κατι εντελως παραμορφωμενο. Υποθετω πως κατι παιζει με το reencoding που κανει μετα την περιστροφη. Ξερει κανενας κανενα προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια ευκολα κ αποτελεσματικα?

virtualdub κ ψαξε στα φιλτρα να βρεις την περιστροφη που θελεις

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
CyberLink PowerDirector 11 ειναι επισης καλο αλλα περιπλοκο

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και το τελικο βιντεο θα ειναι ιδιο με το αρχικο απλα περιστραμενο κατα 90 μοιρες?! Απο codecs και τετοια θα ειναι ολοιδιο με το αρχικο?!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Και το τελικο βιντεο θα ειναι ιδιο με το αρχικο απλα περιστραμενο κατα 90 μοιρες?! Απο codecs και τετοια θα ειναι ολοιδιο με το αρχικο?!

Στο μενου video θα βαλεις στο full processing mode μετα θα μπεις στα φιλτρα κ θα βρεις την περιστροφη κ τελος βαλε ενα codec πχ divx σε maximum quality.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυρνα αναποδα την τιβι τυπε :grin:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
κ μετα θα κανεις μενου file save as avi

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Windows movie maker.
Εκανα το ιδιο πριν λιγες μερες.το χουν μεσα τα windows ηδη.Πανευκολο στη χρηση του.σε 3 λεπτα τελειωσες!

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom