Νέα

Βγήκε πρωθυπουργός με αυτοδυναμία ο Κάμερον.Αξίζει μετανάστευση στην Αγγλία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fontas.dimi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ ρε 60ρη παχουλούλη Βολταίρο, που από τη μοναξιά μπαίνεις
στο μπου τα βράδια, και αναπαράγεις δημοσιεύσεις από
το γκουγκλ , τι να πεις ; :2funny: :2funny: :2funny:

Οι μίζες που πήρες σαν πασοκοσκυλάκι , δεν είναι αρκετές
να περνάς καλά ;  :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.guy-sports.com/fun_pictures/st_patrick_dog.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.greendogtraining.com/green_dog2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.arcadiavoice.gr/wp-content/uploads/2013/12/pasok-xalia-350x233.jpg[/img[/URL]]

Γαβ, γαβ , πασοκοσκυλάκι  :2funny: :2funny:
[/quote]

πάψε να σπαμάρεις ρε άχρηστο απόβλητο... ντροπή του ΕΜΠ...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Βγήκε άκουσα το μεσημέρι με αυτοδυναμία ο καραγκιόζης πρωθυπουργός της Αγγλίας..Ο μαλάκας απειλεί όλο το ευρωπαικό στερέωμα με απειλή-υπόσχεση δημοψηφίσματος το 2017 για έξοδο της Αγγλίας από την ΕΕ..

Εγώ βλέπω ένα έντονο αντιευρωπαικό κλίμα που καλλιέργησε αυτός ο μαλάκας και το κόμμα του και παράνομα σε αντίθεση με τις αρχές και του νόμους της ΕΕ έκοψε στους Ευρωπαίους μετανάστες κάθε επίδομα και τους κάνει τη ζωή με κάθε τρόπο ανυπόφορη..Είναι το αδερφάκι μου που σπούδασε εκεί και αφού εδώ έκανε σχετικές μικροδουλειές χωρίς μισθό της προκοπής και επειδή σαν άντρας θέλει να κάνει κι αυτός κάτι,μια οικογένεια,να βάλει στην άκρη λίγα λεφτά ετοιμάζεται να πάει τώρα σε κανα μήνα..

Εγώ θέλω να τον στηρίξω με ότι λεφτά έχω όμως ανησυχώ ρε πούστη..Δεν θέλω να πάει και να βιώσει ρατσισμό και να μην του δίνει δουλειά κανένας επειδή είναι Ευρωπαίος και Έλληνας..Αυτός ετοιμάζεται για Leeds αφού Λονδίνο δεν είναι για την τσέπη μας.

Κάνα παλικάρι που να ξέρει τώρα τι παίζει εκεί:Γιατί πήρα πρέφα και κάτι τύπους σε συζήτηση που έχουν γνώσεις για εξωτερικό.

σε ολες τις πολιτισμενες χωρες (οχι τις ξεπουλημενες)εχουν προτεραιοτητα οι κατοικοι της χωρας
στην αμερικη οποιος θελει να παρει καποιον στην δουλεια του βαζει αγγελια σε ειδικες εφημεριδες και μονο αν δεν βρεθει καποιος αμερικανος πολιτης με τα προσοντα που χρειαζεται τοτε θα παρει την θεση καποιος ξενος

αυτο ειναι το λογικο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ακριβώς... Αυτό που χαίρομαι σε αυτήν την χώρα είναι ότι δεν χρειάζεται να έρθω σε επαφή με το δημόσιο κατά πρόσωπο... η μόνη επαφή που χρειάστηκα ήταν για να πάρω το ΝΙ και για να γραφτώ στο τοπικό Health Center.. τα πάντα έτοιμα στην ώρα τους... ακόμη και η επιστροφή μιας διαφοράς φόρου λόγω λάθους υπολογισμού έγινε απλά στέλνοντας ένα μέιλ και εκθέτοντας το πρόβλημα... σε 6 εβδομάδες η επιστροφή ήταν με επιταγή στο γραμματοκιβώτιο μου (ανήμερα της γιορτής μου)...

ναι η νοοτροπία και η ζωή είναι τελείως διαφορετική από την Ελλάδα, ο καιρός δεν είναι καλός... αλλά όχι άγχος, εξαιρετική φύση και το κυριώτερο νόμοι που τηρούνται...

Δεν υπάρχει περίπτωση κατάστημα να μην δεχτεί επιστροφή κάποιας αγοράς σου εντός 14 ημερών με αντίστοιχη επιστροφή σε σένα των χρημάτων σου με τον ίδιο τρόπο που πλήρωσες...

Δεν υπάρχει περίπτωση διαδικτυακό κατάστημα να μην δεχτεί επιστροφή αγοράς εντός 14 ημερών χωρίς εκ μέρους σου αιτιολογία...

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς σε ράφι καταστήματος τροφίμων κάποιο είδος χωρίς ένδειξη ημερομηνίας λήξης, χωρίς allergy advice, χωρίς nutrition information...

οι νόμοι ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ (σε αντίθεση με την Ελλάδα που το νομικό πλαίσιο είναι θεωρητικά σφιχτότερο αλλά δεν τηρείται)...
:jerking: :jerking:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.641
Πόντοι
2.606
Ακριβώς... Αυτό που χαίρομαι σε αυτήν την χώρα είναι ότι δεν χρειάζεται να έρθω σε επαφή με το δημόσιο κατά πρόσωπο... η μόνη επαφή που χρειάστηκα ήταν για να πάρω το ΝΙ και για να γραφτώ στο τοπικό Health Center.. τα πάντα έτοιμα στην ώρα τους... ακόμη και η επιστροφή μιας διαφοράς φόρου λόγω λάθους υπολογισμού έγινε απλά στέλνοντας ένα μέιλ και εκθέτοντας το πρόβλημα... σε 6 εβδομάδες η επιστροφή ήταν με επιταγή στο γραμματοκιβώτιο μου (ανήμερα της γιορτής μου)...

ναι η νοοτροπία και η ζωή είναι τελείως διαφορετική από την Ελλάδα, ο καιρός δεν είναι καλός... αλλά όχι άγχος, εξαιρετική φύση και το κυριώτερο νόμοι που τηρούνται...

Δεν υπάρχει περίπτωση κατάστημα να μην δεχτεί επιστροφή κάποιας αγοράς σου εντός 14 ημερών με αντίστοιχη επιστροφή σε σένα των χρημάτων σου με τον ίδιο τρόπο που πλήρωσες...

Δεν υπάρχει περίπτωση διαδικτυακό κατάστημα να μην δεχτεί επιστροφή αγοράς εντός 14 ημερών χωρίς εκ μέρους σου αιτιολογία...

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς σε ράφι καταστήματος τροφίμων κάποιο είδος χωρίς ένδειξη ημερομηνίας λήξης, χωρίς allergy advice, χωρίς nutrition information...

οι νόμοι ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ (σε αντίθεση με την Ελλάδα που το νομικό πλαίσιο είναι θεωρητικά σφιχτότερο αλλά δεν τηρείται)...
τα ιδια συναντησες και στην νιγηρια φανταζομαι  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ο Ερευνητάκος έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα με τα σκυλιά.

Συνέχεια σκυλιά ποστάρει.

Γιατί άραγε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σε ολες τις πολιτισμενες χωρες (οχι τις ξεπουλημενες)εχουν προτεραιοτητα οι κατοικοι της χωρας
στην αμερικη οποιος θελει να παρει καποιον στην δουλεια του βαζει αγγελια σε ειδικες εφημεριδες και μονο αν δεν βρεθει καποιος αμερικανος πολιτης με τα προσοντα που χρειαζεται τοτε θα παρει την θεση καποιος ξενος

αυτο ειναι το λογικο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γι αυτό οι συντηρητικοί των ΗΠ θέλουν να χτίσουν τοίχος στα σύνορα με το Μεξικό!!!
Άκου στις ΗΠΑ έχουν προτεραιότητα οι κάτοικοι της χώρας. Κάνε μου τη χάρη και κάνε μια βόλτα στο Ντιτρόιτ βάλε μια πινακίδα που να γράφει αυτό που λες και να δούμε τι θα σου πουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ο Ερευνητάκος έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα με τα σκυλιά.

Γιατί άραγε;

τον δάγκωσε κανένα σκυλάκι όταν ήταν μικρός ??

τον γάμησε κανένας σκύλαρος μεγάλον ??

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
εσυ πανε στην αμερικη και ζητα να σε παρουν νομιμα σε δουλεια

:2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στη Νιγηρία όλα αυτά ε;
Κοίτα εκτός και αν ήσουν εκεί τη δεκαετία του 80 ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

το 2002 παίκτη μου... το 2002 ... δεν περάσανε και αιώνες... και πάψε να λές μαλακίες

ειδικά όταν αυτές τις μαλακίες που λες σου τις είπαν, τις άκουσες κλπ και δεν τις έζησες...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ πανε στην αμερικη και ζητα να σε παρουν νομιμα σε δουλεια

Ποιος σου είπε ότι θέλω να πάω στην Αμερική ρε γίδι; Βλέπω πως προσέχει η ΗΠΑ τους πολίτες της. Βλέπω πως κατάντησε το Ντιτρόιτ που από πόλη πρωτεύουσα της αυτοκινητοβιομηχανίας της χώρας τη κατάντησε πόλη φάντασμα. Βλέπω τα χρέη που έχουν σχεδόν όλες οι μεγάλες πόλεις Δε θέλω να πάω στη Ν. Υόρκη και να πνίγομαι και να μη βρεθεί ένας άνθρωπος να με χτυπήσει στη πλάτη, ούτε θέλω να πάω στο Σικάγο και να δω κάποιον να πνίγεται και να σκέφτομαι να τον βοηθήσω γιατί παίζει να φάω και μύνηση μετά. Τράβα εσύ στη Μέκκα σου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το 2002 παίκτη μου... το 2002 ... δεν περάσανε και αιώνες... και πάψε να λές μαλακίες

ειδικά όταν αυτές τις μαλακίες που λες σου τις είπαν, τις άκουσες κλπ και δεν τις έζησες...
Που σαι μαλάκα 2 χρονάκια Νιγηρία (85-87) έζησα και ήμουν αρκετά μεγάλος για να ξέρω. Και μετά 4 μήνες το 2005 και είδα. Σάλτα και γαμήσου τώρα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Θα πεσει γερη  :pipa3: σε λαθρο
θα λυσσανε οι "αντιρατσιστες"

σε ολη την ευρωπη αλλαζει το κλιμα

ποδεμος μου θελατε αρχιμαλακες  :2funny:
και τωρα στην ισπανια ειναι δαχτυλοδεικτουμενοι

μετα το ξεφτυλικι του συριζα σε ολη την ευρωπη γινεται ακομα πιο γρηγορα η στροφη που θα γινοταν ετσι και αλλιως

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο βασικός παράγοντας που κέρδισε ο Κάμερον ήταν η καλή κατάσταση της οικονομίας και οι 2 εκατομμύρια θέσεις εργασίας που προστέθηκαν παρά την κρίση.

Η σφιχτή δημοσιονομική πολιτική εκτιμήθηκε επίσης από μεγάλο μέρος του κόσμου που δεν παρασύρεται από όσους υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Επίσης οφείλεται στον Λύντον Κρόσμπυ που χάραξε την εκλογική στρατηγική των Τόρρις. Εντόπισε έναν αριθμό κρίσιμων εκλογικών περιφερειών που για λίγους ψήφους πέρασαν στους Συντηρητικούς και εκεί επικεντρώθηκε προεκλογικά η προσπάθεια.

Επίσης μεγάλο βάρος δόθηκε στην περιφέρεια του Φαράντζ για να τον πετάξουν έξω και εκεί η στρατηγική ήταν επιτυχής.

Τέλος έδωσε μεγάλο βάρος στο ότι ο Εντ θα κρέμονταν από τα βυζιά της Νίκολα σε περίπτωση που θα σχημάτιζαν μαζί κυβέρνηση και αυτό τρομοκράτησε πολλούς Εγγλέζους ψηφοφόρους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.258
Πόντοι
1.686
πάψε να σπαμάρεις ρε άχρηστο απόβλητο... ντροπή του ΕΜΠ...

Τι έγινε ρε παραμυθά ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Το παίζεις ότι τελείωσες Μαθηματικός και Ηλ/γος Μηχ/κος
και δεν θυμάσαι ΤΙΠΟΤΑ !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δούλεψες σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, και έμαθες καποια
εξειδικευμένα πράγματα και σε πήραν ...στο Σεφιλντ !  :2funny: :2funny:

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !
Αν ήσουν αξιόλογος θα σε είχαν προσλάβει στην Ελλάδα και θα έπαιρνες
καλό μισθό και δεν θα ήσουν στο ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, στο Σεφιλντ !  :2funny: :2funny:

Όλοι θα πεθάνουν μια μέρα, αλλά δεν μπαίνουν στον ΤΑΦΟ που λέγεται
Σεφιλντ για να περιμένουν τον θανατο !  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.200towns.co.uk/images/nails/thumb_4t280_Sheffield_5224114196_10088890@N07.jpg[/img[/URL]]

Καλοπερνάς στον παγωμένο τάφο Σεφιλντ , τραμουντανίτσα ;  :2funny: :2funny:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.thestar.co.uk/webimage/1.5762707.1371110465!/image/1239750105.jpg_gen/derivatives/landscape_620/1239750105.jpg[/img[/URL]]

Δεν κάθεσαι να διαβάσεις λίγο , αντί να λες αρλούμπες διαρκώς ;

Σήμερα στο Καβούρι , η παρέα σε σκέφτεται και σε οικτίρει
Τραμουντανίτσα !  :2funny: :2funny:

[img]http://nstatic.tanea.gr/files/temp2/a50f58950c35f8bb6022b85e093e9aea77ca0ca8fae432548ff42f7abc93757e.jpg
.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.258
Πόντοι
1.686

Γιατί άραγε;

Σε λένε πασοκόσκυλο ,

και θεωρείς ότι ...έχουν πρόβλημα οι άλλοι με τα σκυλιά ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρόβλημα κατανόησης λόγω πιοτού έχεις ,
λουγκρίτσα ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.funnybook.gr/public/images/content/1365677515-paliatzis-tampela-pasok-asteia-eikon.jpg[/img[/URL]]

Το Πασοκ είναι εδώ , με 60ρη Βολταίρο πιωμένο παχουλό !  :2funny: :2funny:

Δεν πας και στο Σεφιλντ, να κάνεις παρέα με το Τραμουντάνα
να σπάτε τα @@ των μελών στο μπου , πολυφωνικά ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.258
Πόντοι
1.686
τον δάγκωσε κανένα σκυλάκι όταν ήταν μικρός ??

τον γάμησε κανένας σκύλαρος μεγάλον ??

Μπρρρρρρρρρρρρρρρ  Τραμουντανίτσα , από το παγωμένο Σεφιλντ,

κρύα αστεία λες !  :2funny: :2funny:

Ποστάρεις συνέχεια , από αφόρητη πλήξη στον παγωμένο τάφο

στο Σεφιλντ, και δείχνεις σε όλους

πόσο ΧΑΛΙΑ είναι στην Αγγλία !

Ποστάρεις συνέχεια , για να μην αυτοκτονήσεις από την κατάθλιψη
του να είσαι στο Σεφιλντ !

11 βαθμοί Κελσίου στο Σεφιλντ ΣΗΜΕΡΑ !

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ Τραμουντανίτσα !

Εμείς θα πάμε στη Βούλα με 28 βαθμούς  , ζωή χαρισάμενη !  :rockon:

39713492.jpg

:rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπρρρρρρρρρρρρρρρ  Τραμουντανίτσα , από το παγωμένο Σεφιλντ,

κρύα αστεία λες !  :2funny: :2funny:

Ποστάρεις συνέχεια , από αφόρητη πλήξη στον παγωμένο τάφο

στο Σεφιλντ, και δείχνεις σε όλους

πόσο ΧΑΛΙΑ είναι στην Αγγλία !

Ποστάρεις συνέχεια , για να μην αυτοκτονήσεις από την κατάθλιψη
του να είσαι στο Σεφιλντ !

11 βαθμοί Κελσίου στο Σεφιλντ ΣΗΜΕΡΑ !

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ Τραμουντανίτσα !

Εμείς θα πάμε στη Βούλα με 28 βαθμούς  , ζωή χαρισάμενη !  :rockon:

39713492.jpg

:rockon: :rockon:
Χαχαχαχαχχαχα. Στο Σεφιλντ μένει ο τράμυς; Χαχαχαχαχαχα. Μαλάκα τράμυ σόρρυ δε τ ήξερα. Μη σταματάς να πίνεις. Συνέχισε. Και εγώ στη θέση σου τ ίδιο θ έκανα αν απ όλόκληρη την Αγγλια επέλεγα να πάω να μείνω στο Σεφιλντ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.258
Πόντοι
1.686
Που σαι μαλάκα 2 χρονάκια Νιγηρία (85-87) έζησα και ήμουν αρκετά μεγάλος για να ξέρω. Και μετά 4 μήνες το 2005 και είδα. Σάλτα και γαμήσου τώρα

Ετσι !

Ξεβράκωσε τον παραμυθά Τραμουντάνα, που λεει συνέχεια ψέματα !

Παθολογική διαταραχή έχει. Το σύνδρομο Μυνχάουζεν

του να λέει συνέχεια ψέματα .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακου...περνάει καλά στο Σεφιλντ !  :2funny:

Αυτό ούτε ο ίδιος ο  Μυνχάουζεν
δεν θα το ισχυριζόταν !

2628872.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom