You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βγενόπουλος Ανδρέας - Ίσως κάποτε Πρωθυπουργός;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 765
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που παει ο γιωργακης με σιφουνοπαγκαλους ειπεμουσειακου τυπου υπουργοι... για σιφουνακη, χοντρο
αν θελει να γινει εχθρος μου ο πρωθυπουργο,fine
ωραιος τυπος ο βγενο
μουσειακου τυπου υπουργοι... για σιφουνακη, χοντρο
....γυναικα του Σηφουνακη η κορη του Δασκαλαντωνακη , τα διδυμα του Παγκαλου τα εχει βαφτισει η Ελενη Κοκκαλη , η γυναικα του agent.......ωραια διαφανεια !!
STRATARXHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ολοι αυτοι ειναι καλυτεροι απο τους τωρινουςΕκτος του βγενο υπαρχουν και αλλοι αξιολογοι ΙΚΑΝΟΙ για πρωθυπουργοι...Ρωχαμης,Παλαιοκωστας,Πασσαρης,Λαναρας,Γιαννα κλπ κλπ
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.."ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΤΟ 2001 ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΣΑΜΟΣ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MIG ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...
(ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ…(ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΠΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ… «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ»,Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ???» ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΚΑΝΕΝΑΝ»….. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ Κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ???? 4 ΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ…ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΕΙ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ….ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ……….ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ «ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ……??????????»ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΑΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ «ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΕΣΥ…..ΤΙ ΕΓΙΝΕ????Η ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…..ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ «ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ…..»ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ….Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ!!!!!!"
(ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ…(ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΠΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ… «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ»,Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ???» ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΚΑΝΕΝΑΝ»….. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ Κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ???? 4 ΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ…ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΕΙ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ….ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ……….ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ «ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ……??????????»ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΑΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ «ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΕΣΥ…..ΤΙ ΕΓΙΝΕ????Η ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…..ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ «ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ…..»ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ….Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ!!!!!!"
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
ΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.."ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΤΟ 2001 ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΣΑΜΟΣ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MIG ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...
Όταν αλλάξει γεωγραφική θέση η χώρα μας, όταν καταργηθεί η μονιμότητα του δημοσίου και όταν θα υπάρξει αληθινή και υγιής πολιτική έκπροσώπηση τότε θα βγούμε απο αυτή τη δυσχερή θέση.
Τουλάχιστο έχουν σε κάτι να ελπίζουν τα...τρισέγγονα μας!!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μωρε αυτος τα ειπε, ειδες καμια εφημεριδα σημερα να τα αναφερει;;;Επίτέλους κάποιος είχε τα ούμπαλα να πεί αλήθειες σε Εθνικό δίκτυο.
Να ζήσει χίλια χρόνια !!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αφήστε τον Σηφουνάκη και τον Βγενοπουλάκη...
ίδια μουνιά σε διαφορετικα πόστα...
να μας πουνε ΟΛΟΙ πώς γνωρίστηκαν ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
αρχής γενομένης από τον κύριο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τους γόνους του και τον συχωρεμένο κύριο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους γόνους του.
ΜΕΤΑ θα ασχοληθώ και με τη μαρίδα της Βουλής.........
ίδια μουνιά σε διαφορετικα πόστα...
να μας πουνε ΟΛΟΙ πώς γνωρίστηκαν ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
αρχής γενομένης από τον κύριο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τους γόνους του και τον συχωρεμένο κύριο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους γόνους του.
ΜΕΤΑ θα ασχοληθώ και με τη μαρίδα της Βουλής.........
μωρε αυτος τα ειπε, ειδες καμια εφημεριδα σημερα να τα αναφερει;;;
Δεν πρόλαβαν τη συνέντευξη οι πρωϊνές εκδόσεις.....
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εις αυριον τα σπουδαια δηλαδη...Δεν πρόλαβαν τη συνέντευξη οι πρωϊνές εκδόσεις.....
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
καλα τα πηγε ο Βγενο παροτι ο παπαχαλιας υποστηριζε καργα τους πολιτικαντηδες,καπου βεβαια εκνευριστικε και την πατησε.
Κορυφαιος οταν αποκαλουσε τους παγκαλο και σιφουνακη ηλιθιους,κραταγε βεβαια πισινη γλυφοντας τον γιωργακη.
Η εποχη πολυ βολικη γιαυτον χρειαζεται καλο σχεδιο και να μην εκνευριζεται.Ωραια τακτικη αγκαλιαζει γιωργακη και κτυπαει τις δευτεραντζες , αργοτερα θα τον χτυπησει και αυτον.
Το θεμα ειναι εχει σχεδιο η απλα κινειται αυθορμητα ?
Κορυφαιος οταν αποκαλουσε τους παγκαλο και σιφουνακη ηλιθιους,κραταγε βεβαια πισινη γλυφοντας τον γιωργακη.
Η εποχη πολυ βολικη γιαυτον χρειαζεται καλο σχεδιο και να μην εκνευριζεται.Ωραια τακτικη αγκαλιαζει γιωργακη και κτυπαει τις δευτεραντζες , αργοτερα θα τον χτυπησει και αυτον.
Το θεμα ειναι εχει σχεδιο η απλα κινειται αυθορμητα ?