Νέα

Βιασμός 15χρονου από συμμαθητές του -Σοκάρουν τα λόγια των δραστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 408
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.300
Πόντοι
11.146
συμφωνω μαζι σου αλλα για αυτους, τα κολοπαιδα, τους μικρους εγκληματιες πρεπει να τους αναμορφωσουμε. Το προβημα ξεκιναει κ απο την οικογενεια τους.
Πως θα τους αναμορφωσουμε τυπαδες μου; εδω σας θελω!

Υπαρχει κ η γερμανικη λυση. Πριν καποια χρονια ειχα διαβασει καποιο περιστατικο στον Ν.Εβρου. Καποιος εφηβος βρεθηκε να περιπλανιεται χωρις να γνωριζει ελληνικα. Αγνωστων στοιχειων...Οι εφημεριδες της εποχης αποκαληψαν οτι καποια γερμανικη εταιρια ειχε στησει "σχολειο" αναμορφωσης παιδιων με αντικοινωνικη συμπεριφορα. Υπηρχε λοιπον μια φαρμα οπου επρεπε να δουλευουν και να ακολουθουνε μια ζωη οπως ο γεργοκτηνοτροφος, μακρια απο τις κακες επιδρασεις της πολης, με ωραρια κτηνοτροφου, καθε μερα....για καποια χρονια.

Φυσικα η επιμελεια των εφηβων εφυγε απο την οικογενεια, ηταν ακαταληλη
...δεν μπορεις να αναμορφωσεις ενα παραβατικο κλασμα της κοινωνιας κ μετα να το επιστρεψεις που αραγε? Σε μια κοινωνια που θελει η ιδια εκ θεμελιων αναμορφωση?!?!!? Πλεον δυστυχως δν μιλαμε για αναμορφωση αλλα για ποινη τιμωρητικη!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Όσο κι αν κάποιοι θα πουν είναι ανήλικοι και τις γνωστές πίπες, απαιτείται να μπουν μέσα με βαριές κατηγορίες για παραδειγματισμό. Η τιμωρία δεν αφορά μόνο τους ίδιους τους θύτες. Αν αφεθούν ελεύθεροι και δεν γίνει τίποτα μαντέψτε τι θα πουν τα σκουπίδια των νέων γενιών. Θα γελάνε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Ξυπνήστε ηλίθιοι. Τα σημερινά 15χρονα μεγάλωσαν βλέποντας ακραία βίντεο κι έχοντας όλη την αρρωστια του κόσμου στη τσέπη τους μέσω του κινητού τους. Βλέπουν σεξουαλικά υπονοούμενα και τσόντες από 3 χρονών. Επίσης πίνουν ναρκωτικά από το γυμνάσιο πλέον. Εγώ όταν πήγα σχολείο βαριά 20 άτομα να καπνίζαν κανονικό τσιγάρο. Και στο λύκειο να υπήρχαν 5-6 άτομα από διαλυμένα σπίτια που ακουγόταν ότι καναν χρήση. Στο σχολείο δεν είχε δει ποτέ κανεις τίποτα.
Τσο και λο στα παιδάκια. Για να συνέλθει και η υπόλοιπη κοινωνία
Τύπε άλλοι νομίζουν οτι η κόρη τους στα 12-13 βλέπει μπεμπέ λιλή στα διαλείμματα και αυτή παίζει με το καυλί του Κωστάκη στις τουαλέτες :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
που λες οτι ειχε χτυπησει πολυ κοσμο γενικα και αόριστα,

την ωρα που αναλύεις την κατάληξη του σκηνικού
Ισχύει όμως.
Το είπα για να τονίσω ότι ήταν χούλιγκαν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
τυποι καντε μια σουμα την υποθεση γιατι βαριεμαι να διαβαζω....
τι εγινε? παιχτηκαν ξιφομαχιες απο τα 15χρονα????
:think: :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Ισχύει όμως.
Το είπα για να τονίσω ότι ήταν χούλιγκαν.
ρε μαλεα τυπαρα εδω μεσα οι 9 στους 10 ειναι άσχετοι απο αυτα. αναλύεις ενα σκηνικο που κατέληξε σε δολοφονία. οταν γραφεις οτι ο ταδε ειχε βαρεσει ΠΟΛΥ κοσμο, ο καθε μυρωδιάς θα κανει συνειρμό οτι κοιταξε καλα του κανανε η’ τα θέλε και τα παθε. το μπου ειναι εδω οχι το τιφον παλασ. τεσπα ολα καλα τυπαρα προχωραμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
η συγχρονη παιδοψυχολογία λέει , οτι τα παιδια δεν πρέπει να τα χτυπάμε γιατί λέει τους μένουν ψυχολογικά τραυματα.....
είμαι 46 κι εχω φάει ξύλο κι απο γονεις κι απο δασκάλους-καθηγητές , όπως και ο πατέρας μου , αλλά κι όλοι οι φίλοι μου κι οι πατεράδες των φίλων μου...
στην εποχή μας όμως τέτοια ξευτιλίκια δεν είχαμε ....
σήμερα στο gym , ένα μαλακιστήρι που δεν ήταν καν 20 ετων , έπαιζε με το κινητό του σα μαλακισμένο που ήταν πάνω σένα μηχάνημα , κι όταν τον ρώτησα ¨θα μπεις ? ή θα μπω ? " ....μου απάντησε τσαμπουκαλεμένα "θα μπω ρε φίλε " .....
εμείς ....στην εποχή μας ....οχι ρε δεν τολμούσαμε να ξεστομίσουμε σε μεγαλύτερο....αλλά μιλάγαμε στον πληθυντικό.....
αν δεν είχα κανονήσει φαγητό αργότερα κι αν ήθελα να χαλάσω την ημέρα μου , θα τον έκανα τόπι στο ξύλο επί τόπου ....όπως και τον πατέρα του που θα ερχοταν αργότερα να μου ζητησει τα ρεστα....
To πολύ το χα'ι'δεμα ΒΛΑΠΤΕΙ ιδίως σε παιδιά της πόλης...στα χωριά όλο και κάποια χειρωνακτική εργασία θα κάνουν και θέλουν δεν θέλουν θα πειθαρχήσουν και θα στρώσουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Όλη η σημερινή νεολαία (κούγεται κλισέ το ξέρω) μιλάνε στους μεγαλύτερους στον ενικό, αλλά και το τσαμπουκαλεμένο ύφος πάει πολύ.
Όταν ήμουν 19-20, δεν μπορούσα καν να διανοηθώ να μιλήσω σε 25άρη και πάνω στον ενικό!
Υποπτεύομαι ότι έτσι μιλάνε και στους καθηγητές στα σχολεία.
Είναι μαλακες οι καθηγητές που το ανέχονται και ναυάγια οι γονείς που αντί να τους μάθουν πώς να συμπεριφέρονται τα παίρνουν κινητά από τα 5(!) ...για να μάθουν από εκεί ο,τι δεν μπορούν να τους το μάθουν οι ίδιοι...( Λέμε τώρα).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Και αυτές πλέον με ένα "ρε" είναι συνέχεια. Ούτε τακτ, ούτε ευγένεια ούτε τίποτα.
Κι αν αυτή η γενιά είναι έτσι, η επόμενη πώς θα βγει? :confused:
Ναυάγια στο τετράγωνο θα είναι ...

• Like
Αντιδράσεις: Jim85

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
To πολύ το χα'ι'δεμα ΒΛΑΠΤΕΙ ιδίως σε παιδιά της πόλης...στα χωριά όλο και κάποια χειρωνακτική εργασία θα κάνουν και θέλουν δεν θέλουν θα πειθαρχήσουν και θα στρώσουν.
Ισχιει, τα παιδια που μεγαλωνουν σε κωμοπόλεις και χωρια διαφέρουν εως ενα βαθμο απο τα παιδιά που μεγαλώνουν σε πόλεις και ιδικά στην Αθηνα.

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
475
Πόντοι
21
Δεν εχω πεσει απο τα συννεφα ! Εδω αποτελει "ταση" της ευρωπαικης πολιτικης σκεψης να πεσει το οριο ηλικιας συναινεσης στο σεξ στα 12 ετη ! Αυτα σε συνδυασμο με την ελλειψη σωστης και πληρους παιδειας , με επιθετικες πολιτικες καταρρευσης θεσμων πυλωνων (πχ θρησκεια) ..θα οδηγησουν σε πολλα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
η συγχρονη παιδοψυχολογία λέει , οτι τα παιδια δεν πρέπει να τα χτυπάμε γιατί λέει τους μένουν ψυχολογικά τραυματα.....
είμαι 46 κι εχω φάει ξύλο κι απο γονεις κι απο δασκάλους-καθηγητές , όπως και ο πατέρας μου , αλλά κι όλοι οι φίλοι μου κι οι πατεράδες των φίλων μου...
στην εποχή μας όμως τέτοια ξευτιλίκια δεν είχαμε ....
σήμερα στο gym , ένα μαλακιστήρι που δεν ήταν καν 20 ετων , έπαιζε με το κινητό του σα μαλακισμένο που ήταν πάνω σένα μηχάνημα , κι όταν τον ρώτησα ¨θα μπεις ? ή θα μπω ? " ....μου απάντησε τσαμπουκαλεμένα "θα μπω ρε φίλε " .....
εμείς ....στην εποχή μας ....οχι ρε δεν τολμούσαμε να ξεστομίσουμε σε μεγαλύτερο....αλλά μιλάγαμε στον πληθυντικό.....
αν δεν είχα κανονήσει φαγητό αργότερα κι αν ήθελα να χαλάσω την ημέρα μου , θα τον έκανα τόπι στο ξύλο επί τόπου ....όπως και τον πατέρα του που θα ερχοταν αργότερα να μου ζητησει τα ρεστα....

Τύπε σε τι τζυμ πηγαίνεις? Εαν έπαιζε τέτοιο σκηνικό σε κάνα μπουρναζο / τριουλίδη / κλπ θα το είχαν πάρει σηκωτό το μαλακιστήρι..τουλάχιστον στα σιδεράδικα υπάρχει ακόμα ο σεβασμός....λογικά σε κάνα πυρφοροyava πηγαίνεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Ισχιει, τα παιδια που μεγαλωνουν σε κωμοπόλεις και χωρια διαφέρουν εως ενα βαθμο απο τα παιδιά που μεγαλώνουν σε πόλεις και ιδικά στην Αθηνα.
Σύμφωνα με έρευνα που διάβασα προ ετων σε μέρη με μεγάλο πληθυσμό είναι πιο δύσκολο να πάρεις μια πληροφορία όπως : τι ώρα είναι η που είναι αυτό το μέρος.Σε μέρη με πιο μικρό πληθυσμό αυτά γίνονται πολύ πιο εύκολα...δεν είναι τυχαίο .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Δεν εχω πεσει απο τα συννεφα ! Εδω αποτελει "ταση" της ευρωπαικης πολιτικης σκεψης να πεσει το οριο ηλικιας συναινεσης στο σεξ στα 12 ετη ! Αυτα σε συνδυασμο με την ελλειψη σωστης και πληρους παιδειας , με επιθετικες πολιτικες καταρρευσης θεσμων πυλωνων (πχ θρησκεια) ..θα οδηγησουν σε πολλα
Θα έχουμε πολλές πλάκες οσο κυριαρχούν οι "μονδερνες" ιδέες ανατροφής των παιδιών.... :confused: :headbang:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656

Τον μικρό Άλεξ σε μικρή πόλη δεν τον έκαναν κομμάτια συνομίληκοι ;;; Το έσερναν το παιδί και το ξέσκισαν και το τσιμέντωσαν και φυσικά δεν πλήρωσε κανείς. Μην κάνουμε χαζές γενικεύσεις. Καθίκια υπάρχουν παντού.

Για αυτό παλιά ,τα καθίκια της αθήνας, τα πήγαινε χάραμα η ΕΣΑ όπισθεν της σωτηρίας , στη θεσσαλονίκη στο σεϊχ σου , στο πεδίο βολής στο ηράκλειο κρήτης κτλ ....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom