Νέα

Βερολίνο - Γερμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prague5

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κατοικώ στο Βερολίνο από τον Σεπτέμβριο του 2006.

Έγινα σήμερα μέλος της ιστοσελίδας σας παρακάμπτοντας κάποιες αναστολές-ενοχές που είχα για να μοιραστώ με σας κάποια tips που έχω για το Βερολίνο.
...

Μην κυνηγάτε λοιπόν χίμαιρες σε αυτό το site γιατί θα καταντήσετε ναρκομανείς.
Αυτό σας το λέω με αγάπη, και εγώ ένας από εσάς είμαι. Απλά όμως τίποτα δεν αντικαθιστά την σχέση με μία γυναίκα που σε γουστάρει.

Μετά τιμής

αν μπορούσα να έχω γκόμενα (όπως τη θέλω) σίγουρα δε θα το συζητούσαμε !

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
2 παρατηρήσεις προς το φίλο jaygatsby που μένει Γερμανία από το 2006.
1)όταν πας σε μπουρδέλα κλ.π. δεν πας για να ερωτευτείς, αλλά για να γαμήσεις. μην λες λοιπόν ότι είναι illusion. άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
2)όσον αφορά τις Γερμανίδες που προτείνεις, σε μένα δυστυχώς έτυχαν αντίθετα τα πράγματα. στο Artemis πήγα με 5 γυναίκες το ίδιο βράδυ: κατά χρονική σειρά Ουγγαρέζα, Ρωσίδα, Βραζιλιάνα, Γερμανίδα, Ρουμάνα. χειρότερη με διαφορά ήταν η Γερμανίδα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σπαω την σιωπη μου για να προφυλαξω τους συναδελφους απο την μαλακια που λεγεται flat rate bordel . προσφατα επισκευτηκαμε με εκλεκτο μελος του φορουμ το caligoula στο βερολινο . 100 Ε οσο πιεις και οσο  :knockinb: ( εκτος αν κανεις anal που χρεωνετε εξτρα ) . ο χωρος ειναι σαν ενα μικρο στριπτιτζαδικο . υπαρχουν οι μπαρες που χορευουν οι κοπελες  , σταντ που καθεσε και το μπαρ .

οι γυναικες : απο τις 10 οι 3 ηταν μετριες και οι υπολοιπες μπαζα . πολυ μπαζα . χορευαν βαριεστημενες και επρεπε να πας εσυ να τις πεις οτι θες να πατε στα δωματια . τα δωματια επιπεδου βαρδαρη . μικρα , ενα κρεβατι και ενα νιπτηρας σε μια ακρη .

επιλεχτηκε μια petite ξανθια ρουμανα , προθυμη , αλλα τιποτα ιδιατερο ( ηταν απο τις μετριες ) . λογω ελειψης ωραιων παρουσιων επιλεχτηκε και για δευτερη φορα .

για τα ποτα δεν ξερω , μια μπυρα πηραμε .

αρα μετριοτατος χωρος , μετριοτατες γυναικες , φιλοτιμες υπηρεσιες .
για μενα τσαμπα λεφτα . καλυτερα να τα τρωγα σε currywurst .

απο κει και περα . artemis uber alles !!!

οποιος ψαχνει apartments το adina hotel στην invaliden str ειναι εξαιρετικη επιλογη **** . δεχεται και δυο ατομα ανα διαμερισμα .

μερικες παρατηρησεις για το artemis .

στα σινεμα πηγαινουν οι κοπελες που εχουν την ορεξη να δουλεψουν τα λεφτα τους .
μακρυα απο αυτες που παιζουν ηλεκτρονικα .
καντε χαμαμ .
αυτη την φορα ειχε πολλους αντρες .
οι γυναικες πολλες , απο ολες τις φυλες , χρωματα κτλ .
προτεινεται ανεπιφυλακτα .

και μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ric Flair Welcome Back παίχτη  ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Είχαμε την τύχη να μας υποδεχθεί η Εσπερία για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, αυτή τη φορά στο Βερολίνο, στο πολυκατάστημα «Ο Αρτέμης».

Πρόκειται για πολυθεματικό υπερπορνείο, κτισμένο σε τρία επίπεδα.
Συνοπτικά διέπεται από Γερμανική τιμιότητα και νοικοκυροσύνη, αλλά και από Τούρκικη ανατολίτικη πονηριά, λαγνεία και μυστήριο.

Μας ενθουσίασε το ότι υπάρχουν δωμάτια συνουσιών εντός του κινηματογράφου, πράγμα το οποίο ήταν όραμά μας και αντικείμενο ονειρώξεών μας στην περίοδο της εφηβείας μας.
Ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι θα  γίνει πραγματικότητα!

Παρατηρήσαμε στο χώρο της πισίνας δυο κυρίους να κοιμούνται βαθειά, αφημένοι στον ήχο του νερού που κυλάει, στις χαμηλές φωνές και στην αύρα των γυμνών γυναικών.

Τα αποδυτήρια ανδρών έχουν κοινό προθάλαμο με αυτά των γυναικών, και εκεί παρατηρείται συνωστισμός γυμνών αρρένων και θηλέων, που είτε προέρχονται από συνουσία και προσέρχονται για να πλυθούν, είτε μόλις έχουν πλυθεί και σπεύδουν προς συνουσία.

Μεταξύ του προθαλάμου και της εισόδου, υπάρχει ένα σκοτεινό και τρομακτικό αντικείμενο, εξαιρετικά επικίνδυνο και καταστροφικό.
Ένα μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ).
Απαιτείται μεγάλη εγκράτεια ώστε να μην ξεπεραδιαστεί κανείς...

Ξεκινήσαμε τις συνουσίες με την εκπάγλου καλλονής Κατερίνα, η οποία δήλωσε Σιβηριανή.
Ψηλή φυσική κοκκινόξανθη νεαρή γυναίκα, με ανεπιτήδευτο ύφος «cute and corrupted».
‘Ηταν μόνη της στο ένα από τα δυο μπαρ και κάπνιζε κοιτώντας το άπειρο.
Την ξεπατώσαμε για τα καλά και εσπερματώσαμε νιώθωντας τη λαχανιασμένη ανάσα της να χάνεται στο στόμα μας.

Συνεχίσαμε με τη νέγρα Βραζιλιάνα Αννίτα. Επιβεβαιώσαμε ότι πρόκειται για Βραζιλιάνα, όταν σε μια επίπονη μόχλευση του αιδοίου της, αναφώνησε Πορτογαλλικά λογάκια.
Ωστόσο η νεαρή νέγρα μας απογοήτευσε, όταν μας πρότεινε cim με επιλέον τίμημα €50 και για το λόγο αυτό την αποβάλλαμε ευγενικά και κομψά...

Ενώ προετοιμαζόμασταν ψυχολογικά για την αναχώρησή μας, σε ένα στιγμιαίο συνωστισμό στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, το πρόσωπό μας περιπλέχθηκε στους ευμεγέθεις φυσικούς μαστούς της Γερμανίδας Λίζας.
Η Λίζα είναι νεαρή, με ύψος περί τα 1,8 μέτρα, εκπληκτικά ευδιάθετη και φιλική, αλλά με το γνωστό μειονέκτημα των Γερμανίδων, ότι δεν ξέρουν να συνουσιάζονται.
Παρ’ όλα αυτά, η φύση της γυναίκας αυτής μας ενθουσίασε και την καταγαμήσαμε κι αυτήν μια χαρά!

Αποχωρήσαμε μετά από 3,5 ώρες περίπου, έμπλεοι ευχαρίστησης από την Εσπερία και τους κατοίκους της.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
γεια χαρά ντάν συναγωνιστές!  :rockon:
Ηταν να πάμε με φιλαράκι ταιλανδη αλλά μ@λ@κιστήκαμε με τα διαβατήρια και έτσι καταλήξαμε για βερολίνο. Λόγο του οτι ειμαι μπουρδελιάρης και πιατσομανής από αποψη καμία πληροφορία για Βερολινο παίζει? Γνωρίζω για τις υπερπαραγωγες Αρτεμις κλπ αλλα θέλω να μάθω τίποτα και στο πιό οικονομικο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Hronia polla.

Mporeis na diavaseis tis paremvaseis mou yia mia vasiki eisagogi sto Verolino.

An xereis germanika sinistatai i istoselida kane klick sta kontakte aristera.

Pantos pio oikonomika apo to Artemis yia na glitosei kaneis to kostos eisodou sinisto tous yia mena 4 top oikous anohis politeleias tis polis toulahiston yia to ditiko Verolino, , , ,
Vevaia ipologisse 60 me 80 euro to misaoro pou periehei sinithos standard "franzoesisch mit" diladi "galliko me" (pipa me profilaktiko ) - se mpazo stin germaniki orologia- kai Geschlechtsverkehr. Extra opos pipa horis, analverkehr filia sto stoma einai dekarika i eikosarika extra.

Iparhoun kai ftinotera bourdela (ohi aisthita ftinotera ) opos .

Kai vevaia streetworkers Kurfuerstenstr. kai Oranienburgerstr den sinisto, einai kirios xenes kai narkomaneis kindinos "folas". Horis na mporo vevaia apolita na genikefso.

Episis logo eorton thema "epandrossis" idrimatos kai oron leitourgias.

Hronia polla kalo taxidi kai kala na perasete.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Hronia polla.

Mporeis na diavaseis tis paremvaseis mou yia mia vasiki eisagogi sto Verolino.

An xereis germanika sinistatai i istoselida kane klick sta kontakte aristera.

Pantos pio oikonomika apo to Artemis yia na glitosei kaneis to kostos eisodou sinisto tous yia mena 4 top oikous anohis politeleias tis polis toulahiston yia to ditiko Verolino, , , ,
Vevaia ipologisse 60 me 80 euro to misaoro pou periehei sinithos standard "franzoesisch mit" diladi "galliko me" (pipa me profilaktiko ) - se mpazo stin germaniki orologia- kai Geschlechtsverkehr. Extra opos pipa horis, analverkehr filia sto stoma einai dekarika i eikosarika extra.

Iparhoun kai ftinotera bourdela (ohi aisthita ftinotera ) opos .

Kai vevaia streetworkers Kurfuerstenstr. kai Oranienburgerstr den sinisto, einai kirios xenes kai narkomaneis kindinos "folas". Horis na mporo vevaia apolita na genikefso.

Episis logo eorton thema "epandrossis" idrimatos kai oron leitourgias.

Hronia polla kalo taxidi kai kala na perasete.
φιλε μηπως ξερεις για καποιο γιαπωνεζικο μασατζιδικο που πηρε το ματι μου σε καποια ιστοσελιδα?? χρονια πολλα και καλη χρονια

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
File mou Hronia polla.

Den asholoumai distihos me massage kai ginaikes ektos indoevropaikis filis. Diladi yia na eimai eilikrinis piga se massage Verolino mia fora se rossides. Itan to Paris No 5. Metria empeiria, oute kan teleiosa. Genikos den teleiono me rolo ston opoio den eimai active.

Sto mporeis na to vreis aristera link yia "Massagen" an theleis voitheia me orous sta germanika pes mou. Ehei ipokatigoria "Erotikmassagen" kai "asiatische massagen"

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
File mou Hronia polla.

Den asholoumai distihos me massage kai ginaikes ektos indoevropaikis filis. Diladi yia na eimai eilikrinis piga se massage Verolino mia fora se rossides. Itan to Paris No 5. Metria empeiria, oute kan teleiosa. Genikos den teleiono me rolo ston opoio den eimai active.

Sto mporeis na to vreis aristera link yia "Massagen" an theleis voitheia me orous sta germanika pes mou. Ehei ipokatigoria "Erotikmassagen" kai "asiatische massagen"
ναι σορρυ που δεν στο διευκρινησα οτι το ειδα σε καποιο πολυ καλο οδηγο του βερολινου...το εψαξα οταν πηγα αλλα δεν το βρηκα
ευχαριστω παντως

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
File mou Hronia polla.

Φίλε μου καλώς ήλθες. :sunglasses: Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες για Βερολίνο. Στοχευμένες, ακριβείς, δίχως ακατάσχετη περιττή φλυαρία και ανώριμες περιαυτολογίες. :thumbsup:

Μόνο θα ήθελα να ζητήσω, να γράφεις ελληνικά. Όχι μόνο για τους κανόνες, αλλά και γιατί διευκολύνει αρκετά τον αναγνώστη.

Ευχαριστώ  ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Monsieur,

Έγραψα με λατινικούς χαρακτήρες γιατί βιαζόμουν να βοηθήσω τον φίλο και ήμουν σε υπολογιστή χωρίς ελληνικά. Άλλως θα γράφω πάντα ελληνικά.

A votre disposition. Καλή Χρονιά σε όλους.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια το βερολίνο εκτός από τό μοναδικό αρτεμης που επισκέφθικα μέσα σεπτεμβρίου έχει πάρα πολλά αξιοθέατα καί μουσεία..(έχω γραψει στό ποστ γιά τό αρτεμις)
πχ τό μουσείο τής πεγάμου,
τά αξιοθέατα της αρχαίας περγάμου μεταφέραν στό βερολίνο οι αθεοφοβοι..
ο λόρδος ελγιν πού έκλεψε τίς καρυάτιδες φαντάζετε αρνί μπροστα τους....
επίσης διάφορα άλλα μουσεια ....τέχνης ,κινηματογρλαφου ,ζωολογικο κήπο κλπ...
τιμές πολύ κατώτερες από αθήνα σέ πολλά πράματα γενικά μού φάνικε φτηνότερο απο αμστερνταμ και άλλες πόλεις της ευρώπης...
πχ έμενα στήν αντεναουερ πλετε γιά νάμε κοντα στό άρτεμις
δηλαδη 6 λεφτα μέ τό ταξί....πού πλήρωσα 5 ευρώ...
πού είναι μιά περιοχή ακριβή σάν τό κολωνάκι υποτίθετε μέ τιμές στήν ποιο  κεντρική και πολυτελή καφετέρια 2.5 ευρώ η μεγάλη μπύρα καί ο καπουτσίνο 2 ευρώ....
και τό ξενοδοχείο χωρίς πρωινό 60 ευρώ...μέτριας κατηγορίας αλλά πεντακάθαρο..
τό πρωινο τού αρτεμης ειναι πολύ καλό αφού συμπεριλαμβάνετε στήν τιμή εισόδου...
δυνατό σημειο επίσης ειναι η ασφαλεια.
δέν είδα πουθενα περιοχές κακόφημες σάν τό αμστερνταμ πού φοβάσε να κυκλοφορήσεις μέ ναρκωτικά κλπ..
αλλωστε η γερμανική αστυνομία δέν αστιευεετε...
μια βόλτα επίσηςε στό γραφικότατο ποσνταμ αξίζει...ειναι μισή ωρα από το βερολίνο και νομίζεις ότι είσαι σέ άλλη εποχή....
εστιατορια επίσης μέ τιμές ίσως λίγο φτηνότερες από αθήνα αλλά πολύ ποιο ποιοτικά και προπάντων εξαιρετικά τούρκικα εστιατόρια παντού....
τό μετρό επίσης πολυ  καλό.
αποφύγετε το ταξί γιά μεγάλες αποστάσεις ειναι πολύ ακριβό.....
αλλά η συγκοινωνία του βερολίνου μέ εντυπωσίασε...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε μου καλώς ήλθες. :sunglasses: Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες για Βερολίνο. Στοχευμένες, ακριβείς, δίχως ακατάσχετη περιττή φλυαρία και ανώριμες περιαυτολογίες. :thumbsup:

Μόνο θα ήθελα να ζητήσω, να γράφεις ελληνικά. Όχι μόνο για τους κανόνες, αλλά και γιατί διευκολύνει αρκετά τον αναγνώστη.

Ευχαριστώ  ;)
α φιλε κανε και μια βολτα απο το ταυλανδη σεξ τριπ να δεις....8 στα δεκα ειναι περιαυτολογιες και αρλεκιν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παιδια το βερολίνο εκτός από τό μοναδικό αρτεμης που επισκέφθικα μέσα σεπτεμβρίου έχει πάρα πολλά αξιοθέατα καί μουσεία..(έχω γραψει στό ποστ γιά τό αρτεμις)
πχ τό μουσείο τής πεγάμου,
τά αξιοθέατα της αρχαίας περγάμου μεταφέραν στό βερολίνο οι αθεοφοβοι..
ο λόρδος ελγιν πού έκλεψε τίς καρυάτιδες φαντάζετε αρνί μπροστα τους....
επίσης διάφορα άλλα μουσεια ....τέχνης ,κινηματογρλαφου ,ζωολογικο κήπο κλπ...
τιμές πολύ κατώτερες από αθήνα σέ πολλά πράματα γενικά μού φάνικε φτηνότερο απο αμστερνταμ και άλλες πόλεις της ευρώπης...
πχ έμενα στήν αντεναουερ πλετε γιά νάμε κοντα στό άρτεμις
δηλαδη 6 λεφτα μέ τό ταξί....πού πλήρωσα 5 ευρώ...
πού είναι μιά περιοχή ακριβή σάν τό κολωνάκι υποτίθετε μέ τιμές στήν ποιο  κεντρική και πολυτελή καφετέρια 2.5 ευρώ η μεγάλη μπύρα καί ο καπουτσίνο 2 ευρώ....
και τό ξενοδοχείο χωρίς πρωινό 60 ευρώ...μέτριας κατηγορίας αλλά πεντακάθαρο..
τό πρωινο τού αρτεμης ειναι πολύ καλό αφού συμπεριλαμβάνετε στήν τιμή εισόδου...
δυνατό σημειο επίσης ειναι η ασφαλεια.
δέν είδα πουθενα περιοχές κακόφημες σάν τό αμστερνταμ πού φοβάσε να κυκλοφορήσεις μέ ναρκωτικά κλπ..
αλλωστε η γερμανική αστυνομία δέν αστιευεετε...
μια βόλτα επίσηςε στό γραφικότατο ποσνταμ αξίζει...ειναι μισή ωρα από το βερολίνο και νομίζεις ότι είσαι σέ άλλη εποχή....
εστιατορια επίσης μέ τιμές ίσως λίγο φτηνότερες από αθήνα αλλά πολύ ποιο ποιοτικά και προπάντων εξαιρετικά τούρκικα εστιατόρια παντού....
τό μετρό επίσης πολυ  καλό.
αποφύγετε το ταξί γιά μεγάλες αποστάσεις ειναι πολύ ακριβό.....
αλλά η συγκοινωνία του βερολίνου μέ εντυπωσίασε...
το βερολινο ειναι καταπληκτικο και φτηνο γενικα,το ταξι ειναι το πιο ακριβο και θυμαμαι πληρωσα γυρω στα 50 ευρω μεχρι το μουσειο πολεμικης αεροπορειας 20 λεπτα περειπου απο το κεντρο ισως περισσοτερο

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6

Ευχαριστώ  ;)

Φιλε  πρωτα  από  όλα  καλη  χρονια

Στο  σημειο  που  λες  -δίχως ακατάσχετη περιττή φλυαρία και ανώριμες περιαυτολογίες- ,      φαινεται  σαν  αοριστη  κατηγορια  (  εκτος  αν  μιλας    γενικα ) .Επρεπε  να  γινεις  πιο  συγκεκριμενος  και  να  αναφερεις  σε  τι  και  ποιους  στρεφονται  αυτές  οι  κατηγοριες .
Αν  κατι  δεν  σου  αρεσε  που  εγραψε  καποιος , κανεις  παραθεση  και εκφραζεις  την  αντιθεση  σου  σε  αυτό . Δεν  απαντας  σε  ποστ  αλλου (jaygatsby  )  και  ταυτοχρονα  βγαζεις  την  δυσανασχετηση  σου    για  ποστ  καποιων  αλλων , χωρις  να  τους  αναφερεις  προσωπικα .
Επειτα    (διαφαινεται  )  στο  ποστ  σου  αμφισβητεις  την  χρησιμοτητα  των  προσωπικων  ιστοριων    καποιων  μελων  και  θεωρεις  ότι  ουσιαστικα  είναι  αχρειαστες  αυτές  οι  πληροφορειες  και  δεν  προσφερουν    τιποτα    στο    φορουμ .
Ας    υποθεσουμε  ό,τι    εχεις  δικιο  και  πραγματι  οι  μονες  πληροφοριες  που  χρειαζονται    σε  συγκεκριμενα    θρεντ  είναι  ,  που  βρισκονται  τα  σωστα    μαγαζια , πως  είναι  οι  αιθεριες  υπαρξεις  , πως  θα  παμε  και  εκει    τι  θα  συναντησουμε .
Αν  ολοι  γραφανε  μονο  πληροφοριες  και  μια  ξερη  περιγραφη  , πιστευεις  ο,τι  θα  ειχε  ενδιαφερον    το  φορουμ ?
Αν  το  φορουμ  ηταν  μια  ξερη  τραπεζα  πληροφοριων  και  μονο , πιστευεις  ο,τι  θα  ειχε  βιωσιμοτητα ?
Αν  το  φορουμ  ,  εμενε  αποκλειστικα    στην  θεματολογια    του  μονο  σε  ο,τι  εχει  σχεση    με  πληρωμενο  ερωτα , πιστευεις    ο,τι  θα  ειχε  επιτυχια  ή  θα  μετατρεποταν    σιγα  σιγα    σε  ghost  forum ?

Τωρα  να  στηριξω  αυτά  που  λεω , με    παραδειγμα    και  ταυτοχρονα  να  προχωρησω  την  σκεψη  μου .
Θυμαμαι    χαρακτηριστικα    που  στο  θρεντ  του  Δημητρακη  για  την  Ρωσια  , ειχε  βγει    καποιος    και    εκανε  την  εξης  ερωτηση (  στο  περιπου  τα    λογια  του ) – Σκεφτομαι  να  παω  ένα  ταξιδακι  Ρωσια    και  θα  τιμησω  τα  κοριτσια  των  σαλουν  αλλά  επειδη  μου  αρεσει  και  η  κλασικη    μουσικη , θα  ηθελα , αν  εχει  καποιος  πληροφοριες    να  μου    πει –
Εσυ  τοτε  του  ειχες  απαντησει  (  στο  περιπου    αλλά    αμα  θες ,  βρες  το  ποστ  σου )
Εδώ  είναι  θρεντ    για  σεχ  στην  Ρωσια    και  δεν  ασχολουμαστε  με  αυτά . Θα  σε  παρακαλουσα    να  μην  ξαναγραψεις    εδώ .
  :new_shocked:  (δικο  μου )
Επειτα  απο  πολύ  συντομο  χρονικο  διαστημα  , εσυ  μαζι  με  τον  Πιτσιλιστη , πηγατε  στην  Αγια  Πετρουπολη . Εσυ  και  ο  Πιτσιλιστης    ποσταρατε  εικονες    από  τι  ρουχα  φορανε  οι  Ρωσιδες    στο  δρομο ,  τι  παπουτσια    φορανε , το  κολλημα  που  εχουν  με  το  τιγρε , τι  μοδα  επικρατει , βαλατε    βιντεο    με  τον  Δημητρακη  να  καμακωνει    στο  μετρο , εκανες    κοινωνικοπολιτικες    αναλυσεις , εβλεπες    πως  συμπεριφερεται    ο  κοσμος  , γενικα  εγραφες  ενδιαφεροντα  πραγματα , αλλά  όμως  όλα  αυτά  , ερχοντουσαν  σε  πληρη  αντιθεση  με  αυτό  που  προετρεψες    τον  αλλον .
Τωρα  αν  ερχοταν  αυτος    που  του  ειχες  πει    να  μην  ξαναγραψει  και  σε    ρωταγε , - καλα  ρε  φιλε , εγω  εκανα  μια  ερωτηση    για  την  μουσικη  και  μου  ειπες  να  μην  ξαναγραψω, εσυ  που  μου  εβαλες  στην  περιγραφη  σου  τοσα    ασχετα  πραγματα , τοτε  εγω  τι  πρεπει  να  πω ?  Εγω  απλα  ηθελα    να  γαμησω    και  να  ακουσω    λιγη  καλη  μουσικη    και  συ  μου  γραφεις  πως  οι  κοινωνικοπολιτικες  εξελιξεις    που  συνεβησαν    στην  Ρωσια    συνεβαλαν    και  διαμορφωσαν    την  ψυχοσυνθεση  αυτου  του  λαου .

Τωρα  αν  υποθεσουμε    ο,τι  δεν  τον  ξεκοβες    από  το  φορουμ  και  πηγαινε  ταξιδι  Ρωσια  και  εγραφε  για  παραδειγμα , πηγα  στα  σαλουν  που  μου  προτεινατε , διαλεξα  αυτές  ,  εκανε    περιγραφη  και  εδινε  φρεσκιες  πληροφοριες  ,  επειτα  μπορει  να  εβρισκε  άλλο  σαλουν  και  να  εδινε  καινουργιο  υλικο , επειτα  μπορει  να  πηγαινε  να  παρακολουθησει    , ας  πουμε  φιλαρμονικη    ή  μπαλετα ,  τα  περιεγραφε  και  αυτά .
Διαβαζε  καποιος  άλλος  την  ιστορια  του  φιλου ,  την  εβρισκε    ενδιαφερων  και  μπορει  να  σκεφτοταν  - Α  ωραια  , μπορω  και  γω  να  τα  συνδυασω  -  Πιθανον  να  σκεφτοταν  _ Α  εχει  ενδιαφερον  το    φορουμ , δεν  περιοριζεται  αποκλειστικα    σε  πληρωμενο    ερωτα    και  γραφουν    μεσα    αρκετοι  πολυπλευροι  χαρακτηρες .
Εσυ    όμως  που  τον  εκοψες  αποτομα  αυτόν  τον  τυπο , θεωρεις    ο,τι  εκανες    καλο    ή  ζημια  στο  σαιτ ?

Τωρα  που  εγραψες  - δίχως ακατάσχετη περιττή φλυαρία και ανώριμες περιαυτολογίες.-  επειδη    δεν    ξερω  σε  ποιους  αναφερεσαι  ,  δεν  μπορω  να  σου  απαντησω .Αν  παιρνει  όμως  και  μενα    η  μπαλα  σε  αυτά  που  λες ( το  λεω  λογω  ότι  εβαλα  ένα  λινκ  με  περιγραφη    μου , πριν  από  τον jaygatsby ) , ειμαι  προθυμος  να  σου  απαντησω    για  οποιοδηποτε    σημειο  του      ποστ (των  ποστ ) που  θεωρεις    ο,τι  ανωριμα  περιαυτολογω .Οτιδηποτε    γραφω    νομιζω  ότι    εχει  λογω  υπαρξης  και  μπορω  να  εξηγησω    στο  τι  ρολο  αποσκοπει .
Αν  και  νομιζω  ότι  το  -περιαυτολογω-  δεν  επρεπε  να  αναφερεται    καν .
Ας    πουμε  παει  ενας  ένα    ταξιδι    και  του  συμβαινουν    καποια    γεγονοτα , αναλογα  πως  τα  αντιλαμβανεται  πρατει    αναλογα. Επειτα  γραφει  την  ιστορια . Αφου  όμως  η  ιστορια    εξελιχθηκε  με  αυτόν , αρα  δεν  θα  γραφει  προσωπικες    ιστοριες ?
Αν  πιστευει    ο  γραφων  ο,τι  ορισμενες  σκηνες  που  εξελιχθηκαν  ,  ειχαν    ενδιαφερον  και  τις  μοιραστει  εδώ  μεσα και  γραψει    τα  συμπερασματα  που  απεκομισε  από  αυτά    τα  γεγονοτα ,  θεωρεις  ο,τι  το  κανει  μονο  για  να  ευλογησει  τα  γενια  του ?
Δες    ποσοι  πανε    ταξιδια    και  ποσοι  από  αυτους  γραφουν . Ολοι    ζητουν  να  διαβασουν  καινουργιες    ιστοριες    αλλά    γραφουν  ελαχιστοι . Αυτοι    που  γραφουν  εκτος    ότι    πρεπει    να    πουν  κατι  καινουργιο  ,  εχουν  να  ακουσουν  και  ένα    σωρο  κατηγοριες .Άλλος  μπορει  να  σε  κατηγορησει    ότι    πουλας    φιδια , άλλος    να  βρει    την  ιστορια  σου    βαρετη  , άλλος  μπορει  να  ρουφηξει  ολη  την  ιστορια  σου    και  μετα  να  σε  αγνοησει , άλλος    μπορει    να  παινεψει    μια  ιστορια    πολύ  κατωτερη  από  την  δικια  σου , άλλος    μπορει  να  μην  εχει    την  ικανοτητα    να  γραφει  ώστε  να  κανει  την  ιστορια    ενδιαφερουσα  και  συναρπαστικη    και  μπορει  να  σε  κατηγορησει  ότι    πλατιαζεις . Γενικοτερα  στην  πεφτουν    από  παντου  ,  αλλοι  αμεσα    και  αλλοι  εμεσα . Ετσι  εκτος  ότι      εχεις    να  αντιμετωπισεις  αυτά  , πρεπει  να  φτιαξεις    ετσι  την  ιστορια  σου  (  με  αληθινα  γεγονοτα )  ώστε  να  βαλεις  τις  χρησιμες  πληροφοριες  και  ταυτοχρονα  να    κανεις  την  ιστορια  σου  ενδιαφερουσα .
Για  να  είναι  η  ιστορια  σου  ενδιαφερων ,  πρεπει    και  συ  ο  ιδιος  να  εχεις  ( ή  να  νομιζεις  )  κατι    διαφορετικο  να  πεις  .Επειτα  είναι    πως  θα  το  παρουσιασεις  . Ετσι    αν  για  παραδειγμα    εχεις  10  σκηνες    να  περιγραψεις    κανεις  μια  σκηνοθεσια  μεσα  στο  μυαλο  σου  , ετσι  ώστε    να  τα  παρουσιασεις  σαν  να  είναι      ταινια . Με  αρχη  μεση  και  τελος  , με  αγωνια  και  κορυφωση  κάθε    σκηνης , επειτα σκεφτεσαι    ποιο    θα  βαλεις  πρωτο , τι  θα  αρεσει  , τι  να  μην  γραψεις , γενικως    κανεις    μια  προσπαθεια .
Οποτε    αφου  κανει  καποιος  ,  μια    προσπαθεια  (  μικρη  ή  μεγαλη  )  για  να  περιγραψει    προσωπικες    ιστοριες , αρα  δεν  είναι  απολυτα    φυσιολογικο ,  η  ιστορια    να  περιστρεφεται    γυρω  από  αυτόν ?
Αν  εχεις  να  διαβασεις  δυο  ιστοριες .Η  μια  εχει  μονο  πληροφοριες    και  η  άλλη  εχει  πληροφοριες  μαζι    με    προσωπικα  γεγονοτα  και  εμπειριες  , ποια  νομιζεις  ότι  θα  είναι  η  πιο  ενδιαφερουσα ?
Σε  μια  ιστορια    που  εχει  προσωπικα    γεγονοτα ,  μπορει  καποιος  ( που  την  διαβαζει  ) να  βρει    καποια  κοινα    σημεια  και  σκεψεις , μπορει  να  νιωσει  το  συναισθημα  που  βγαζει  (  αν  βγαζει )  το  κειμενο  , μπορει  με  αυτά  που  γραφει    να  ερθει    σε  αντιπαραθεση  με  αλλα  μελη  που  διαφωνουν  και  ετσι  να  υπαρχει  ζωη  στο  φορουμ .   

Επανερχομαι  στο  - περιαυτολογω-  και  λεω  ότι  ( σχεδον )  ολοι    περιαυτολογουν . Απλα  το  κανει  ο  καθενας  με  τον  τροπο  του . Άλλος  παρουσιαζει  τα  γεγονοτα    ώστε  να  φαινεται  μετριοφρων  και  μπορει  να  είναι  ο  πιο  εγωιστης  από  ολους , άλλος  μπορει  να  περιαυτολογισει  (  εμεσα  )  με  τις    γνωσεις    και  τα  πτυχια  του  και  να  σε  ταπωσει , άλλος  μπορει  να  εχει  εξυπνο  χιουμορ  και  σατιρα  και  να  σπασει  όλα  σου  τα  επιχειρηματα    και  στο  τελος    μπορει  να    αυτοσαρκασθει  για  να  σε  μπερδεψει  . Άλλος  μπορει  να  σου  πει , φιλε  ολοι  εδώ  μεσα  ειμαστε  νικ , μην  δινεις  σημασια  σε  αυτά    και  ταυτοχρονα  να  είναι  ο  ιδιος    που  καιγεται    πιο  πολύ  για  το  εικονικο  του  προφιλ . Αλλοι  κανουν  συμμαχιες  , ώστε  ο  ενας    να  παινευει    τον  αλλον . Άλλος  μπορει  να  δειχνει  μια  πραοτητα    στα  ποστ  του  ή    μια  αποστασιοποιηση  αλλά  ακομα  και  αυτος  πιστευει    ότι  ο  τροπος    που  αντιμετωπιζει    τα  γεγονοτα  είναι  ο  σωστος  και  ότι  κατεληξε  σε  αυτην  την  σταση  ,  επειτα  από  μεγαλη  εμπειρια .
Γενικοτερα  οποιος  γραφει  εδώ  (  και  στο  συνολο  )  προωθει    πρωτα  από  ολους  ,  τον  ευατο  του .Μπορει  να  το  κανει  συγκαλυμμενα    ή  απροκαλυπτα  αλλά  ολοι    (σχεδον )  αυτό  εχουν  στο  μυαλο  τους . Το  θεωρω  πολύ  φυσιολογικο  και  θεμιτο .
Ο  Τζακ  Κερουακ  ελεγε  _Γραφε  παντα    σε  αναμνηση    και  εντυπωσιασμο  του  ευατου  σου-

Για  παραδειγμα ,  γραφει  καποιος  εδώ    μια  ιστορια  από  ένα  ταξιδι  του .
Με  το  που  γραφει  καποιος    για  ένα  ταξιδι  του  , ξαναφερνει  στο  μυαλο  του  το  ταξιδι  και  το  ξαναζει . Αν  εχει  την  ικανοτητα    μπορει  να  μεταδωσει  και  συναισθηματα  (  που  θεωρω  ότι  είναι  το  πιο  σημαντικο  σε  μια  ιστορια ). Σκεφτεται  ο,τι  αν  ειχε  καποιες  αμφιβολιες  ή  φοβιες  για  ένα  ταξιδι  , τελικα  τις  ξεπερασε , ξαναφερνει  στο  μυαλο  του  τι  συναντησε  σε  ένα  αγνωστο  περιβαλλον    και  πως  λειτουργησε  σε  διαφορετικες  συνθηκες  από  αυτές  που  ειχε  συνηθισει . Βλεπει  τι  λαθη  και  παραλειψεις    εκανε    και  αν  θα  μπορουσε  να  ειχε  πραξει  αλλιως . Γενικως  δουλευει  την  εικονα  και  βλεπει    τι  απεκομισε  από  αυτό  το  ταξιδι  και  ποια  μαθηματα  ζωης  πηρε  ( εάν  πηρε ) . Επειτα  γραφει  την  ιστορια . Με  αυτόν  τον  τροπο  του  εντυπωνεται  η  ιστορια  στο  μυαλο  και  δεν  την  ξεχναει ,αρα  μεχρι    εδώ , αυτος  που  γραφει , τα  εκανε  όλα  για  τον  ευατο  του . Επειτα  μεσα  στην  ιστορια    του  μπορει  να  βαλει  για  οικους  ανοχης ,  για  σεξ  γενικα , ώστε  να  είναι  και  μεσα  στο  θεμα  αλλά    και  για  να  ξαναθυμηθει  αυτό  το  εξισου  σημαντικο  κοματι  του  ταξιδιου  του .
Ετσι  με  αυτόν  τον  τροπο  , κανει  πρωτα  καλο  στον  ευατο  του , επειτα  βοηθαει  τα  αλλα  μελη  με  φρεσκιες  πληροφοριες  και  αν  εχει  την  ικανοτητα ,  μπορει  να  τους  καταφερει  να    ταξιδεψουν  με  την  ιστορια    του  και  αν  υπαρχουν  καποια  διδαγματα  από  αυτην  την  ιστορια  να  γινουν    προβληματισμος  για  σκεψη .

Ετσι  επειτα    από  όλα  αυτά ,βγαζουμε    ακομα  ένα  συμπερασμα . Μην  κρινεις    για  να  μην  κριθεις .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ με τον shamans.Βασικά εγώ το αντιμετωπίζω σαν άμυνα.Οταν κάποιος δε θέλει να του υπενθυμίζεται η ανεπάρκειά του αντιδρά με τέτοιους μηχανισμούς για κοινωνική διόρθωση.Ετσι είναι και αυτός σίγουρος οτι και αν δε γάμησε καλώς δε γάμησε.

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Την αλλα εβδομαδα ανεβαινω για 3-4 μερες Βερολινο.
Απο τη μια σκεφτομαι να επισκεφτω το Artemis οπως πολλοι προτεινετε εδω μεσα αλλα απο την αλλη παιζουν πολλα αλλα σκηνικα που λεω να πειραματιστω οπως τα παρακατω:

Glory hole me 250 αντρες!!  :rockon:

Γυρισμα GGG !! (Δυστυχως την ιδια μερα με το παραπανω)  :dancing:

Gangbang party!!  :fuck1:

Gangbang Bukkake !!  :2on1:

Εχει κανεις καμμια αναλογη εμπειρια απο τα παραπανω events ή θα φαμε καμμια φολα ;;  :headbang:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
φιλε...
δεν ξέρω γι αυτά...
αλλά το artemis ειναι εγγύηση, όπως και τα caligula, kai liberty (εδω... ask for Shara!!!)

προσωπικα αν και δεν έχω εμπει΄ρία απο αυτά που αναφέρεςι θα προτιμούσα κάτι απο τα παραπάνω, όπου πέρασα..............σούπερ!!!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom