Νέα

Βενζίνη τέλος πάλι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Λόγω τελωνειακών απεργιών απο σήμερα είναι εντονότατο πάλι το πρόβλημα της έλλειψης βενζίνης  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τελικά η καλύτερη αποταμίευση είναι να έχεις κανα 2 βαρέλια βενζίνη, μιλάμε για απόδοση 20-30% ετησίως!

Εγώ προσωπικά γεμίζω ανα 5 ευρώ τη μηχανή αν και γεμίζει με 18 ευρώ περίπου μπας και τραβήξει η απεργία και δεν μπορούμε να γκαζώσουμε. :rockon:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μπαα, απο αυριο η μεθαυριο το πολυ θα ανοιξουν τα πρατηρια,το εχουμε ξαναδει το εργο

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Θα διοργανωσουμε ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΗ ημερα χωρις αυτοκινητο το πολυ πολυ  :2funny: :2funny:

πλακα πλακα κανα βενζιναδικο ξερει κανενας με βενζινα ή να ψαξω να βρω τα γκεμια και το σαμαρι του Ντορή

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τερμα η βενζινη,
τερμα κι οι τσαρκες...

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Εμένα δεν με πειράζει η απεργία, έχω βρεί την λύση εδώ και χρόνια. Έχω σκαραβαίο που καίει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αμόλυβδη, μολυβδομένη, μαζούτ, κιροζίνη, μεθυλική αλκοόλη και γκαζοζέν.

Άμα τελειώσουν κι αυτά ρίχνω οινόπνευμα (κατα προτίμηση ενα Malt που μου δίνει έξτρα αλόγατα) :rockon: :rockon:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αντιπροσωπεία μπουρδελιάρηδων μιλά αυτή τη στιγμή με τη συντονιστική επιτροπή απανταχού Ρωσίδων και Τσεχοπούλων ώστε να υπάρξει έκπτωση στις τιμές τους τις μέρες αυτές, επειδή ίσως κάποιοι συναγωνιστές να μετακινηθούν απο και προς τα ιδρύματα με ταξί. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ σχεδόν μένω από βενζίνη ... λέω να περάσω μία απο Πειραιώς (από Πειραιά προς κέντρο) που έχει πολλά βενζινάδικα ...

ξέρει κανείς αν έχει μείνει τίποτα ΄αν έχουν αδειάσει όλα ???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Θα διοργανωσουμε ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΗ ημερα χωρις αυτοκινητο το πολυ πολυ  :2funny: :2funny:

πλακα πλακα κανα βενζιναδικο ξερει κανενας με βενζινα ή να ψαξω να βρω τα γκεμια και το σαμαρι του Ντορή
Mάλλον ψάξε φίλε να βρεις τα γκεμια

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ σχεδόν μένω από βενζίνη ... λέω να περάσω μία απο Πειραιώς (από Πειραιά προς κέντρο) που έχει πολλά βενζινάδικα ...

ξέρει κανείς αν έχει μείνει τίποτα ΄αν έχουν αδειάσει όλα ???
απο πειραια ερχομενος το πρωι προς παραλια αλλα εδιωχναν τον κοσμο και αλλα ειχαν τρελλες ουρες..δεν παιζει να χουν...ουτε στα καμινια εχουν...πιο περα κεντρο κλπ δεν ξερω...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
στα παπάρια μου η βενζίνη,
εγλω κυκλοφορώ με το ποδήλατο.
να το το εργαλείο

URL]]

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ναι αλλα αν τα βενζινάδικα θα κλείσουν δεν θα μπορείς ούτε τα λάστιχα να φουσκώσεις!  :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1

Πηγαινε κατα Μενιδι μερια, εκει υπαρχει ενα BP και ακομα εχει αμολυβδη...

Επισκέπτης
Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν...
URL]]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
περαστε απο Μενιδι σιτι,και χορισ φπα

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθες εγώ ευτυχώς πρόλαβα και γέμισα, αφού περίμενα μία ουρά 15 αυτοκινήτων. Το βενζινάδικο ήταν σε στενό (κοντά στην Γ΄Σεπτεμβρίου), οπότε γι΄αυτό εικάζω ότι είχε. Όσα βενζινάδικα είδα σήμερα-χθες-προχθές σε Αχαρνών-Πατησίων δεν έχουν σταγόνα!

Κάποια σήμερα το πρωί είχαν μόνο super αμόλυβδη, ενώ κλασικά νομίζω ότι αυτές τις μέρες πολλά επίτηδες παίζει να πουλούσαν super αμόλυβδη λέγοντας ότι δεν έχουν απλή για να βγάλουν περισσότερα...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη,από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη!Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom