You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
πωπω... ο πόλεμος καλά κρατεί...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.041
- Πόντοι
- 6.515
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ !!!! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ Η ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΓΝΟΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!! :-* :-* :-*
εχω καρτα με 3 σφραγίδες. Να την φυλαξω ?
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σηγνομη κυριε Jamescot εγραψα κανεινα ονομα που εση λες για το αριστο?????????? λοιπον το πρωτο δεν κανουμε πολεμο με κανενα ,και το δευτερο δεν μας διαφερει οτι λεει καφε ενας!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΗΚΑ!!!!!!!!!!!!
εχω καρτα με 3 σφραγίδες. Να την φυλαξω ?
Τον χαβά σου εσύ ε ;;;.......
Αυτές είναι δουλειές που πρέπει να γίνονται ήρεμα ήσυχα και διακριτικά. Όταν όμως ανοίγει η όρεξη, πάμε για αλυσίδες, καρφώνουμε ή μας καρφώνουνε γιατί μπαίνουμε σε άλλα χωράφια, ξεχνάμε τις ισοροπίες, τότε επέρχεται η καταστροφή. Δεν είναι τυχαίο που το πρόβλημα δημιουργήθηκε στα νότια προάστια. ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.
πάρα πολύ σωστά τα λές....τα εχω πει κι εγω παλαιότερα,με άλλα λόγια,αλλά το νόημα είναι το ίδιο.....ο χώρος αυτός,όπως και άλλοι ανάλογοι,είναι πολύ σκληρός και τα "χτυπήματα" θανατηφόρα....τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους.....
Χαίρομαι πάντως που η Ολγα δεν το βάζει κάτω και θα επανέλθει με νεους χωρους.....εχω την εντύπωση ότι είναι η μόνη που δεν πείραξε κανέναν....την δουλειά της κοίταζε,μας εκανε και ένα ωραίο πάρτυ.... αλλά τελικά την πήρανε κι αυτην τα σκάγια......
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ !!!! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ Η ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΓΝΟΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!! :-* :-* :-*
Ρε συ Όλγα (δεν σε ξέρω κιόλας) ετσι όπως γραφεις όχι τρία αλλά και δέκατρία μαγαζιά να ανοίξεις σε μια βδομάδα θα στην έχουνε ξαναπέσει. Αυτές οι δουλιές θέλουν ησυχία ηρεμία δισκριτικότητα όχι πόλεμο μεταξύ σας και όσο γίνεται πιο αθόρυβα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...πηγες?....πάρα πολύ σωστά τα λές....τα εχω πει κι εγω παλαιότερα,με άλλα λόγια,αλλά το νόημα είναι το ίδιο.....ο χώρος αυτός,όπως και άλλοι ανάλογοι,είναι πολύ σκληρός και τα "χτυπήματα" θανατηφόρα....τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους.....
Χαίρομαι πάντως που η Ολγα δεν το βάζει κάτω και θα επανέλθει με νεους χωρους.....εχω την εντύπωση ότι είναι η μόνη που δεν πείραξε κανέναν....την δουλειά της κοίταζε,μας εκανε και ένα ωραίο πάρτυ.... αλλά τελικά την πήρανε κι αυτην τα σκάγια......
Oλγα 555 μήπως πρέπει να ηρεμήσετε όλοι οι μαγαζάτορες λίγο και να τα βρέιτε με τίς περιοχές και τις προστασίες γιατί εκεί ειναι το θέμα και εγω σσς εύχομαι να ανόιξετε οχι 3 αλλα 103 μαγαζία έτσι θα πέσουνε και οι τμές και θα ανεβούν και οι υπηρεσίες
ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι πολύ γνωστό αλλά ας το ξαναπούμε.... όλα τα σχετικά με το adult entertainment που λενε, είναι "παράνομα",στην Ελλάδα, για να γίνεται το άρμεγμα σωστα συστηματικά και πολύ αποδοτικά,και πολλοί καλοτρώνε από αυτά,το κόστος βέβαια μετακυλίεται σε ποιούς άλλους , σε εμάς, τα πελατάκια....
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Τα τζακουζι και τα μασαζοκρεβατα κατασχέθηκαν η θα τα μεταφέρετε στα καινούργια μαγαζιά ;
Ρώτα και για τις κάρτες....
ρε ποιες κάρτες θέλουμε τη λιζα μασαζ κατοικον γίνεται;
ρε ποιες κάρτες θέλουμε τη λιζα μασαζ κατοικον γίνεται;
Κατι ακουσα, αλλα δεν το εχω επιβεβαιωση, αν μαθεις τιποτα στειλε κανενα μηνυμα, το ιδιο θα κανω και εγω !!! :'(
Αυτες πεταξαν !!!
Σηγνομη κυριε Jamescot εγραψα κανεινα ονομα που εση λες για το αριστο?????????? λοιπον το πρωτο δεν κανουμε πολεμο με κανενα ,και το δευτερο δεν μας διαφερει οτι λεει καφε ενας!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΗΚΑ!!!!!!!!!!!!
όταν φόρα παρτίδα διαφημίζεις το εμπόρευμα και ελάτε κόσμος γιατί εδώ σκοράρετε από την είσοδο ,ε οι άλλοι με το ναι και όχι θα σου την κάνουν γιατί τους παίρνεις τους παίχτες
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.