τυπε το σαϊτ δεν μπορουσε να αντεξει τοση βαρβατιλα,να τρωει χλεμπονες ο λεγκολας οταν τον γαμει ο πακιστανος :S
εκαναν γαργαρες τα χυσια και τα εφτυναν παλι,ο ενας στο στομα του άλλου? :S
τυπε το σαϊτ δεν μπορουσε να αντεξει τοση βαρβατιλα,να τρωει χλεμπονες ο λεγκολας οταν τον γαμει ο πακιστανος :S
εκαναν γαργαρες τα χυσια και τα εφτυναν παλι,ο ενας στο στομα του άλλου? :S
Εμένα μου αρέσει να μιλάω μαζί με τις κραυγές:
Μουνάρα μου γλυκιά, Κορινάκι μου σε χύνω,
Τι κάβλα είσαι θεέ μου,
αυτά.
Τυπε αυτα τα λες ενω γαμας,δεν τα λες οταν χυνεις.Εμένα μου αρέσει να μιλάω μαζί με τις κραυγές:
Τι κάβλα είσαι θεέ μου,
αυτά.
Εμένα μου αρέσει να μιλάω μαζί με τις κραυγές:
Τι κάβλα είσαι θεέ μου,
αυτά.
Σωστα ολα αυτα.Οταν γαμας ομως.Οταν χυνεις δεν γραφεις εκθεση τυπε.Και συνιστώ και σε εσάς μαζί με τις κραυγές να μιλάτε την ώρα του σεξ και στο τέλος.
Οι γυναίκες είναι λεκτικοεπικοινωνιακές στο σεξ, θέλουν να ακούν το όνομα τους, βρωμικά παθιασμένα κοπλιμέντα,
θέλουν να μας βλέπουν να χάνουμε τον έλεγχο.
καρατσεκαρισμένο.
Σωστα ολα αυτα.Οταν γαμας ομως.Οταν χυνεις δεν γραφεις εκθεση τυπε.
...Οταν γαμας ομως.Οταν χυνεις...
Ενυαξει τυπε και ο ιπποτης δινει διαταγες στα φανταρια οσο χυνει.τυπε ο peter north γραφει και εκθεση τοση ωρα που χυνει
Ενυαξει τυπε και ο ιπποτης δινει διαταγες στα φανταρια οσο χυνει.
Το θεμα κυριοι ειναι αν βγαζετε κραυγη...Οχι αν γραφετε το σεναριο του Μπεν Χουρ
Τυπε τελευταιες πληροφοριες λενε οτι ο ιπποτης με τον legola παρουσιαστηκαν στην λεγεωνα των ξενων.Ο ενας για να τους γαμαει επειδη ειναι στρατιωτες και ο αλλος να τον γαμανε επειδη ειναι οι περισσοτεροι απο το Πακισταν.τυπε ο ιπποτης γραφει μυθιστορημα τριλογια,με τοσα σωματα στρατου που γαμαει
Τυπε εξαρταται αν ειμαστε σουρωμενοι η οχι.Το θεμα κυριοι ειναι αν βγαζετε κραυγη...Οχι αν γραφετε το σεναριο του Μπεν Χουρ
Τυπε τελευταιες πληροφοριες λενε οτι ο ιπποτης με τον legola παρουσιαστηκαν στην λεγεωνα των ξενων.Ο ενας για να τους γαμαει επειδη ειναι στρατιωτες και ο αλλος να τον γαμανε επειδη ειναι οι περισσοτεροι απο το Πακισταν.
Τυπε δεν νομιζω θα μεταδημοτευσει στην Μανωλαδα να μαζευει φραουλες.τυπε ο λεγκολας ζει με το ονειρο να παει μια μερα φυλακη
Τυπε δεν νομιζω θα μεταδημοτευσει στην Μανωλαδα να μαζευει φραουλες.