Νέα

βενζιναδικα ποθ δεν μασ κλεβοθν!ποια να ειναι αραγε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
βενζιναδικα ποθ δεν μασ κλεβοθν!ποια να ειναι αραγε? :think:

ανοιξα ενα θρεατ αμα γοθσταρεται να λεμε ο καθενασ μασ ποια βενζιναδικα ειναι ενταξει και ξηγιονται σωστα και δεν μασ κλεβοθν με αερα - νερο κλπ στη βενζινα!

να πει ο καθενασ ποθ πηρε βενζινα η οτιδηποτε αλλο καθσιμο για αμαξι η μηχανακι !!
για να μην μασ πιανοθν σινεχεια τον γκωνλον! :S :zfuck:
ε τι λετε? :think:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και γιατι να σου πουμε?

Ψαξε να τα βρεις οπως καναμε κι εμεις........

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σαν να λεμε  benzinadika.com , οπως μπουρδελα.com  :grin:

καλη ιδεα αλλα καποιος πρεπει να τα μαζεψει , και νατα ταξινομησει μετα , ανα πολη - περιοχη κλτ
ας μαζευτει υλικο πρωτα και βλαπουμε ,  
κανοντας την αρχη εχω να πω οτι δεν ξερω κανενα  :grin:
τους θεωρω ολους κλεφτες μεχρι να αποδειξω το αντιθετο , δε το εχω κανει ακομη ομως

σιγουρα θα υπαρχουν καθαροι... ας τους βρουμε

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
βενζιναδικα ποθ δεν μασ κλεβοθν!ποια να ειναι αραγε? :think:

ανοιξα ενα θρεατ αμα γοθσταρεται να λεμε ο καθενασ μασ ποια βενζιναδικα ειναι ενταξει και ξηγιονται σωστα και δεν μασ κλεβοθν με αερα - νερο κλπ στη βενζινα!

να πει ο καθενασ ποθ πηρε βενζινα η οτιδηποτε αλλο καθσιμο για αμαξι η μηχανακι !!
για να μην μασ πιανοθν σινεχεια τον γκωνλον! :S :zfuck:
ε τι λετε? :think:

η avin πάνω στην από κάτω παράλληλη της κασταμονής στη νέα ιωνία ... έτσι μου είπε φίλος που μένει εκεί και το έχει τσεκάρει λέει

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εδω μπορειται να δειτε τα νοθευμενα οπως λεει η σελιδα                b l o k a . c o m             οταν εκανα paste το λινκ μου το εβγαζε με αστερακια και δεν μου επερνε αυτη τη λεξη .... ;;; admin ?

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Επειδη ειμαι του επαγγελματος και γνωριζω καλα το τι γινεται με τα καυσιμα πασης φυσεως ενα θα σας πω ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.Με πολλους και διαφορους τροπους.Ο τροπος για να το τσεκαρεις απλος.Σε ενα βαθμονομιμενο δοχειο ζητηστε απο τον βενζινα σας να σας το γεμισει μεχρι την σταθμη που εχει μαξιμουμ το δοχειο,δειτε τοτε τον μετριτη λεει το ειδιο τοτε θα καταλαβεται πολλα. Α!! επισης πιαστε το δοχειο να δειτε αν ειναι ζεστο.Τα καυσιμα ΄΄φουσκονουν΄΄ οταν τα ζεστενεις.Ετσι δινουν λιγοτερο καυσιμο.Να προσεχουμε για να εχουμε  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επειδη ειμαι του επαγγελματος και γνωριζω καλα το τι γινεται με τα καυσιμα πασης φυσεως ενα θα σας πω ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.Με πολλους και διαφορους τροπους.

Δεν είμαι σίγουρος αν κλέβουν όλοι..... Ένα μεγάλο ποσοστό όμως, ναι!

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Δεν είμαι σίγουρος αν κλέβουν όλοι..... Ένα μεγάλο ποσοστό όμως, ναι!
Μπορει να ημουν υπερβολικος με το ολοι κλεβουν αλλα ενα 95% σιγουρο.Ο Ελληνας οταν εχει το βαζο με το μελι του ειναι πολυ δυσκολο να μην βαλει το δακτυλο μεσα για να το γευτει.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μπορει να ημουν υπερβολικος με το ολοι κλεβουν αλλα ενα 95% σιγουρο.Ο Ελληνας οταν εχει το βαζο με το μελι του ειναι πολυ δυσκολο να μην βαλει το δακτυλο μεσα για να το γευτει.....

Έτσι, έτσι.....!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων αν υπήρχε τρόπος να είναι βαθμονομημένα και ορατά(διάφανα?)θα λυνόταν το θέμα.
Για τη νοθεία είναι άλλο καπέλο.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν το βλεπω αυτο το θεμα να εχει πολλες σελλιδες  :2funny: :2funny: :2funny:

βενζιν  ΑΔΙΚΑ
τυχαιο?
δεν νομιζω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν το βλεπω αυτο το θεμα να εχει πολλες σελλιδες  :2funny: :2funny: :2funny:

Ίσως γιατί αν το "κλέψιμο" είναι της τάξης του 3-5%, είναι δύσκολο να το πάρεις χαμπάρι, αλλά και να το αποδείξεις τεκμηριωμένα, (παρά μόνο αν κάνεις ότι είχε κάνει και η εκπομπή του Ευαγγελάτου "Αποδείξεις").

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι του επαγγελματος και γνωριζω καλα το τι γινεται με τα καυσιμα πασης φυσεως ενα θα σας πω ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.Με πολλους και διαφορους τροπους.Ο τροπος για να το τσεκαρεις απλος.Σε ενα βαθμονομιμενο δοχειο ζητηστε απο τον βενζινα σας να σας το γεμισει μεχρι την σταθμη που εχει μαξιμουμ το δοχειο,δειτε τοτε τον μετριτη λεει το ειδιο τοτε θα καταλαβεται πολλα. Α!! επισης πιαστε το δοχειο να δειτε αν ειναι ζεστο.Τα καυσιμα ΄΄φουσκονουν΄΄ οταν τα ζεστενεις.Ετσι δινουν λιγοτερο καυσιμο.Να προσεχουμε για να εχουμε   

Γι αυτό καλό είναι, ειδικά τωρα το καλοκαίρι, να βάζουμε βενζίνη νωρίς το πρωί...  ;)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό εδώ πιάστηκε να κλέβει τεκμηριωμένα.

Να βλέπετε το gasprice.gr
καθώς και τη σελίδα του υπουργείου που αναφέρει τα πρόστιμα για νοθεία κλπ
να μην ξαναπατήσει κανείς στους κλέφτες (όποιοι είναι...)

για αυτο φταιτε εσεισ και οανταγωνισμοσ, την παροιμια που λεει το φθηνο το κρεασ δεν το τρωει ουτε ο σκυλοσ. το συγκεκριμενο πουλαει φθηνη βενζινα και ΟΥΡΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΙ ΜΠΑΣ???? ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΛΙΑ ΠΗΡΑΓΜΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΤΗ? ΓΙΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ?

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΛΙΤΡΟΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΝΟΧΗ +5  -5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τα ξέρουμε φίλε αλλά από που να σωθείς? ;)
Είχα βάλει καμιά 10αριά φορές από εκεί αλλά 15-20€ και δεν καταλάβαινα διαφορά, κι έτσι την πατάνε οι πιο πολλοί.
Μια φορά έβαλα από το συγκεκριμένο με τον δείκτη στη μέση και πήρε 40€ !!!
Αν και ο δείκτης στα toyota είναι λίγο βλαμμένος, ούτε νταλίκα να ήταν το κουρσάκι  :grin:
Μετά δεν ξαναβαλα, και βλέποντας και το δημοσίευμα κατάλαβα τι έκανε ο τύπος.
Όντως είχε και ακόμα έχει ουρά....

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα ξέρουμε φίλε αλλά από που να σωθείς? ;)
Είχα βάλει καμιά 10αριά φορές από εκεί αλλά 15-20€ και δεν καταλάβαινα διαφορά, κι έτσι την πατάνε οι πιο πολλοί.
Μια φορά έβαλα από το συγκεκριμένο με τον δείκτη στη μέση και πήρε 40€ !!!
Αν και ο δείκτης στα toyota είναι λίγο βλαμμένος, ούτε νταλίκα να ήταν το κουρσάκι  :grin:
Μετά δεν ξαναβαλα, και βλέποντας και το δημοσίευμα κατάλαβα τι έκανε ο τύπος.
Όντως είχε και ακόμα έχει ουρά....
δεν θελω να το αναφερω μαυρε, γιατι λυπαμε τουσ ΚΑΛΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ.αλλα οι εταιριεσ εχουν θυγατρικεσ οπωσ η sheii τα μυρτεα τα οποια δοθλευουν υπαλοιλοι και η εκο τα καλυψω με τα ασπρα πρατηρια.τωρα για τουσ απλουσ βενζιναδεσ απλωσ θελει τσεκαρισμα τι να το κανω να εχει σωστη τιμη σωστη ποσοτητα και να ειναι νοθευμενα η λαθραια,η το αντιστροφο

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι