You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Η πλάκα είναι όταν οι θα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα ονόματα στις κάρτες των συνεδριών!!!
Φαντάσου να κάνουν συσχετισμό με τα nicks και να μας στέλνουν πμ "παρακαλώ περάστε από το Τμήμα Ασφαλείας τάδε να εξαργυρώσετε τους bonus πόντους σας!!!
Φαντάσου να κάνουν συσχετισμό με τα nicks και να μας στέλνουν πμ "παρακαλώ περάστε από το Τμήμα Ασφαλείας τάδε να εξαργυρώσετε τους bonus πόντους σας!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...ολο και καπου θα βρεθει...αλλο μασαζ,στουντιο,ανεξαρτητη...πολλα παιζουν...Αμαν έκλεισε ρε γαμωτο; Κρίμα και ήταν στέκι με στανταρακια ρε λιζακι που θα σε βρούμε τωρα ;;;
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Σε ντου της ασφαλειας παλιοτερα, με αφησαν και εφυγα κανονικα. Μονο ονομα με ρωτησαν , να δουν αν ειμαι Ελληνας.Η πλάκα είναι όταν οι θα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα ονόματα στις κάρτες των συνεδριών!!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Αυτό τους έλειπε! Στην τελική στα...μαγαζιά τους τα σκάμε. ;)Σε ντου της ασφαλειας παλιοτερα, με αφησαν και εφυγα κανονικα. Μονο ονομα με ρωτησαν , να δουν αν ειμαι Ελληνας.
Παλιότερα,τώρα δεν νομίζω να είναι το ίδιο,και αναλόγως το μαγαζί βέβαια...Σε ντου της ασφαλειας παλιοτερα, με αφησαν και εφυγα κανονικα. Μονο ονομα με ρωτησαν , να δουν αν ειμαι Ελληνας.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
για ρώτα στο Αστυνομικό τμήμα Ν. Σμύρνηςπου μπορει να αποζημειωθει καποιος που εχει 3 σφραγιδες στην καρτα?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
δεν ξερω αν φταιει ο γνωστος νεοδημοκράτης κρατικοδιαιτος δήμαρχος φαληρου. Συνταξιούχος στρατιωτικος από τα 50 του, αφου τα 'φτιαξε όλα στον δημο, αυτό που τον ενοχλησε ηταν 5-6 κοπελες που δουλευαν να μεγαλωσουν τα παιδια τους. Δεν ηταν σε πολυκατοικια με οικογενειες, δεν ενοχλουσαν κανεναν. >
Στεναχωρέθηκα παντως γνώμη μου ειναι οτι αυτα τα μαγαζιά θα έπρεπε να ειναι κάπως πιο προσεκτικά ν να φυλάγονται περισσότερο αν θέλουν να επιβιώσουν.αν έχετε παρατηρήσει τα μαγαζιά που ειναι πιο δημοφιλής κ έχουν την περισσότερη πελατεία κλίνουν.παραδειγματα πολλα.ειναι βέβαια κ αλλα που δεν έχουν κλισει ακομη αλλα για ποσο ακομη θα κρατήσουν οι πλάτες που έχουν σε μπαταρια..ειναι δυσκολο παντως κατι καλό να παραμείνει κρυφό ποσο μαλλον όσο υπάρχουνε εμείς κ το σάιτ
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Καλά, εσύ τύπε μου σε αυτό το λόγο εστιάζεις; Λες να μην ξέρουν οι "αρμόδιοι" τι παίζεται σ'αυτά; Η βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα παραμένει παράνομη για να τα παίρνουν πολλοί. Τα ρολά κατεβαίνουν στη μοιρασιά!Στεναχωρέθηκα παντως γνώμη μου ειναι οτι αυτα τα μαγαζιά θα έπρεπε να ειναι κάπως πιο προσεκτικά ν να φυλάγονται περισσότερο αν θέλουν να επιβιώσουν.αν έχετε παρατηρήσει τα μαγαζιά που ειναι πιο δημοφιλής κ έχουν την περισσότερη πελατεία κλίνουν.παραδειγματα πολλα.ειναι βέβαια κ αλλα που δεν έχουν κλισει ακομη αλλα για ποσο ακομη θα κρατήσουν οι πλάτες που έχουν σε μπαταρια..ειναι δυσκολο παντως κατι καλό να παραμείνει κρυφό ποσο μαλλον όσο υπάρχουνε εμείς κ το σάιτ
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
Καλά, εσύ τύπε μου σε αυτό το λόγο εστιάζεις; Λες να μην ξέρουν οι "αρμόδιοι" τι παίζεται σ'αυτά; Η βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα παραμένει παράνομη για να τα παίρνουν πολλοί. Τα ρολά κατεβαίνουν στη μοιρασιά!
οι αναλυτικες περιγραφες σε δημοσια φορουμ μπορει να προκαλουν τυπε :S
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Μιλώντας κάποτε με άτομο εκ των έσω, μου είπε πως οι "αρχές" τα γνωρίζουν όλα. Απλά οι κάνουλες πρέπει να είναι on!οι αναλυτικες περιγραφες σε δημοσια φορουμ μπορει να προκαλουν τυπε :S
Ωστόσο συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε analυτικές περιγραφές περί συνουσιών και ελεύθερων στρωματικών!
Αυτές είναι δουλειές που πρέπει να γίνονται ήρεμα ήσυχα και διακριτικά. Όταν όμως ανοίγει η όρεξη, πάμε για αλυσίδες, καρφώνουμε ή μας καρφώνουνε γιατί μπαίνουμε σε άλλα χωράφια, ξεχνάμε τις ισοροπίες, τότε επέρχεται η καταστροφή. Δεν είναι τυχαίο που το πρόβλημα δημιουργήθηκε στα νότια προάστια. ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
πρωτότυπη περιγραφήΜιλώντας κάποτε με άτομο εκ των έσω, μου είπε πως οι "αρχές" τα γνωρίζουν όλα. Απλά οι κάνουλες πρέπει να είναι on!
Ωστόσο συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε analυτικές περιγραφές περί συνουσιών και ελεύθερων στρωματικών!
[quote author=mysterious link=topic=
70273.msg5227104#msg5227104 date=1391712293]
Μιλώντας κάποτε με άτομο εκ των έσω, μου είπε πως οι "αρχές" τα γνωρίζουν όλα. Απλά οι κάνουλες πρέπει να είναι on!
[/quote]
Το ελέυθερο στρωματικό μου αρέσει σαν πρόγραμμα.
70273.msg5227104#msg5227104 date=1391712293]
Μιλώντας κάποτε με άτομο εκ των έσω, μου είπε πως οι "αρχές" τα γνωρίζουν όλα. Απλά οι κάνουλες πρέπει να είναι on!
[/quote]
Το ελέυθερο στρωματικό μου αρέσει σαν πρόγραμμα.
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Η πλάκα είναι όταν οι θα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα ονόματα στις κάρτες των συνεδριών!!!
εγω παντως τελευταια φορα τους ειχα δωσει άλλο ονομα ..... κατσε να δεις τι τους ειχα πει ...
ααααα .. spunky13
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
....εεεεεεεεεε!!!!!!!..........το διαβασα αυτο......κανονισε.....χεχεχεχεχεχεχεχε!!!εγω παντως τελευταια φορα τους ειχα δωσει άλλο ονομα ..... κατσε να δεις τι τους ειχα πει ...
ααααα .. spunky13
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
....εεεεεεεεεε!!!!!!!..........το διαβασα αυτο......κανονισε.....χεχεχεχεχεχεχεχε!!!
πλακα κανω
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
το ξερω ρε συ!!!πλακα κανω
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ !!!! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ Η ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΓΝΟΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!! :-* :-* :-*
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.