Νέα

βενζιναδικα ποθ δεν μασ κλεβοθν!ποια να ειναι αραγε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε γειάσου δεν κόβεις τις μλκιες με τα βενζινάδικα μιας κι έληξε η απεργία να γράψεις καμία ιστορία να γελάσουμε;
δηλαδη μαλακια ειναι να ξερεισ ποθ να βαζεισ βενζινα χωρισ να σε κλεβοθν?
το θρεατ δεν το ανοιξα για τισ απεργιεσ !!
μιλαμε για ολεσ τισ μερεσ τοθ χρονοθ ρε μαστορα!!
αμα σοθ περισσεοθν δωσε και σε μασ να ξαλαφρωσεισ δηλαδησ!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
δηλαδη μαλακια ειναι να ξερεισ ποθ να βαζεισ βενζινα χωρισ να σε κλεβοθν?
το θρεατ δεν το ανοιξα για τισ απεργιεσ !!
μιλαμε για ολεσ τισ μερεσ τοθ χρονοθ ρε μαστορα!!
αμα σοθ περισσεοθν δωσε και σε μασ να ξαλαφρωσεισ δηλαδησ!!

να σου δώσω όσα θες κάβλα μου, αλλά να ξέρεις ότι σε θέλω καλό στα στησίματα..μην χαλιέμαι όπως με τον νώντα..μισή ώρα να καταλάβει πώς να κάτσει στα 4.. ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χθές πάντως που κατεβαινα την εθνική απο θεσσαλονικη μετά τα τεμπη η ΕΚΟ την ειχε την αμολυβδη 1,64!!!!!!!!!!!!!!!!ενώ δίπλα η BP την είχε 1,58 και την προηγούμενη ακριβώς βδομάδα έβαλα στην ανοδο στο ύψος της εθνικής οδου μετά τον μαλιακό 1,54 στην AEGEAN!!!!!μιλάμε απαράδεκτα πράγματα!!!!!!! :s&m_1: :s&m_2: :knockinb:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
για όσους μένουν βπ να σας πω ένα που κλέβει ... η shell στην αναπαύσεως στα βριλήσσια (και τις δύο τις έχει ο ίδιος) ... μακρυάαα

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της βενεζουέλας και να γίνουν τα πρατήρια δημόσια. Θα κερδίσει το δημόσιο από όλο αυτό. Αν όχι να γίνει δημόσιο, τουλάχιστον ανοίξουν δημόσια πρατήρια που να ξέρει ο κόσμος τί βάζει και πόσο βάζει. Όπως είπε κάποιος παραπάνω, το 100% κλέβει. Απ'ότι έχω παρατηρήσει ή θα έχουν νοθευμένη βενζίνη ή θα κλέβουν στη ποσότητα. Πάντως κάπου κλέβουν και να είστε σίγουροι γι αυτό. Γι αυτό μια είναι η λύση. Να χρησιμοποιούμε στο ελάχιστο το αυτοκίνητο για να τους κάνουμε να ανησυχούν. Να βάζουμε 10 ευρώ βενζίνη κάθε βδομάδα. Άντε γιατί παραέγινε το κακό. Στην Βόρεια Ελλάδα, οι πρατηριούχοι βγήκαν εκτός ανταγωνισμού από τις γειτονικές χώρες και πολύ το χαίρομαι.

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τα βενζιναδικα που δεν μας κλεβουνε ειναι αυτα που ελεγχοντε πολυ σιχνα για αερα στα καυσιμα. γινοντε ελεγχοι αλλα θα ελεγχθουνε πρωτα αυτα που βρισκοντε πιο κοντα στις υπυρεσιες ελεγχου και τις δημ.υπυρεσιες.δλδ αμα δειτε βενζιναδικο κοντα σε διμοσιες υπυρεσιες οσο περιεργο και αμα σας φαινετε αυτο ειναι πιθανοτερο να μην κλεβη παρα ενα απομακρισμενο π.χ. κοροπι η αγ.στεφανο.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
χθες εβαλα βενζινη στον βενζιναδικο της aegean στην αθηνων-καβαλας στο ρευμα προς χαιδαρι, στην αρχη της καβαλας που αμεσως μετα εχει ενα περιπτερο, αφου εβαλα και περιμενα την αποδειξη .....μου λεει ο τυπος θες αποδειξη ;  :think: :think:

- ε βεβαια του απανταω... και αφου μου την δινει του απανταω την επομενη φορα μη μου ξανακανεις τετοια ερωτηση, να μου τη δινεις κατευθειαν...

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
χθες εβαλα βενζινη στον βενζιναδικο της aegean στην αθηνων-καβαλας στο ρευμα προς χαιδαρι, στην αρχη της καβαλας που αμεσως μετα εχει ενα περιπτερο, αφου εβαλα και περιμενα την αποδειξη .....μου λεει ο τυπος θες αποδειξη ;  :think: :think:

- ε βεβαια του απανταω... και αφου μου την δινει του απανταω την επομενη φορα μη μου ξανακανεις τετοια ερωτηση, να μου τη δινεις κατευθειαν...

να τηνε ζιτατε γιατι εινε του πελατη η αποδειξη. μπορι να πιγε να τα βαλι στην τσεπη τα λεφτα μαυρα αλλα καλα εκανες φιλε και εχεις δικιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom