Νέα

Βγενόπουλος Ανδρέας - Ίσως κάποτε Πρωθυπουργός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι κατάλληλος για μελλοντι

• Ναι

Ψήφοι: 5 31,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 9 56,3%
  • Κατάλληλος ως επιχειρηματίας - ακατάλληλος ως πολιτικός

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Αναποφάσιστος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα....

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Χρημα να εχεις γινεσαι οτι θελεις.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
...ο Βγενόπουλος σε σύγκριση με Παπανδρέου - Καραμανλή είναι κατά πολύ ανώτερος.... μόνο και μόνο ότι θα ξεφορτωνόμασταν τους "γόνους" των πολιτικών τζακιών είναι αρκετό....

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
:bigdick: δεν εχει ορια :ak: :uzi: αντε και του χρονου....................

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα ειχα πει παλαιοτερα εγω για τον βγενο οτι ειναι αρχηγος.και ειχα ανοιξη και σχετικο θρεντ.ας συγχωνευθουν.τοτε ομως καποιοι με ειχαν πει οτι ειμαι τσιρακι του.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
τα ειχα πει παλαιοτερα εγω για τον βγενο οτι ειναι αρχηγος.και ειχα ανοιξη και σχετικο θρεντ.ας συγχωνευθουν.τοτε ομως καποιοι με ειχαν πει οτι ειμαι τσιρακι του.

...δεν έχω δει το παλιότερο θέμα για τον Βγενόπουλο. :dunno:

...δλδ βρέθηκαν κομπλεξικοί να σε κατηγορήσουν ως τσιράκι του Βγενόυπουλου ???  :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

...δλδ βρέθηκαν κομπλεξικοί να σε κατηγορήσουν ως τσιράκι του Βγενόυπουλου ???  :2funny:

ναι ρε φιλε αν το δεις θα καταλαβεις.
το θρεντ λεγοτανε.<<ανδρεας βγενοπουλος ισως καποτε πρωθυπουργος>>.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Xαιρετώ σας και προσυπογραψω αυτα που λετε για τον Βγενοπουλο. Αυτός ο άνθρωπος πιστεύω έχει το χάρισμα της κοινής λογικής και εφαρμόζει και υποστηρίζει τις ενέργειες του επιτυχώς και με σοβαρότητα. Μάλλον θα είναι ο νέος (Ωνάσης) Προσωπικά πιστεύω οτι ε΄ναι ο καλύτερος manager που διαθέτουμε. Θα ήταν κατάλληλος κ για Πρωθυπουργός αν και η πολιτική συνήθως χαλάει τους ανθρώπους.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πρωθυπουργός ο Βγενόπουλος??????????????? μα τι τον περάσατε ρε τον άνθρωπο ??? για κανένα μαλάκα????

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
Αξιος  Αξιος  Αξιος

:rockon: :rockon: :rockon:

Δαγκωτό Βγενόπουλος

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ειναι το παλιο το θρεντ για τον βγενοπουλο.
ας τα συγχωνευσει καποιος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
...αλλά να παραμείνει το γκάλοπ....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
........ρε μαγκες , υπαρχει κι  ενα αλλο φαινομενο για το οποιο δεν μιλαει κανεις.....και καλα ο Βγενο...ειναι εκπροσωπος των Αραβων.........ο  Λαυρεντιαδης  που  σε  ενα  χρονο αγορασε  την Ημερησια  και την  Espresso  απο τον Βαρδηνογιαννη, το 10 % του Πηγασος(Μπομπολας) , την φαρμακευτικη εταιρεια  Γερολυματος εναντι 190 εκ ΕΥΡΩ ,  εχει την εφημεριδα  ΣΦΗΝΑ και φημολογειται οτι θα εμπλακει στην ΑΕΚ με Μελισσανιδη , που τα βρηκε ? Δηλωσε οτι το 2011 θα φτιαξει ενα fund με 4 δις Ευρω.....πολυ περιεργα πραγματα , αν σκεφτει κανεις οτι ειναι  37 χρονων και ο πατερας του ειχε την εταιρεια Νεοχημικη με 15 ατομα προσωπικο......

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, κατά πολλούς αχυράνθρωπος, μπροστάρης αλλονών, με εξαγορές και λογιστικές αλχημίες σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσίαζε εταιρίες κολλοσούς με τζίρους και κέρδη εξοπραγματικά. Βέβαια, η Καρλάιλ που εξαγόρασε το τέρατούργημα της ΝΕΟΧΗΜΙΚΗΣ, τώρα ζητάει τα λεφτά της πίσω - μια και ανακάλυψαν ότι πήραν το απόλυτο τίποτα- αλλά βεβαια οι εφημερίδες καλύπτουν το πουλέν τους - τον αυτοδημιούργητο νεαρό με το χάντικαπ υγείας - με πτυχίο από το ΝΤΙΡΙ...μη χέσω......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ένα από τα σημαντικά στρατηγικά λάθη της διακυβέρνησης του Μπούλη, ήταν ότι το μοναδικό δυνατό νέο οικονομικό σχήμα που προέκυψε αυτή την περίοδο, εντοπίζεται στο πρόσωπο ενός "υπαλλήλου¨.

Sad.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ένα από τα σημαντικά στρατηγικά λάθη της διακυβέρνησης του Μπούλη, ήταν ότι το μοναδικό δυνατό νέο οικονομικό σχήμα που προέκυψε αυτή την περίοδο, εντοπίζεται στο πρόσωπο ενός "υπαλλήλου¨.

Sad.
δηλαδη εσυ προτιμουσες παλι τους γνωστες ρουφηχτρες του δημοσιου? ο βγενο και αχυρανθρωπος να ειναι δουλειες με το δημοσιο δεν κανει φιλε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη εσυ προτιμουσες παλι τους γνωστες ρουφηχτρες του δημοσιου? ο βγενο και αχυρανθρωπος να ειναι δουλειες με το δημοσιο δεν κανει φιλε.
τυπε μου ο βγενο ειναι και ΓΑΜΩ τα ατομα
μονο αυτος τους γαμησε μεσα στην βουλη

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Φυσικά και δεν τις προτιμώ.

Αλλά μήπως κατάργησε τις υφιστάμενες ρουφήχτρες?

Ο βγενό δεν κάνει δουλειές με το δημόσιο είπες?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε μου ο βγενο ειναι και ΓΑΜΩ τα ατομα
μονο αυτος τους γαμησε μεσα στην βουλη
και δεν εβγαλε και κανενας και αχνα τυπε.γιατι ηξερε οτι βγενο θα τους φορεσει γραβατα κατευθειαν.
Φυσικά και δεν τις προτιμώ.

Αλλά μήπως κατάργησε τις υφιστάμενες ρουφήχτρες?

Ο βγενό δεν κάνει δουλειές με το δημόσιο είπες?
δεν κανει ρε φιλε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κάνει και παρακάνει, και τις κάνει πολύ έξυπνα με κοντές μπαλιές και γρήγορες μάλιστα.

ΟΤΕ - ΒΓΕΝΟ - DT.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και δεν εβγαλε και κανενας και αχνα τυπε.γιατι ηξερε οτι βγενο θα τους φορεσει γραβατα κατευθειαν.δεν κανει ρε φιλε.
φευγαν σαν κοτες τα νουμερα
θα τους εβαζε το πουρο στον κωλο τυπε μου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom