Φιλε εγω ειχα γραψει σχετικα με αυτα τα κλαμπ.
Επειδη τωρα δεν εχω πολυ χρονο θα στα γραψω συνοπτικα.
Περισσοτερες λεπτομερειες και πληροφορειες πιστευω να γραψω το Σαββατοκυρικο
Το Βερολινο ειναι πολυ ζωντανη πολη και εχει ολα τα ειδη μουσικης ,απλως πρεπει να ξερεις πως και που να κινηθεις.
Τα κλαμπ ειναι μεχρι το πρωι αλλά και τα μπαρ κρατανε μεχρι τις 2 - 3 αναλογα τον κοσμο.
Οπως εγραψα δεν προλαβα να παω στο κλαμπ matrix αλλά εμαθα οτι γινεται χαμος.
Κοιταξε τις φωτογραφιες απο τις διαφορες μερες
Ολες αυτες οι κοπελες που βλεπεις ,μπορεις πολυ ανετα να τις γαμησεις.Μπορει να μην ειναι θεομουνα αλλά ειναι αξιογαμητες.
Οταν λεω ολες εννοω ολες,δηλαδη εννοω οτι οποια και αν διαλεξεις εχεις τεραστια ποσοστα επιτυχιας.
Επαθα πλακα απο το ποσο ευκολα προσεγγισιμες ειναι οι Γερμανιδες. Στην ουσια αυτες πινουν μεχρι να γινουν λιωμα και επειτα στην πεφτουν αυτες.
Βεβαια το πιο βασικο ειναι να βρεις ενα κλαμπ ή μπαρ που να παιζει μουσικη της επιλογης σου.Δηλαδη να βρεις κοπελες που εχουν την ιδια συχνοτητα με σενα.
Ειναι πολυ σημαντικο αυτο.
Για να σου δωσω ενα παραδειγμα ειχα παει σε ενα κλαμπ οπου με παιζαν ολες . Ειχα παθει την πλακα μου δεν ηξερα ποια να διαλεξω .
Επισης ειχα δει και το αντιθετο .Ηθελα να βρω το Tape και φθανω εκει και βλεπω απο εξω κοσμο.Λεω αυτο θα ειναι .Μπαινω μεσα και τελικα ηταν αλλο κλαμπ. Αυτο επαιζε αραπικη μουσικη και ηταν γεματο με μαυρους αλλά και Γερμανιδες που διαλεγαν και εφευγαν με μαυρους.
Ενω ηταν γεματο Γερμανιδες εκει δεν ειχα καμια περαση .Οποτε εφυγα γρηγορα.
Επισης σε ενα αλλο κλαμπ που πρεπει να ειχε γυρω στα 200- 300 μουνια ζητημα να ειχα περαση σε 2-3 .
Οποτε αυτο ειναι πολυ σημαντικο.Πρεπει να βρισκεις τα καταλληλα κλαμπ και αν δεν σου ταιριαζει το περιβαλλον να φευγεις αμεσως.
Οποτε θα εχεις ετοιμασει πιο πριν μια λιστα με κλαμπ. Η εισοδος στα κλαμπ ειναι φθηνη 6 - 10 ευρω.Μονο στο κλαμπ Tape εχω ακουσει οτι ειναι πιο ακριβα.
Στα περισσοτερα μπαινεις και με ενα απλο τζιν ,οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι στην εισοδο.
Οι Γερμανοι ειναι ανετοι και οι περισσοτεροι ειναι γαμω τα ατομα.
Καθε Τεταρτη εχει στο Matrix, Ladies first οποτε για Τεταρτη κλεισε εκει.
Για Πεμπτη αν ακους ροκ οπωσδηποτε κλαμπ Sage
Δες πανω στο GALLERY φωτογραφιες.
Ακους δεν ακους ροκ πρεπει να πας οπωσδηποτε σε αυτο το κλαμπ.
Χωριζεται σε τρια επιπεδα. Στο ενα επιπεδο παιζει χεβυ μεταλ ,στο αλλο επιπεδο παιζει ροκ και καινουργια κομματια και ενα τριτο επιπεδο οπου εχει γαματους καναπεδες και περισσοτερο φως και σιγανη μουσικη , οπου παιρνεις την γκομενιτσα που γνωρισες εκει .
και μιλατε .
Μπορεις να πηγαινεις απο το ενα επιπεδο στο αλλο και να βλεπεις που εχει πιο ωραια μωρα.
Παντως ο χωρος ειναι γαματος
Ο ιδιος χωρος το Σαββατο (αλλά απο διαφορετικη εισοδο ) μεταμορφωνεται στο πασιγνωστο
Εγω ηθελα να ξαναπαω το Σαββατο το κλαμπ Sage αλλά το βλεπω κλειστο .Τελικα η εισοδος πηγε για κεινη την μερα απο αλλη γωνια ,μιας και υποτιθεται οτι ειναι αλλο κλαμπ.
Ειχα ακουσει οτι εχει πολυ σκληρη πορτα το Kitkat .Eγω εκανα ερωτηση για το Sage και αργοτερα καταλαβα οτι το ιδιο κλαμπ μεταμορφωνοταν σε sex club .
Τελικα εγω για αλλο ρωτησα και μου λεει ο πορτιερης οτι αν θελω να μπω πρεπει μονο να φορεσω αλλο παντελονι.
Οποτε αν καποιος παει με ενα καλο ντυσιμο το πιθανοτερο ειναι να μπει.
Στην επομενη μου επισκεψη σιγουρα το Σαββατο θα παω στο Kitkat, οπου εχω ακουσει οτι γινονται τρελα σκηνικα.
Περισσοτερες πληροφορειες φιλε απο βδομαδα