Νέα

Βγενόπουλος Ανδρέας - Ίσως κάποτε Πρωθυπουργός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι κατάλληλος για μελλοντι

• Ναι

Ψήφοι: 5 31,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 9 56,3%
  • Κατάλληλος ως επιχειρηματίας - ακατάλληλος ως πολιτικός

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Αναποφάσιστος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα....

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Γαμαει στεγνα Θασοκ και πρακτορα!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
μουσειακου τυπου υπουργοι... για σιφουνακη, χοντρο  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
που παει ο γιωργακης με σιφουνοπαγκαλους ειπε :2funny:
αν θελει να γινει εχθρος μου ο πρωθυπουργο,fine

ωραιος τυπος ο βγενο :rockon:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....γυναικα  του   Σηφουνακη  η  κορη  του  Δασκαλαντωνακη  ,   τα   διδυμα  του  Παγκαλου  τα  εχει  βαφτισει  η  Ελενη Κοκκαλη , η γυναικα  του  agent.......ωραια  διαφανεια !!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εκτος του βγενο υπαρχουν και αλλοι αξιολογοι ΙΚΑΝΟΙ για πρωθυπουργοι...Ρωχαμης,Παλαιοκωστας,Πασσαρης,Λαναρας,Γιαννα  κλπ κλπ

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εκτος του βγενο υπαρχουν και αλλοι αξιολογοι ΙΚΑΝΟΙ για πρωθυπουργοι...Ρωχαμης,Παλαιοκωστας,Πασσαρης,Λαναρας,Γιαννα  κλπ κλπ
ολοι αυτοι ειναι καλυτεροι απο τους τωρινους :uglystupid:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
θα επαιζε και ο παττακος,αλλα ρε γαμωτοεχει πατησει τα 95....μονο ο μητσοτακης θα πεθανει μετα απο αυτον....

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
καλα τα λεει αλλα πεταξε και κατι χοντρες μαλακιες..οπως οτι τα μετρα του ΓΑΠ ειναι λαιτ..φανταστειτε να αναλαμβανε αυτος δηλαδη..στο 45%? θα εστελνε το ΚΚΕ με τα καμωματα του :P

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.."ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΤΟ 2001 ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΣΑΜΟΣ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MIG ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...

(ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ…(ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΠΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ… «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ»,Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ???» ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΚΑΝΕΝΑΝ»….. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ Κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ???? 4 ΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ…ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΕΙ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ….ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ……….ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ «ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ……??????????»ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΑΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ «ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΕΣΥ…..ΤΙ ΕΓΙΝΕ????Η ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…..ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ «ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ…..»ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ….Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ!!!!!!"

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
ΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.."ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΤΟ 2001 ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΣΑΜΟΣ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MIG ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...

(ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ…(ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΠΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ… «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ»,Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ???» ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΚΑΝΕΝΑΝ»….. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ Κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ???? 4 ΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ…ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΕΙ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ….ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ……….ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ «ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ……??????????»ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΑΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ «ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΕΣΥ…..ΤΙ ΕΓΙΝΕ????Η ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…..ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ «ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ…..»ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ….Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ!!!!!!"

Όταν αλλάξει γεωγραφική θέση η χώρα μας, όταν καταργηθεί η μονιμότητα του δημοσίου και όταν θα υπάρξει αληθινή και υγιής πολιτική έκπροσώπηση τότε θα βγούμε απο αυτή τη δυσχερή θέση.

Τουλάχιστο έχουν σε κάτι να ελπίζουν τα...τρισέγγονα μας!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το πρωτο και το τριτο χλωμο, το δευτερο εχει καταργηθει τουλαχιστον 10 χρονια τωρα.....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Επίτέλους κάποιος είχε τα ούμπαλα να πεί αλήθειες σε Εθνικό δίκτυο.
Να ζήσει χίλια χρόνια !!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφήστε τον Σηφουνάκη και τον Βγενοπουλάκη...
ίδια μουνιά σε διαφορετικα πόστα...

να μας πουνε ΟΛΟΙ πώς γνωρίστηκαν ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
αρχής γενομένης από τον κύριο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τους γόνους του και τον συχωρεμένο κύριο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους γόνους του.

ΜΕΤΑ θα ασχοληθώ και με τη μαρίδα της Βουλής.........

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ηταν μαζι φανταροι..

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
καλα τα πηγε ο Βγενο παροτι ο παπαχαλιας υποστηριζε καργα τους πολιτικαντηδες,καπου βεβαια εκνευριστικε και την πατησε.
Κορυφαιος οταν αποκαλουσε τους παγκαλο και σιφουνακη ηλιθιους,κραταγε βεβαια πισινη γλυφοντας τον γιωργακη.
Η εποχη πολυ βολικη γιαυτον χρειαζεται καλο σχεδιο και να μην εκνευριζεται.Ωραια τακτικη αγκαλιαζει γιωργακη και κτυπαει τις δευτεραντζες , αργοτερα θα τον χτυπησει και αυτον.
Το θεμα ειναι εχει σχεδιο η απλα κινειται αυθορμητα ?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο βγενο τα ειπε πολυ καλα εχθες.
καλα θα κανουν τα καθε λογης κομματοσκυλα να δουνε την εκπομπη καμια 5-6 φορες,μηπως και ανοιξουν τα ματια τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom