Νέα

Βιασμός 15χρονου από συμμαθητές του -Σοκάρουν τα λόγια των δραστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 408
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.268
Πόντοι
456
και τις γκιλφ γιαγιάδες τους να ψάχνουν για :alivedick:"τεκνών" αντί να πλέκουν καλτσούλες για τα εγγόνια :bottom:

φιλαρακι που θα βρω κ γω κανα γκιλφακι να γαμησω? εχω βαρεθει να την παιζω με γκρανια..θελω να γαμησω γρια :rockon::rockon::rockon:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Το 1970 ο πατέρας μου έλεγε ότι βαζελοι και γαύροι κάθονταν μαζί στις κερκίδες είτε Λεωφόρο είτε Καραϊσκάκη χωρίς να ανοίξει μύτη , τι άλλαξε μετά από 10, 20, 30 και 50 χρόνια;
Το 1980 έμπαινα σε αστικό και αν υπήρχε θέση και καθόμουν, αφού πρώτα έλεγχα αν υπήρχαν μεγαλύτεροι όρθιοι, σε κάθε στάση παρακολουθούσα αγχωμένος μήπως επιβιβαστεί κανένας ηλικιωμένος να του παραχωρησω την θέση μου. Τι άλλαξε μετά από 50 χρόνια;
Τρώγαμε ξυλιές και σφαλιάρες από δασκάλους για ψιλομαλακιες και δεν τολμουσαμε να το πούμε στους γονείς μας μη φάμε κι από αυτούς, κανένα ψυχολογικό δεν έμεινε σε κανένα της γενιάς μου. Μόνο σεβασμός σε αξίες, ιδανικά του Έθνους αλλά και προς τους ίδιους τους συνανθρώπους μας. Τι άλλαξε μετά από 50 χρόνια;
Το πρώτο βυζι σε περιοδικό, ταχυδρόμος νομίζω, το είδα στα 14 μου, και τότε πρέπει να τράβηξα και την πρώτη μαλακία. Από τσόντες στα 16 ή 17 από κανένα μεγαλύτερο αν καβατζώναμε, τίποτα εικονογραφημενα ζακουλα, ταρατατα, σωφερινα κλπ. Μπουρδελο μετά τα 17 για να δούμε πως είναι το μουνί ζωντανό. Λίγοι είχαν την τύχη πριν τα 17 τους να το δουν ζωντανό από ξεπεταγμενες συνομηλικες τους. Αποκτήσαμε κανένα σεξουαλικό πρόβλημα; Δεν νομίζω, τι άλλαξε μετά από 50 χρόνια;
Ρητορικές οι ερωτήσεις...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.421
Πόντοι
3.656
Το 1970 ο πατέρας μου έλεγε ότι βαζελοι και γαύροι κάθονταν μαζί στις κερκίδες είτε Λεωφόρο είτε Καραϊσκάκη χωρίς να ανοίξει μύτη , τι άλλαξε μετά από 10, 20, 30 και 50 χρόνια;
Καλά και να έπεφτε καμιά ψιλή ... πέφταν χαστούκια , καμιά μπουνιά .... ΔΕΝ ΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ 150 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ .... και μετά να λένε ότι πέθανε γιατί είχε προβλήματα υγείας .... ούτε σημάδευαν με τη φωτοβολίδα τον απέναντι στα μούτρα ή στο λαιμό ....
ούτε έβγαιναν στιλέτα στο γήπεδο ..... υπήρχε ακόμη και ποινή θανάτου για φόνους, που την επέβαλαν , άσχετα αν δεν εφαρμοζόταν ...
ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
φιλαρακι που θα βρω κ γω κανα γκιλφακι να γαμησω? εχω βαρεθει να την παιζω με γκρανια..θελω να γαμησω γρια :rockon::rockon::rockon:
ανώμαλος είσαι ρε τύπε ? γκράνια ?:blahblah1:
τέσπα κόψε καμιά βόλτα στα κοιμητήρια αν το παίζεις γαμπρός κ πονόψυχος, κάποιαν θα φορτώσεις,
ίσως σου αφήσει κ κληρονομιά για τα γαμησιάτικα:cheesy:

Τον μικρό Άλεξ σε μικρή πόλη δεν τον έκαναν κομμάτια συνομίληκοι ;;; Το έσερναν το παιδί και το ξέσκισαν και το τσιμέντωσαν και φυσικά δεν πλήρωσε κανείς. Μην κάνουμε χαζές γενικεύσεις. Καθίκια υπάρχουν παντού.

Για αυτό παλιά ,τα καθίκια της αθήνας, τα πήγαινε χάραμα η ΕΣΑ όπισθεν της σωτηρίας , στη θεσσαλονίκη στο σεϊχ σου , στο πεδίο βολής στο ηράκλειο κρήτης κτλ ....
τύπε αν τους λες για ΕΣΑ θα κάνουν τούμπες κωλοτούμπες και θα προτιμήσουν τα "δικαιώματα" :cheesy:
Θα σου πούνε να λύσουμε το θέμα της εγκληματικότητας με διαβούλευση, με ατέρμονες συζητήσεις στα αμφιθέατρα κτλπ
Απλά σκούζουν όταν η εγκληματικότητα χτυπήσει τη δική τους και μόνον πόρτα , πριν τους μπεί το αγγούρι σφύριζαν αδιάφορα..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.421
Πόντοι
3.656
τύπε αν τους λες για ΕΣΑ θα κάνουν τούμπες κωλοτούμπες και θα προτιμήσουν τα "δικαιώματα" :cheesy:
Θα σου πούνε να λύσουμε το θέμα της εγκληματικότητας με διαβούλευση, με ατέρμονες συζητήσεις στα αμφιθέατρα κτλπ
Απλά σκούζουν όταν η εγκληματικότητα χτυπήσει τη δική τους και μόνον πόρτα , πριν τους μπεί το αγγούρι σφύριζαν αδιάφορα..
Το θέμα είναι αυτό έχει γίνει παγκόσμιο . Τα εγκλήματα ανηλίκων δεν τιμωρούνται .
Είναι απίστευτο να βλέπεις να κομματιάζουν άλλα παιδιά και να μην τρέχει τίποτε. Και όχι μόνο φόνοι , βιασμοί κτλ.

Τον άλεξ είπαν πρόσφατα ότι το έσερναν το παιδί τσακισμένο , ζωντανό ακόμη σαν σφαχτάρι .....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Το θέμα είναι αυτό έχει γίνει παγκόσμιο . Τα εγκλήματα ανηλίκων δεν τιμωρούνται .
Είναι απίστευτο να βλέπεις να κομματιάζουν άλλα παιδιά και να μην τρέχει τίποτε. Και όχι μόνο φόνοι , βιασμοί κτλ.
αφού τα κρίνανε ώριμα στα 15 χάριν της προόδου , τι ψάχνουμε ?
Ουσιαστικά οι ενήλικες ευθύνονται οι οποίοι με τη σειρά τους είναι τενεκέδες δικαιωματιστές
Κάτσε κάτω,άκου κ μη μιλάς ,
έπρεπε να είναι
το τρίπτυχο στους πιτσιρικάδες και σφαλιάρες αραιά κ που ...
Είδαμε κ στη περίπτωση του π.Αντώνιου (ασχέτως αν ήταν ή δεν ήταν λαμόγιο)
πόσοι μαλακοπίτουρες σκούζανε επειδή πέσανε μερικές ψιλές στα ζωηρά, τα χαστούκια τα ονόμασαν ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ :cheesy:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.421
Πόντοι
3.656
αφού τα κρίνανε ώριμα στα 15 χάριν της προόδου , τι ψάχνουμε ?
Το μόνο που προστατεύει τα παιδιά , είναι ουσιαστικά .... η φήμη των γονιών ... δηλαδή του πατέρα.
Αν έχεις κάποιο όνομα, ελπίζεις ότι δεν θα επιλέξουν τα δικά σου παιδιά για θύμα τα καθίκια.
Κοινωνία για τον πούτσο . Και πρέπει από μικρά να τα δασκαλεύεις να ψάχνουν για πιθανούς κινδύνους και να έχουν άμυνες.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Το μόνο που προστατεύει τα παιδιά , είναι ουσιαστικά .... η φήμη των γονιών ... δηλαδή του πατέρα.
Αν έχεις κάποιο όνομα, ελπίζεις ότι δεν θα επιλέξουν το δικό σου παιδί για θύμα τα καθίκια.
Κοινωνία για τον πούτσο . Και πρέπει από μικρά να τα δασκαλεύεις να ψάχνουν για πιθανούς κινδύνους και να έχουν άμυνες.
εννοείται, εκπαίδευση λύκου :wink:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Το 1980 έμπαινα σε αστικό και αν υπήρχε θέση και καθόμουν, αφού πρώτα έλεγχα αν υπήρχαν μεγαλύτεροι όρθιοι, σε κάθε στάση παρακολουθούσα αγχωμένος μήπως επιβιβαστεί κανένας ηλικιωμένος να του παραχωρησω την θέση μου. Τι άλλαξε μετά από 50 χρόνια;
Τρώγαμε ξυλιές και σφαλιάρες από δασκάλους για ψιλομαλακιες και δεν τολμουσαμε να το πούμε στους γονείς μας μη φάμε κι από αυτούς, κανένα ψυχολογικό δεν έμεινε σε κανένα της γενιάς μου. Μόνο σεβασμός σε αξίες, ιδανικά του Έθνους αλλά και προς τους ίδιους τους συνανθρώπους μας. Τι άλλαξε μετά από 50 χρόνια;
Το πρώτο βυζι σε περιοδικό, ταχυδρόμος νομίζω, το είδα στα 14 μου, και τότε πρέπει να τράβηξα και την πρώτη μαλακία. Από τσόντες στα 16 ή 17 από κανένα μεγαλύτερο αν καβατζώναμε, τίποτα εικονογραφημενα ζακουλα, ταρατατα, σωφερινα κλπ. Μπουρδελο μετά τα 17 για να δούμε πως είναι το μουνί ζωντανό. Λίγοι είχαν την τύχη πριν τα 17 τους να το δουν ζωντανό από ξεπεταγμενες συνομηλικες τους. Αποκτήσαμε κανένα σεξουαλικό πρόβλημα; Δεν νομίζω, τι άλλαξε μετά από 50 χρόνια;
Τυπε σ άρεσε εκείνη η εποχή?? Το ότι δεν πάθαμε κανένα ψυχολογικό μιλάς για τον εαυτό σου ή εκπροσωπείς και άλλους?? Τον σεβασμό σε αξίες τον απέκτησες μόνο εσύ ή πάλι εκπροσωπείς και άλλους?? Ρητορικές οι ερωτήσεις. Κι ένα τελευταίο, μήπως και τότε γινόντουσαν παρόμοια σκηνικά ή ακόμη χειρότερα απλά δεν έβγαιναν προς τα έξω?? Λέω εγώ τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.955
Πόντοι
3.656
Ισχιει, τα παιδια που μεγαλωνουν σε κωμοπόλεις και χωρια διαφέρουν εως ενα βαθμο απο τα παιδιά που μεγαλώνουν σε πόλεις και ιδικά στην Αθηνα.

Γιατί σε κωμοπόλεις και χωριά υπάρχουν πιο δυνατοί οικογενειακοί δεσμοί,δεν υπάρχουν τόσα διαλυμένα σπίτια όπως στην Αθήνα,δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί στο περιθώριο για να φτιάχνουν συμμορίες (ακόμα και Αλβανοί-ρωσοποντιοι πχ οι πιο πολλοί είναι ενταγμένοι) γενικά το περιβάλλον είναι σαφώς καλύτερο για να μεγαλώσεις ως άνθρωπος και όχι ως ζώο.Άλλα στραβά έχει η επαρχία.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
ΜΙα χαρά μπουρδέλο είναι και η επαρχία. Και στην Λάρισα μπουρ΄δελα άτομα έχει, και στον Έβρο μπουρδέλα άτομα έχει και στη Κρήτη μπουρ΄δελα έχει. Άμα οι γονείς και η παρέα είναι για τον πούτσο, μια χαρά μπουρδέλο θα βγεί το άτομο. Άμα υπάρχουν αρχές (και λίγο χρήμα από την οικογένεια), υπάρχει και τάξη. Απλά στην επαρχία δεν ακούγονται πράγματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.955
Πόντοι
3.656

Οι κωλοσυνδεσμοι

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26

υπερβολλες
να τα ακουω απο 60ρηδες 70ρηδες αντε παει στο διαολο
αλλα να ακουω απο ατομα που εζησαν 80s και 90s και τωρα να σοκαρονται απο ολα αυτα λες και δεν ειχε φουλ αλητεια εκεινες τις εποχες
απλα δεν ειχε ιντερνετ και τις σοσιαλ μαλακιες

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
Οι κωλοσυνδεσμοι

και η "μοδα"
χουλιγκανισμος δεν υπηρχε ιδιαιτερος ουτε στην ευρωπη αν εξαιρεσεις την Αγγλια στα 60s μετα αρχισε το πανηγυρι και ηρθε και εδω ειδικα απο τελη 70s αρχες 80s

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
που είπα μωρή αριστερολούγκρα πως υπήρχε ραντεβού ?
οι δικοί σου την είχαν πέσει σε ξέμπαρκους παοκτζήδες και σας κάνανε ντού ρε παρτάλι που μυξοκλαίς σαν παρθένα
Ούτε σεις χτυπάγατε με ραντεβού ,ούτε οι παοκτζήδες, ανταρτοπόλεμο κάνατε μωρή παρδάλω :D:
Έτσι παίζεται αυτό το "παιχνίδι" μαλάκα και συμμετείχαν ΚΑΙ οι δικοί σου σε ΠΟΛΛΑ τέτοια πεσίματα
Τα αφεντικά της πόλης οι μπαόκοι :grin: θα πάρουν άδεια να πάνε χαριλάου ρε φαντασμένε ? που δε γεμίζετε ταξί ?
Πουθενά δεν είπα μωρή αριστεροπουτάνα γαμώ το πολυτεχνείο σου ότι ΔΕΝ θα καταδίκαζες εαν ο Άλκης ήταν άλλη ομάδα,
είπα ότι στα αρχιδάκια σου τα τόσο δα θα έγραφες τον φόνο εαν το θύμα ΔΕΝ ήταν αρειανός:birdman:
Άνοιξε τα στραβά σου και μάθε αλλαζονικέ βλακάκο πως οι κλανομαγκίτσες "τηλεφώνησαν οι μπαόκοι σε κοζαδόρο πριν πάνε χαριλάου"
έχουνε τίμημα συνήθως νοσοκομείο αλλά ενίοτε και τάφο. Το ίδιο και με φιλόπουλο φλώρε !!! πολλές φορές έγιναν οπαδικά ραντεβού
και ξέμπαρκες αντεκδικήσεις αλλά μια φορά έγινε το κακό.
Άντε κ γαμήσου τώρα πορδοβούλωμα της γενιάς του πολυτεχνείου:2funny:

:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε σκατομπατσε πρασινε λαγε και μετα ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ....! :confused: :confused: :confused: :confused:

που πας να ξεπλυνεις την πιο ανανδρη και στυγερη δολοφονια που εχει συμβει στην Ελλαδα της Μεταπολιτευσης ......

.....και να την εξομοιωσεις με οπαδικο ραντεβου ή ακομη και πεσιμο ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ !!!! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

που πας να ριξεις λασπη λεγοντας οτι δε θα ενδιαφερομουν αν δηλωνε αλλη ομαδα το παλικαρακι:angry::angry::angry:

αλλα δε σεβεσαι ουτε τη μνημη του ΑΛΚΗ γαμω τη λαγοφαρα σου σιχαμενο πουσταριο ,
υπονοωντας οτι ηταν μπλεγμενος στην οπαδικη φαση !:confused::confused::confused::confused:
ο ΑΛΚΗΣ καραγκιοζακο -σε αντιθεση με τον Φιλοπουλο- δεν ηταν ουτε σεσημασμενος,ουτε στοχοποιημενος απο αντιπαλους !!!

....συνεχιζεις να βγαζεις οπαδικο κομπλεξ ,ενω απο αλλου ξεκινησε η κουβεντα...! στα αρχιδια μου τα οπαδικα, αλλα ειλικρινα τωρα...

μηπως σου εχει γαμησει ΑΡΕΙΑΝΟΣ την (πρωην) συζυγο....?????? :undecided::undecided::undecided::undecided::undecided::undecided:

μηπως σου αφησε ψυχολογικα η Αυτοκρατορια του Γκαλη ?????? :sopase::sopase:

ή μηπως νιωθεις την αναγκη να υπερασπιστεις τις μπατσοφιλες δικεφαλες αδερφες σου στο Βορρα???

τελικα εισαι ενας αξιοθρηνητος γκεμπελισκος που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ συκοφαντει και λεει ψεματα :idiot:
οχι μονο ΑΡΕΙΑΝΟΙ, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ οπαδος δεν εχει δολοφονησει ΑΚΥΡΟ κοσμο..ποτε και πουθενα! ουτε καν σκληροπυρηνικος!
αυτο ειναι αγραφος νομος ! βουλωνε τωρα σκουπιδαριο και μην το συνεχιζεις γιατι ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ.....

τετοιες ενεδρες μονο οι φιλεναδες σου εδω πανω..σε οικογενειαρχες,τουριστες,καφετεριες ...!:effemine:...καφετεριες με ακυρο κοσμο και γυναικοπαιδα τριγυρω ,οχι καφετεριες οπου γινονται παρτυ ...συνδεσμων !
....μονο παιδικους σταθμους δεν εχουν πιασει ακομη ,Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ!
βασικα ξεχασα,την εχουν πεσει σε παιδικες ακαδημιες:2funny::2funny::2funny::2funny:

δεν ηταν λοιπον ΟΥΤΕ ατυχημα ,ΟΥΤΕ η κακια στιγμη, αλλα εκ προμελετης δολοφονια ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΕ !
διαβασε την ιατροδικαστικη εκθεση !απλως ΕΤΥΧΕ να ειναι ο ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ...ετων 19..! ...μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε.
ακομα και εσυ γελοιε πρασινοφρουρε.... αν εκεινη τη βραδια βρισκοσουν σ΄εκεινο το στενο δρομακι
και ανταμωνες με τις αδερφες ψυχες σου :effemine:

βαρα προσοχη στον Τσετσενο απο το Ροστωφ που τα σταζει στα στρουμφακια για να συνοδευουν τις πουτανες του.....
και ασε την προπαγανδα για το SANOdna και λοιπους σκουπιδοτοπους που ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ την εγκληματικη οργανωση...! :jerking:
....τελος,με φρασεολογια του τυπου "αριστερολουγκρες"προδωσες και την ιδιοτητα σου....ΜΠΟΥΦΟΣ με πατεντα!
... με το ζορι να βαφτισεις αριστερο ή αναρχικο οποιον διαφωνει μαζι σου....διολου απιθανο να εισαι και ΜΑΤατζης:uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid:

με μαλακες σαν και σενα πως να μην κανουν παρτι οι Ρουβικωνες? χαχαχα ΖΩΟ.....
εσυ εισαι δεξιος επειδη εισαι δημοσιος υπαλληλος....εγω ειμαι δεξιος λογω ιδεολογιας!
.....κακη, ψυχρη και αναποδη η νεα χρονια σου ευχομαι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.....ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ....
και μακαρι να σου κλεψει το πρωταθλημα την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ αγωνιστικη ο Τακαρος....

ησουν,εισαι και θα εισαι το αιωνιο πουτανακι των γαυρων στην Αθηνα ..... :coffee::coffee::coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ποιας οικογένειας;

απο τις πρωτες οικογενειες που εμπορευονταν και πουλουσαν ενδυματα (αντρικα) στη Θεσσαλονικη.... :confused: :confused:

δε μπορω να γραψω επωνυμο δημοσιως οπως ...καταλαβαινεις! αν θελεις πμ.....

μου χαλασε τη διαθεση ξημερωματα ο πανηλιθιος ρε Σανταρα....εχω και κοβιντ γαμω την τρελα μου....! :confused:

πως υπαρχουν τετοια σκουπιδια αναμεσα μας.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
πλεον ειμαι πεπεισμενος για το τι θα ψηφισω στις προσεχεις εκλογες..... για να κανει στροφη 180 μοιρων η Ελλαδα...!

αυτοκαθαρση απο το δικαστικο συστημα μεχρι την πολιτικη εξουσια....η αλλαγη της Ελλαδας να αποτελεσει θρυαλλιδα εξελιξεων σε ολη την Ευρωπη...

η Ελλαδα δεν ειναι η Καιλη και η Σπυρακη....δεν ειναι ο Αβραμοπουλος...ο Ντογιακος..

ειμαστε αξιοπρεπης και περηφανος λαος ,να παρει η ευχη ..! :confused: :confused:

μας αξιζει καλυτερη Ελλαδα,μας αξιζει καλυτερη Ευρωπη.....εμεις θα δωσουμε ξανα τα φωτα μας στη Δυση !
Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε :confused::confused:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τώρα μόνο οι γκόμενες μιλάνε στον πληθυντικό
Ποιες γκόμενες;Από τα 12 τους ρίχνουν βρίσιμο που δεν το κάνουν και δεν το έκαναν ποτέ τ΄αγόρια.Αν τις ακούσεις θα φρικάρεις.Ούτε ο πιο σκληροπυρηνικός μπουρδελιάρης δε βρίζει έτσι.Κακομαθημένα κωλόπαιδα είναι όλα τους σε μια κοινωνία που παίρνει την κατιούσα καθημερινά,εξαιτίας της αλόγιστης ελευθερίας που έχουν όλοι και όλες.Κανένας σεβασμός σε κανέναν και σε καμία.Τα βλέπουμε στους δρόμους,στις πλατείες,στα λεωφορεία...Κάθονται στα ΜΜΜ με τα πόδια τους απάνω στα καθίσματα και αδιαφορούν για ηλικωμένους,εγκυμονούσες,ιερείς,ΑΜΕΑ κλπ.Δε σηκώνονται να κάτσει κανείς από τις προαναφερόμενες κατηγορίες,συμπεριφέρονται σαν να είναι σε κάποιο κωλόμπαρο...Δεν είναι όλα τα παιδιά φυσικά,αλλά οι εξαιρέσεις κάθε μέρα μειώνονται...Και δεν αναφέρομαι στην εμφάνιση μερικών παιδιών,ούτε με ενοχλεί η εμφάνιση.Κι εγώ έφηβος ήμουν μαλλιάς,με μπλούζες heavy metal συγκροτημάτων,αλλά όταν έμπαινε στο λεωφορείο άτομο που έπρεπε να κάτσει,πεταγόμουν σαν ελατήριο και του έδινα τη θέση μου.Μιλούσα στον πληθυντικό και με ευγένεια σε όλους.Βλέπω κάτι ξεφτίλες που πάνε στο βενζινάδικο να βάλουν καύσιμο στην αμαξάρα/μηχανάρα τους,και απευθύνονται στον υπάλληλο σαν να είναι σκουπίδι,αυτές τις συμπεριφορές αντιγράφουν τα κωλόπαιδά τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom