Νέα

Βερολίνο - Γερμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
γι' αυτό σου λέω, πάρε μαζί σου και διάβαζε ξαπλωμένος δίπλα στην πισίνα, σε διαλείματα αποό βουτιές τα άπαντα του Τολστόι.

Θα τα εξιτάρεις τα πουτανάκια.
μά τί μάς λές ρέ μάγκα
πήγες στό αρτεμις καθόσουν ξαπλωμένος στην πισίνα η στό σαλόνι
ερχόντουσαν οι 60 ξεβράκωτες νά σού μιλήσουν και νά σέ χαιδέψουν,,,,
καί εσύ καθόσουν καί τίς κοίταγες χωρίς νά κάνεις τίποτε
φίλε μάλλον μάς δουλεύεις
εκτός και άν είσαι γκέυ
δέν είναι και πολύ ντροπή.....

και πήγες στό λίμπερτυ
πού ήταν καλύτερα.....

φίλε εγώ πήγα 2 φορές το 2010 στό αρτεμις
καί όλοι σχεδόν οι πελάτες εκεί και όσους γερμανούς ρώτισα μού είπαν ότι είναι πολύ καλύτερα από οπουδήποτε στό βερολίνο.

αλλά εσύ δέν έχεις πάει μάλλον πουθενά

Επισκέπτης
Berlin fantastiko. Vriskei opoios thelei oti thelei Mono o xronos einai to provlima giati polles ores douleia, megales oi apostaseis Eimai sxedon mina edo Mexri xtes poly zesti, simera vrexei. Psonisa mia Roumana apo tin Potsdammer Srase, prin kamia vdomada Oraio mouni, alla megali ksepeta. Oi Verolinezes anetes. Ama kapoios kserei ti glossa vgazei aneta gomena edo.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Berlin fantastiko. Vriskei opoios thelei oti thelei Mono o xronos einai to provlima giati polles ores douleia, megales oi apostaseis Eimai sxedon mina edo Mexri xtes poly zesti, simera vrexei. Psonisa mia Roumana apo tin Potsdammer Srase, prin kamia vdomada Oraio mouni, alla megali ksepeta. Oi Verolinezes anetes. Ama kapoios kserei ti glossa vgazei aneta gomena edo.
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Potsdamer strase exei oles tis fyles. Apo mayres (liges), Roumanes (polles) Voulgares, Rosides ktl.ktl. 50 euro syn 10 to hotel. Yparxoun kai patsavoures me 40 euro. Vgainoun kata tis 5 h 6 to apogeyma kai kathontai mexri to proi. Ypopsin edo ksimeronei kata tis 4.45 ayti tin epoxi. An kapoios den thelei na plirosei to hotel ton pane se ena sex shop, alla den katalava akrivos ti paizei ekei.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ρε παίκτη, το' πες και το' κανες.....! Άντε καλή αρχή εκεί!!!

Έχεις αφήσει μισή την ιστορία με το ξενοδοχείο και το νησί, αλλά βολέψου εκεί πρώτα και συνεχίζεις μετά την αφήγηση. ;)

Επισκέπτης
Ρε παίκτη, το' πες και το' κανες.....! Άντε καλή αρχή εκεί!!!

Έχεις αφήσει μισή την ιστορία με το ξενοδοχείο και το νησί, αλλά βολέψου εκεί πρώτα και συνεχίζεις μετά την αφήγηση. ;)

Ypomoni man. Apo vdomada elpizo na exo diko mou spiti kai perisotero eleythero xrono kai tha poume polla. Mh nomizei kaneis oti einai eykolo na ksekinas 46 xrono apo xorio kai na pigaineis se mia poli san to Berlin. Kai xoris ti glossa polla zoria. Alla den eimai typos pou ta parataei eykola. I wiil back soon kai tha exo polla na grapso. Tora etoimazo taxidaki Stoudgard meta Denmark liges meres kai pali edo eimaste na ta leme.

Επισκέπτης
Potsdamer strase exei oles tis fyles. Apo mayres (liges), Roumanes (polles) Voulgares, Rosides ktl.ktl. 50 euro syn 10 to hotel. Yparxoun kai patsavoures me 40 euro. Vgainoun kata tis 5 h 6 to apogeyma kai kathontai mexri to proi. Ypopsin edo ksimeronei kata tis 4.45 ayti tin epoxi. An kapoios den thelei na plirosei to hotel ton pane se ena sex shop, alla den katalava akrivos ti paizei ekei.

Τύπε καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα σου, να ξέρεις πως έκανες την καλύτερη κίνηση
Οι τιμές που αναφέρεις είναι για ώρα ή για εκτόνωση;
Ρωτάω γιατί έχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο

Επισκέπτης
Ypomoni man. Apo vdomada elpizo na exo diko mou spiti kai perisotero eleythero xrono kai tha poume polla. Mh nomizei kaneis oti einai eykolo na ksekinas 46 xrono apo xorio kai na pigaineis se mia poli san to Berlin. Kai xoris ti glossa polla zoria. Alla den eimai typos pou ta parataei eykola. I wiil back soon kai tha exo polla na grapso. Tora etoimazo taxidaki Stoudgard meta Denmark liges meres kai pali edo eimaste na ta leme.

Τύπε όταν βολευτείς από σπίτι, κάνε μια καλή ανταπόκριση με όσες λεπτομέρεις μπορείς.
Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες ή και βοήθεια, δεν ξέρω αν έχεις υπόψη σου αυτό το σαιτ:

Αν το βλέπεις για πρώτη φορά, πίστεψέ με εκεί μέσα θα τα βρείς όλα
Πέσε με τα μούτρα γιατί για Γερμανία έχει άπειρο υλικό

:rockon: :rockon: :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
4909906-3e2bfddc30f18e8c4914006d8d1cb2ed-250.jpg

τηλ: 0151-45715569

Ηλικια: 20
Υψος: 160cm
Βαρος: 45 kg

ΤΙΜΕΣ:

1 ωρα: 100 ευρω
1 ολοκληρη νυχτα: 800 ευρω

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Αυτή η Ελληνίδα η αντριαννα παπαδακη η τρανς  ξέρετε που δουλεύει ;

Επισκέπτης
Berlin lοιπόν.
Opως έγραψα Potsdamerstr kai Bullowstr παίζουν Τουρκάλες, Ρουμάνες πολύ λίγες μαύρες, πρεζόνια και τραβέλια. Τιμές από 25 ευρώ τα μπαζα ως 50 οι καλές. Συν 10 το ξενοδοχείο. Με όσες έχω πάει εινai ξεπέτες εκτός ελαχίστων.
Caligoula πήγα 2 φορές. Κι εκεί Ρουμάνες. 100 ευρώ πίνεις και γαμάς όσο μπορείς. + Ta extra. 10 με 12 κοπέλες κάθε βράδυ. Οι περισότερες μέτριες σε εμφάνιση και επιδόσεις. Τα δωμάτια χάλια. Για μια δύο φορές καλά είναι, όχι για περισοτερο. Η για να πάει κάποιος με παρέα.
Artemis δεν έχω πάει ακόμα. Το έχω όμως στα υπόψιν.

Επισκέπτης
Berlin lοιπόν.
Opως έγραψα Potsdamerstr kai Bullowstr παίζουν Τουρκάλες, Ρουμάνες πολύ λίγες μαύρες, πρεζόνια και τραβέλια. Τιμές από 25 ευρώ τα μπαζα ως 50 οι καλές. Συν 10 το ξενοδοχείο. Με όσες έχω πάει εινai ξεπέτες εκτός ελαχίστων.
Caligoula πήγα 2 φορές. Κι εκεί Ρουμάνες. 100 ευρώ πίνεις και γαμάς όσο μπορείς. + Ta extra. 10 με 12 κοπέλες κάθε βράδυ. Οι περισότερες μέτριες σε εμφάνιση και επιδόσεις. Τα δωμάτια χάλια. Για μια δύο φορές καλά είναι, όχι για περισοτερο. Η για να πάει κάποιος με παρέα.
Artemis δεν έχω πάει ακόμα. Το έχω όμως στα υπόψιν.

wie geht es mit Deutsche Sprache;
Lernst du etwas oder nichts;  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εμείς πάμε με κάποιον που μιλάει γερμανικά.
Μαθaiνεiς η τίποτα.
Σωστά το μεταφρασα ?

"Πως πάει με την Γερμανική γλώσσα;
Μαθαίνεις κάτι ή τίποτα;"

Δεν ξέρω αν το είπα και γω τέλεια, αλλά δε βαριέσαι  :grin:

Πόσο καιρό είσαι πάνω;
Ποια η συνολική εντύπωση;
Με άριστα το δέκα τι βαθμό θα έβαζες στη ζωή σου πάνω αυτή τη στιγμή και τι βλέπεις για το μέλλον;
Λέγε τίποτα γιατί κι εμείς έτοιμοι είμαστε  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Η στέγη μεγάλο πρόβλημα στο Berlin. Ακόμα φιλοξενούμε.
Οι ελληνίδες μεγάλες ψωλές. Το παίζουν δύσκολες και γαμιόνται με Τούρκους και Άραβες. Έχω δει σκηνικά που δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάω, να κλαίω η να της παλκοσω στις φάπες.
Εδώ λένε πως δεν πρέπει να τσακώνεσαι και αυτό προσπαθώ να κάνω. Αλλά είναι κάποιοι πολύ εκνευριστικοί. Όπως ένας πορτιέρης σε ένα club που με εκνευρισε τόσο ώστε έχασα την ψυχραιμία μου και τον πλακωσα στις μπουνιές. Έγινε χαμός. Μου την πέφτανε καμία δεκαριά αλλά κανένας δεν με ακουμπούσε. Τελικά έφυγα τρέχοντας πριν πλακώσουν οι μπάτσοι.
Το Berlin έχει χαβαλέ αλλά δεν ξέρω πόσο θα κάτσω ακόμα. Αρχίζω και το βαριεμε.

Επισκέπτης
Βασικά μου λείπει το χωριό μου και οι παρέες μου. Εδώ ουσιαστικά είμαι μόνος. Με το ζευγάρι που με φιλοξενούν δεν κάνουμε παρέα. Είναι άνθρωποι ήσυχοι που δεν βγαίνουν, ούτε πίνουν όπως εγώ.
Από τη δουλειά λίγους φίλους έχω. Είναι και οι αποστάσεις μεγάλες και δεν βρισκόμαστε. Οπότε κυκλοφορω πιο πολύ μόνος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η στέγη μεγάλο πρόβλημα στο Berlin. Ακόμα φιλοξενούμε.
Οι ελληνίδες μεγάλες ψωλές. Το παίζουν δύσκολες και γαμιόνται με Τούρκους και Άραβες. Έχω δει σκηνικά που δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάω, να κλαίω η να της παλκοσω στις φάπες.
Εδώ λένε πως δεν πρέπει να τσακώνεσαι και αυτό προσπαθώ να κάνω. Αλλά είναι κάποιοι πολύ εκνευριστικοί. Όπως ένας πορτιέρης σε ένα club που με εκνευρισε τόσο ώστε έχασα την ψυχραιμία μου και τον πλακωσα στις μπουνιές. Έγινε χαμός. Μου την πέφτανε καμία δεκαριά αλλά κανένας δεν με ακουμπούσε. Τελικά έφυγα τρέχοντας πριν πλακώσουν οι μπάτσοι.
Το Berlin έχει χαβαλέ αλλά δεν ξέρω πόσο θα κάτσω ακόμα. Αρχίζω και το βαριεμε.

ο γιουρι μποικα εισαι τυπε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom