Νέα

Βιασμός 15χρονου από συμμαθητές του -Σοκάρουν τα λόγια των δραστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 408
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
η κατρακυλα ξεκινησε απο τους 1992 και επειτα τυπε....αυτη ηταν η σκουπιδογενια που ξεκινησε να ΜΗ σεβεται....! :confused:

με αφορμη την κριση του 2009 αρχισε να κανει τροπο ζωης την ντεμεκ "αλητεια"..αυτη η γενια τα γαμησε ολα. ακομα και στη νυχτα.

ηταν η πρωτη γενια που δεν ετρωγε φαπες απο τους μεγαλυτερους, η πρωτη γενια που τα "ηξερε ολα¨" πριν τα ζησει , η γενια που αντι να πηγαινει σε προπονησεις μπασκετ-ποδοσφαιρου ,ξεκινησε να κανει μοδα το κικ-μποξινγκ ΜΟΝΟ για επιδειξη μαγκιας :tooth:

η γενια που ανεδειξε σνικ,δωδεκατο πιθηκο,light,κοψιαλη,dat lily και τα αρχιδια μου κουνιουνται! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

η γενια που εκμεταλλευτηκε την αθροα μεταναστευση των γεννηθεντων τη δεκαετια του 1980 για να παιξει μπαλα μονη της σχεδον σε καθε πεδιο........ και να μεταδωσει λαθος προτυπα στους γεννηθεντες απο το 2000 και επειτα! :headbang: .... τιποτα δεν ειναι τυχαιο !

εχω ασχοληθει εκτενως με την ανθρωπογεωγραφια των νεοΕλληνων ....λιγες οι εξαιρεσεις,γι' αυτο χρειαζονται δραστικα μετρα πλεον.

το μοναδικο θετικο της γενιας των 90s ειναι ..... οτι ειχε και συνεχιζει να εχει καλες -πιο δεκτικες μουνιτσες...τιποτα αλλο !
οι σατανιστές της Παλλήνης σε ποιά γενιά ανήκαν μάστορα ?
μήπως ο αδικοχαμένος Άκης σε ξύπνησε ξαφνικά και είδες όσα δεν σε άγγιζαν πριν ?
Η κατρακύλα ξεκίνησε απο το 1980 ,εσύ μπορεί να μην είχες αντιληφθεί, να ήσουνα αμέτοχος
αλλά έχει και η δική σου γενιά ευθύνες , σωρευτικά λειτουργούν αυτά , γενιές απο 1960 ως σήμερα έχουν όλες μερίδιο

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μήπως ο αδικοχαμένος Άκης σε ξύπνησε ξαφνικά και είδες όσα δεν σε άγγιζαν πριν ?
Η κατρακύλα ξεκίνησε απο το 1980 ,εσύ μπορεί να μην είχες αντιληφθεί, να ήσουνα αμέτοχος
αλλά έχει και η δική σου γενιά ευθύνες , σωρευτικά λειτουργούν αυτά , γενιές απο 1960 ως σήμερα έχουν όλες μερίδιο

συγκρινεις τη βουρτσα με την πουτσα παστορα....αστο... :confused: :confused: :confused:
οι σατανιστες,ο Παπαχρονης και τετοιου τυπου ειδησεις ηταν σπανιες...τωρα σχεδον καθημερινες...
ακομα και η υποθεση μπουλινγκ στον ΑΛΕΞ ηταν μεμονωμενη....και επειδη πιανεις και τον ΑΛΚΗ στο στομα σου , τουλαχιστον μαθε το ονομα του..πριν εκφερεις γνωμη.

ακομα και στα " οπαδικα " σκηνικα ποτε δεν δολοφονουσαν ΑΣΧΕΤΟ κοσμο που κατεβαινε να χαζεψει στο σοκακι της οικιας του.
βασικα δε δολοφονουσαν καν σεσημασμενους αντιπαλους "οπαδους" ..με εξαιρεση την Παιανια που εκει ηταν οργανωμενο ραντεβου για να ληξει μια κακως εννοουμενη βεντετα....οχι οτι δικαιολογω το φονο εκει.
ηταν το μοναδικο μελανο περιστατικο στα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ πεσιματα ή συμπλοκες που στην τελικη αφορουσαν μονο οσους συμμετειχαν και δεν επηρεαζαν τη δικη μου η τη δικη σου καθημερινοτητα.

τωρα μερα παρα μερα μαχαιριες απο τσουτσεκια ....δε χωρα καμια... λογικη στην εποχη της παρανοιας.
μιλαμε για την εποχη που η κυβερνηση ιδρυσε πανεπιστημιακη αστυνομια γεματη γκομενες και βυσματα ,αντι να στειλει αστυνομικους σε πλατειες και γειτονιες. τι να συζηταμε τωρα...:idiot:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Ρε τυπε την δεκαετία του 80, του 90 ακόμα και τον 00 δεν υπήρχαν 15χρονα που μαχαιρώνονταν ουτε που βιάζανε αλλα παιδιά.

Της προάλλες δυο αδελφές δεν μαχαίρωσαν μια κοπελα στο Σύνταγμα, δηλαδή φθάσαμε στο σημείο να παίζουν μαχαιριές και τα κορίτσια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
τυπε παιζει οι γονεις να ειναι πιο ναυαγια απο τα παιδια τους.δεν θα καταλαβουν χριστο :confused::confused::confused:
μονο κωπηλατες σε γαλερα και μαστιγωμα μεχρι να πεθανουν απο αυχενικο ειναι η λυση :wanker::wanker::wanker:
Δυστυχώς καταργήθηκαν οι γαλέρες...η καταναγκαστική εργασία μου φαίνεται ως μια πιο μοντέρνα προσέγγιση.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
η συγχρονη παιδοψυχολογία λέει , οτι τα παιδια δεν πρέπει να τα χτυπάμε γιατί λέει τους μένουν ψυχολογικά τραυματα.....
είμαι 46 κι εχω φάει ξύλο κι απο γονεις κι απο δασκάλους-καθηγητές , όπως και ο πατέρας μου , αλλά κι όλοι οι φίλοι μου κι οι πατεράδες των φίλων μου...
στην εποχή μας όμως τέτοια ξευτιλίκια δεν είχαμε ....
σήμερα στο gym , ένα μαλακιστήρι που δεν ήταν καν 20 ετων , έπαιζε με το κινητό του σα μαλακισμένο που ήταν πάνω σένα μηχάνημα , κι όταν τον ρώτησα ¨θα μπεις ? ή θα μπω ? " ....μου απάντησε τσαμπουκαλεμένα "θα μπω ρε φίλε " .....
εμείς ....στην εποχή μας ....οχι ρε δεν τολμούσαμε να ξεστομίσουμε σε μεγαλύτερο....αλλά μιλάγαμε στον πληθυντικό.....
αν δεν είχα κανονήσει φαγητό αργότερα κι αν ήθελα να χαλάσω την ημέρα μου , θα τον έκανα τόπι στο ξύλο επί τόπου ....όπως και τον πατέρα του που θα ερχοταν αργότερα να μου ζητησει τα ρεστα....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
συγκρινεις τη βουρτσα με την πουτσα παστορα....αστο... :confused: :confused: :confused:
οι σατανιστες,ο Παπαχρονης και τετοιου τυπου ειδησεις ηταν σπανιες...τωρα σχεδον καθημερινες...
ακομα και η υποθεση μπουλινγκ στον ΑΛΕΞ ηταν μεμονωμενη....και επειδη πιανεις και τον ΑΛΚΗ στο στομα σου , τουλαχιστον μαθε το ονομα του..πριν εκφερεις γνωμη.

ακομα και στα " οπαδικα " σκηνικα ποτε δεν δολοφονουσαν ΑΣΧΕΤΟ κοσμο που κατεβαινε να χαζεψει στο σοκακι της οικιας του.
βασικα δε δολοφονουσαν καν σεσημασμενους αντιπαλους "οπαδους" ..με εξαιρεση την Παιανια που εκει ηταν οργανωμενο ραντεβου για να ληξει μια κακως εννοουμενη βεντετα....οχι οτι δικαιολογω το φονο εκει.
ηταν το μοναδικο μελανο περιστατικο στα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ πεσιματα η συμπλοκες που στην τελικη αφορουσαν μονο οσους συμμετειχαν και δεν επηρεαζαν τη δικη μου η τη δικη σου καθημερινιτητα.

τωρα μερα παρα μερα μαχαιριες ....δε χωρα καμια... λογικη στην εποχη της παρανοιας.
μιλαμε για την εποχη που η κυβερνηση ιδρυσε πανεπιστημιακη αστυνομια γεματη γκομενες και βυσματα ,αντι να στειλει αστυνομικους σε πλατειες και τις γειτονιες. τι να συζηταμε τωρα...:idiot:
επίτηδες έγραψα Ακης αντί Άλκης να σε τσεκάρω στο 1000%:cheesy: Ποιός είσαι εσύ ρε μπάρμπα που θα μου πείς ποιόν πιάνω στο στόμα μου που ειδικά στην προκειμένη δεν είπα κάτι άσχημο ? τέσπα πάμε παρακάτω...
Όπως είχα καταλάβει και επιβεβαίωσες με την τσαντίλα σου για τον "Άκη" , ζούσες στην κοσμάρα σου κ ξαφνικά από ένα θλιβερό γεγονός που σε άγγιξε ,είδες όσα δεν έβλεπες δεκαετίες και σε Παιανία άκυρα όσα σου είπανε αλλά δεν έχει σημασία πιά ούτε για Άλκη που ήταν στοχοποιημένος ούτε για Φιλόπουλο

Δέκα χρόνια τουλάχιστον φωνάζουν κάποιοι πως γίναμε Κολομβία των Βαλκανίων, ίσως τα 15χρονα να μην είχαν καν γεννηθεί ή να μπουσούλαγαν όταν η δική σου-μου γενιά σφύριζε αδιάφορα
Κράτα το "σωρευτικό" που είπαμε και εαν σώνει κ καλά ψάχνεις για ΜΙΑ γενιά που τα σκάτωσε κυριολεκτικά ,
ψάξου για τη γενιά της Ηλιένας :D:

Ηλιάνα μη με μαλώσεις !! ΗλιΑνα :grin:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
η συγχρονη παιδοψυχολογία λέει , οτι τα παιδια δεν πρέπει να τα χτυπάμε γιατί λέει τους μένουν ψυχολογικά τραυματα.....
είμαι 46 κι εχω φάει ξύλο κι απο γονεις κι απο δασκάλους-καθηγητές , όπως και ο πατέρας μου , αλλά κι όλοι οι φίλοι μου κι οι πατεράδες των φίλων μου...
σήμερα στο gym , ένα μαλακιστήρι που δεν ήταν καν 20 ετων , έπαιζε με το κινητό του σα μαλακισμένο που ήταν πάνω σένα μηχάνημα , κι όταν τον ρώτησα ¨θα μπεις ? ή θα μπω ? " ....μου απάντησε τσαμπουκαλεμένα "θα μπω ρε φίλε " .....
εμείς ....στην εποχή μας ....οχι ρε δεν τολμούσαμε να ξεστομίσουμε σε μεγαλύτερο....αλλά μιλάγαμε στον πληθυντικό.....
αν δεν είχα κανονήσει φαγητό αργότερα κι αν ήθελα να χαλάσω την ημέρα μου , θα τον έκανα τόπι στο ξύλο επί τόπου ....όπως και τον πατέρα του που θα ερχοταν αργότερα να μου ζητησει τα ρεστα....
Εκεί στο "ρε φιλε" θέλει σφαλιαρα. Οτι δν είσαι άξιος ούτε μπουνιά να σ δώσω

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ρε τυπε την δεκαετία του 80, του 90 ακόμα και τον 00 δεν υπήρχαν 15χρονα που μαχαιρώνονταν ουτε που βιάζανε αλλα παιδιά.

Της προάλλες δυο αδελφές δεν μαχαίρωσαν μια κοπελα στο Σύνταγμα, δηλαδή φθάσαμε στο σημείο να παίζουν μαχαιριές και τα κορίτσια.

xθες 29χρονος μητροκτονος στην Καλαμαρια Θεσσαλονικης... :confused: :confused: :confused:
Ελληνας,μεσης (και γνωστης) οικογενειας,υπερανω πασης υποψιας....την εσφαξε......μεσα στο σπιτι...
....περιμενε καθιστος,αταραχος στο πατωμα ...μεχρι να ερθει η αστυνομια....

για να συνεχισω ο,τι ανελυα πιο πριν....τελη δεκαετιας 2000 βγηκε αυτο το κομματακι ....απο τους αγαπημενους ΛΟΚΟΜΟΝΤΟ....

δωστε βαση....ενω ο τιτλος αναφερεται σε μια κακη συνηθεια,διαπιστωστε ποσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ακουγεται....

δεν ωθει τους ακροατες σε εκνομες - παραβατικες συμπεριφορες.....
αυτοσαρκαζεται "με φωναζουν τρελο γιατι πινω μπαφους και παιζω pro"...
το διασκεδαζει με στιχους "εχει κεφια ο Ντογκμπα" .."τα κοριτσια ξενυχτανε μ ενα μυστικο?? " και παει λεγοντας...

ναι λοιπον, ακομα και η ρεγκε (κατ εξοχην πιο αριστεριζουσα- εναλλακτικη σκηνη) ειχε αισθητικη,αυτοσεβασμο και γουστο τοτε....

σε συγκριση με τα σημερινα σκουπιδια οι ΛΟΚΟΜΟΝΤΟ φανταζουν Παβαροτι και Μοτσαρτ....

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Εκεί στο "ρε φιλε" θέλει σφαλιαρα. Οτι δν είσαι άξιος ούτε μπουνιά να σ δώσω
ακριβώς! απλά ήταν μια τοσο όμορφη μέρα σήμερα που δεν ήθελα να την χαλάσω για ένα τσογλανοπουστράκι....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

προβλεπόμενα όλα , σιγά σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
επίτηδες έγραψα Ακης αντί Άλκης να σε τσεκάρω στο 1000%:cheesy: Ποιός είσαι εσύ ρε μπάρμπα που θα μου πείς ποιόν πιάνω στο στόμα μου που ειδικά στην προκειμένη δεν είπα κάτι άσχημο ? τέσπα πάμε παρακάτω...
Όπως είχα καταλάβει και επιβεβαίωσες με την τσαντίλα σου για τον "Άκη" , ζούσες στην κοσμάρα σου κ ξαφνικά από ένα θλιβερό γεγονός που σε άγγιξε ,είδες όσα δεν έβλεπες δεκαετίες και σε Παιανία άκυρα όσα σου είπανε αλλά δεν έχει σημασία πιά ούτε για Άλκη που ήταν στοχοποιημένος ούτε για Φιλόπουλο

Δέκα χρόνια τουλάχιστον φωνάζουν κάποιοι πως γίναμε Κολομβία των Βαλκανίων, ίσως τα 15χρονα να μην είχαν καν γεννηθεί ή να μπουσούλαγαν όταν η δική σου-μου γενιά σφύριζε αδιάφορα
Κράτα το "σωρευτικό" που είπαμε και εαν σώνει κ καλά ψάχνεις για ΜΙΑ γενιά που τα σκάτωσε κυριολεκτικά ,
ψάξου για τη γενιά της Ηλιένας :D:

Ηλιάνα μη με μαλώσεις !! ΗλιΑνα :grin:

ασυλληπτο το χιουμορ σου με το ονομα ενος νεκρου παιδιου :confused: :confused: :confused:

στην Παιανια ραντεβου ειχε οργανωθει....ο ΑΛΚΗΣ δεν ηταν καν οπαδος ρε καραγκιοζη,πως ηταν στοχοποιημενος?

ελα κανε μας τη χαρη...... ο διαλογος δεν εχει νοημα μαζι σου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
xθες 29χρονος μητροκτονος στην Καλαμαρια Θεσσαλονικης... :confused: :confused: :confused:
Ελληνας,μεσης (και γνωστης) οικογενειας,υπερανω πασης υποψιας....την εσφαξε......μεσα στο σπιτι...
....περιμενε καθιστος,αταραχος στο πατωμα ...μεχρι να ερθει η αστυνομια....

Ποιας οικογένειας;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
ασυλληπτο το χιουμορ σου με το ονομα ενος νεκρου παιδιου :confused: :confused: :confused:

στην Παιανια ραντεβου ειχε οργανωθει....ο ΑΛΚΗΣ δεν ηταν καν οπαδος ρε καραγκιοζη,πως ηταν στοχοποιημενος?

ελα κανε μας τη χαρη...... ο διαλογος δεν εχει νοημα μαζι σου.
που το είδες το χιούμορ ρε απίθανε ?
στοχοποιημένος ήταν ο αδικοχαμένος Άλκης , λες να βγήκαν παγανιά τυχαία οι παοκτζήδες ή έγραφε άρης στο μέτωπο ο Άλκης ?
αν ο αδικοχαμένος δεν ήταν οπαδός του άρη δεν θα έδινες σεντς αριστερομαλακάκο :cheesy:

ξέρεις πόσα ραντεβού ρε φελέ υπήρξαν πριν την παιανία χωρίς νεκρό ?
μπουζούριασμα στη Γυάρο θες παρέα με τα 15χρονα αλβανάκια:grin:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Όλη η σημερινή νεολαία (κούγεται κλισέ το ξέρω) μιλάνε στους μεγαλύτερους στον ενικό, αλλά και το τσαμπουκαλεμένο ύφος πάει πολύ.
Όταν ήμουν 19-20, δεν μπορούσα καν να διανοηθώ να μιλήσω σε 25άρη και πάνω στον ενικό!
Υποπτεύομαι ότι έτσι μιλάνε και στους καθηγητές στα σχολεία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
Όλη η σημερινή νεολαία (κούγεται κλισέ το ξέρω) μιλάνε στους μεγαλύτερους στον ενικό, αλλά και το τσαμπουκαλεμένο ύφος πάει πολύ.
Όταν ήμουν 19-20, δεν μπορούσα καν να διανοηθώ να μιλήσω σε 25άρη και πάνω στον ενικό!

Τώρα μόνο οι γκόμενες μιλάνε στον πληθυντικό

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Τώρα μόνο οι γκόμενες μιλάνε στον πληθυντικό
Και αυτές πλέον με ένα "ρε" είναι συνέχεια. Ούτε τακτ, ούτε ευγένεια ούτε τίποτα.
Κι αν αυτή η γενιά είναι έτσι, η επόμενη πώς θα βγει? :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Ο φοβος ειναι το παν για τα μικρα καλοπαιδακια.Στο ιδιο πλαισιο του γυμναστηριου αν και 24 χρονων μεγαλο-γεροδειχνω και με μια καλη σωματικη διαπλαση τα τελευταια 2 χρονια τα 15χρονα 16χρονα μιλανε στον πληθυντικο.Δεν μου αρεσει τα πειραζω αν βλεπουν κι αλλα ατομα στο μηχανημα οταν λενε" κανετε εδω".Λογω ενος τραυματισμου αν και σωματικα ειμαι ο ιδιος τα κιλα που εκτελω τις ασκησεις εχουν μειωθει πολυ και πλεον συμπεφτουν με το μαξ των πιτσιρικαδων.Ε εχουν αποθρασυνθει...Ζητανε να μοιραστουμε 3 ατομα το ιδιο μηχανημα ,αλλαγες λαβων για να τα βολευουν.Και θα μου πεις να μην γυμναστουν και αυτα.Ναι να γυμναστουν αλλα με συνειδηση να εκτελουν τα σετ τους σε κανονικο χρονο οχι να αγκαλιαζουν το μηχανημα και να βλεπουν μαλακιες στο κινητο να βαζουν τα κιλα εκει που τα ειχε ο προηγουμενος.Γενικα τα μικρα θελουν φοβο για να δειξουν σεβασμο.Οσες νουθεσιες και παιδεια να εχουν ο φοβος ειναι αυτος που τελικα τα συνετιζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αυτές πλέον με ένα "ρε" είναι συνέχεια. Ούτε τακτ, ούτε ευγένεια ούτε τίποτα.
Κι αν αυτή η γενιά είναι έτσι, η επόμενη πώς θα βγει? :confused:
Ρε μαλακα να το λεμε ολοκληρωμενα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
Ο φοβος ειναι το παν για τα μικρα καλοπαιδακια.Στο ιδιο πλαισιο του γυμναστηριου αν και 24 χρονων μεγαλο-γεροδειχνω και με μια καλη σωματικη διαπλαση τα τελευταια 2 χρονια τα 15χρονα 16χρονα μιλανε στον πληθυντικο.Δεν μου αρεσει τα πειραζω αν βλεπουν κι αλλα ατομα στο μηχανημα οταν λενε" κανετε εδω".Λογω ενος τραυματισμου αν και σωματικα ειμαι ο ιδιος τα κιλα που εκτελω τις ασκησεις εχουν μειωθει πολυ και πλεον συμπεφτουν με το μαξ των πιτσιρικαδων.Ε εχουν αποθρασυνθει...Ζητανε να μοιραστουμε 3 ατομα το ιδιο μηχανημα ,αλλαγες λαβων για να τα βολευουν.Και θα μου πεις να μην γυμναστουν και αυτα.Ναι να γυμναστουν αλλα με συνειδηση να εκτελουν τα σετ τους σε κανονικο χρονο οχι να αγκαλιαζουν το μηχανημα και να βλεπουν μαλακιες στο κινητο να βαζουν τα κιλα εκει που τα ειχε ο προηγουμενος.Γενικα τα μικρα θελουν φοβο για να δειξουν σεβασμο.Οσες νουθεσιες και παιδεια να εχουν ο φοβος ειναι αυτος που τελικα τα συνετιζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μαλακα να το λεμε ολοκληρωμενα
Το ζουμί ειναι αυτο που λες. Μονο με τον φοβο σέβονται.

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Το ζουμί ειναι αυτο που λες. Μονο με τον φοβο σέβονται.
Ειμαι πιο κοντα στην γενια τους και το καταλαβαινω αλλα και αυτοι που ειναι οι 40 χρονων δεν ξερω κατα ποσο ο σεβασμος που ειχαν στους μεγαλυτερους ηταν πηγαιος ή ο φοβος τους ωθουσε και αυτους στον σεβασμο

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506