tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σχετικά είναι τα περι μαλακίας φίλε..Είχε το στρατό αυτός.Και Αγγλία αν και εκανε αιτήσεις και έψαχνε σοβαρά τότε δεν έβρισκε κάτι.Και στο γραφείο εργασίας του πανεπιστημίου οι δήθεν ειδικοί του λέγαν άρες μάρες κουκουνάρες πολύ μπλα μπλά γενικό και ουσία για το πως να κινηθεί μηδέν.Ή ήταν η κρίση που ακόμα δεν είχε περάσει ή εκείνος ήταν άτυχος..Πάντως τότε δεν μπορούσε και να κάθεται εκεί άνεργος να τον χαρτζιλικώνω και να μου δουλεύει κάνα γκαρσόνι μόνο για να λέμε ότι είναι Αγγλία ή να πουλά παπούτσια.
Τεσπα κοιτάζουμε το τώρα γιατί ότι έγινε έγινε.Εγώ ένα φούρνο που βγάζω το μεροκάματο έχω.Αυτόν δεν μπορώ να του βάλω ποδιά και να τον κάνω φούρναρη και ενώ έκανε όνειρα και θέλαμε να έχει μια καλή τύχη.Και κάνω το σταυρό μπας και βρει κάτι εκεί,ένα μικρό γραφείο λογιστικό κάτι να ξεκινήσει καριέρα..Τώρα αν ο γαμιόλης ο Κάμερον κάνει όντως δημοψήφισμα ή όπως λες πετύχει να θέτει όριο πλαφόν στους μετανάστες της ΕΕ κσι να μπαίνουν λίγοι και να μένουν πολλοί απέξω τι να πω..Την πουτάνα την τύχη μας..
ρε παίκτη με πτυχίο finance στην Αγγλία ειδικά τώρα έχουν ανοίξει οι δουλειές... πες του να κοιτάξει στην Ελλάδα σε καμμιά ελεγκτική (επειδή ξέρει τα Αγγλικά)...