Νέα

Βγενόπουλος Ανδρέας - Ίσως κάποτε Πρωθυπουργός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι κατάλληλος για μελλοντι

• Ναι

Ψήφοι: 5 31,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 9 56,3%
  • Κατάλληλος ως επιχειρηματίας - ακατάλληλος ως πολιτικός

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Αναποφάσιστος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα....

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
επειδή είμαστε και σε λάθος τόπικ...

Δεν ανήκω σε καμιά οργάνωση αλλά κάποια πράγματα κάνουν κραυγαλέα μπαμ...
επίσης οι εφημερίδες γράψανε για το πριβε ντινε των Βγενόπουλου και Βασιλάκη (κυρίως οι οικονομικές... ;) ;) ;)Ημερησία Τρίτης με σπόντα και ΕΞΠΡΕΣ αλλά και το )

Και για να κλείσω το offtopic

Ειμαι από νησί και αναιβοκατεβαίνω Αθήνα πάνω από 10-15 φορές το χρόνο για δουλείες ή σαν ανταπόκριση από ταξίξι εξωτερικού. Πίστεψε με η ταρίφα πονάει όταν 10 Άγγλοι έρχονται από Λονδίνο Αθήνα με 65 με επιστροφή και εσύ αρχηγέ πληρώνεις 120 μόνο το 45λέπτο πτήσης επειδή κάποιοι έχουν κάνει τις αερομεταφορές στη χώρα μασαζαδικο που φραπάς... :headbang: :headbang:
Αυτό είναι το offtopic μου
Απλά μου προξένησε ενδιαφέρον το τόπικ και είπα να γραψω μια διαφορετική άποψη... :idiot: :idiot:

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0

επίσης οι εφημερίδες γράψανε για το πριβε ντινε των Βγενόπουλου και Βασιλάκη (κυρίως οι οικονομικές... ;) ;) ;)Ημερησία Τρίτης με σπόντα και ΕΞΠΡΕΣ αλλά και το )
Και για να κλείσω το offtopic
Ειμαι από νησί και αναιβοκατεβαίνω Αθήνα πάνω από 10-15 φορές το χρόνο για δουλείες ή σαν ανταπόκριση από ταξίξι εξωτερικού. Πίστεψε με η ταρίφα πονάει όταν 10 Άγγλοι έρχονται από Λονδίνο Αθήνα με 65 με επιστροφή και εσύ αρχηγέ πληρώνεις 120 μόνο το 45λέπτο πτήσης επειδή κάποιοι έχουν κάνει τις αερομεταφορές στη χώρα μασαζαδικο που φραπάς... :headbang: :headbang:
Απλά μου προξένησε ενδιαφέρον το τόπικ και είπα να γραψω μια διαφορετική άποψη... :idiot: :idiot:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Project_or ξανάδες το

από τη σύγχυση έγραψες κενό post

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
μωρε απάντησα και δε β :-* :-*γαίνει...

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
προτζεκτ τυφλωθηκες?

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
χαχαχα...
επίσης οι εφημερίδες γράψανε για το πριβε ντινε των Βγενόπουλου και Βασιλάκη (κυρίως οι οικονομικές... ;) ;) ;)Ημερησία Τρίτης με σπόντα και ΕΞΠΡΕΣ αλλά και το Και για να κλείσω το offtopic .Ειμαι από νησί και αναιβοκατεβαίνω Αθήνα πάνω από 10-15 φορές το χρόνο για δουλείες ή σαν ανταπόκριση από ταξίξι εξωτερικού. Πίστεψε με η ταρίφα πονάει όταν 10 Άγγλοι έρχονται από Λονδίνο Αθήνα με 65 με επιστροφή και εσύ αρχηγέ πληρώνεις 120 μόνο το 45λέπτο πτήσης επειδή κάποιοι έχουν κάνει τις αερομεταφορές στη χώρα μασαζαδικο που φραπάς... :headbang: :headbang:

pig21

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τον θεοποιήσατε και τον μαλάκα τον Βγενόπουλο.Λες και θα εξηπηρετήσει τα συμφέροντα μας αν γίνει ποτέ πρωθυπουργος το λαμόγιο

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρχηγε εχεις δικιο.αλλα ο βγενοπουλος δεν θα ασχοληθει καν με την aegean.και σου θυμιζω οτι το καλοκαιρι ηταν ο μονος που κρατησε τις τιμες με τα blue star,σταθερες το καλοκαιρι,και αποχωρισε και απο την ενωση των νταβατζηδων τις θαλασσας.και εκει τους εριξε καλη πουτσα αν θυμασε.

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τον θεοποιήσατε και τον μαλάκα τον Βγενόπουλο.Λες και θα εξηπηρετήσει τα συμφέροντα μας αν γίνει ποτέ πρωθυπουργος το λαμόγιο

γινε εσυ ρε μεγαλε τοτε να δουμε τι θα κανεις.

pig21

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν το έπαιξα σωτήρας βλακάκο.Γιατί δεν ψηφίζεις τον Κόκκαλη που είναι πιο επιτυχημένος για να σωθείς ανεγκέφαλε

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην εγω δεν σε βριζω.το κοκκαλη τοσα χρονια που σου ρουφαει το αιμα,καντον και πρωθυπουργο για να σε τελειωσει εντελος.

pig21

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν κάνω κανένα απο τα 2 λαμόγια

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσυ ψηφισε καραμανλη ξανα αμα εισαι ευχαριστημενος.και καλα θα κανεις να διαβασεις απο την αρχη την συζητηση για να καταλαβεις τι εννοουμε.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δε θεοποίησε κανένας το Βγενόπουλο - απλά είναι πετυχημένος με αποτέλεσμα να υπάρχει καχυποψία ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Στην τελική δεν έχει ολόκληρο ΠΑΣΟΚ από πίσω όπως είχε η Intracom που από μια μικρή εταιρία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού έγινε αυτό που έγινε. :rolleyes:

Εγώ συμφωνώ με τη γενική ιδέα του post και μακάρι με κάποιο τρόπο το γαμημένο Υπουργείο Υγείας και τα νοσοκομεία να περνάγανε στη διαχείριση της MIG. 5ετές ή 10ετές πλάνο εξυγίανσης, εκκαθάριση προμηθευτών-λαμόγια και ότι άλλο χρειάζεται.

Εδώ χρειάζεται manager με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Υγείας. Εμείς βέβαια έχουμε Αβραμό. :rolleyes: Έχετε ακούσει το μέγεθος του ημερησίου κόστους των νοσοκομείων να πέσετε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες κλπ. :o

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μια πολυ απλη ερωτηση....πριν 5 χρονια τι ηταν ο Βγενοπουλος?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Είχε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ξέρεις κάτι? Να μας το πεις δηλαδή... άλλωστε απόψεις ανταλλάσουμε εδώ μέσα. Κανείς δεν είναι μπροστά όταν γίνονται τα deals. Σωστά? ;)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μια πολυ απλη ερωτηση....πριν 5 χρονια τι ηταν ο Βγενοπουλος?

Αστα φιλε , Βγενοπουλος ο νεος  Κοσκωτας  ή ο νεος Κοκκαλης ειναι ο Βγενο ο χρονος θα δειξει .

Το 1999 ηταν η Μαρφιν να αγορασει την ΑΕΚ αλλα βυθιστικε το Χαχα.  μετα εκανε Τρ<απεζα (επενδυτικη) και αγορασε την Εγανατια και μια αλλη για να κανει λιανοπουλι (retail) edit πηρε και καποιες εταιρειες πχ λητω Δελτα κλπ. Ξαφνικα εγινε σωτηρας του ΟΤΕ και τωρα της ΟΑ :think:

Τεσπα αλλη μια κυβερνηση που εφαγε τα λεφτακια μας κριμα !!!!!
Απλα σε 10 χρονια θα την ξαναπουλησει την ΟΑ ο Βγενο σε 2πλασια τιμη (ας ειναι και κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ εχουν κλεισει απο τωρα την συμφωνία)!!!!

http://el.wikipedia.org/wiki/Ανδρέας_Βγενόπουλος][/url]
www.marfinegnatiabank.gr/MarfinEgnatia/Gr/Docs/Trapeza/CVs.aspx]http://www.marfinegnatiabank.gr/MarfinEgnatia/Gr/Docs/Trapeza/CVs.aspx
[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom