Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Maps Gas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Ήρθα το απόγευμα και απόλαυσα τις υπηρεσίες της Ντίνας. Μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος! :cool2:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας.... Παρασκευή σημερα :2funny: :cheesy: Σημερα το ροστερ ειναι χριστινα η ντινα η κοσταντινα η ζωη η ευα η σαμπρινα η πολινα η ροζα...να εχετε ενα καλο weekend .. :) :)τα τηλ μασ 210-9842697 και μη ξεχνάτε της κάρτες με τησ προσφορές μας .... :) :) :)

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα!Ειπα να δωσω και εγω την κριτικη μου.
Το μερος ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει χωρις οδηγιες, αλλα γενικα αν και ανοιχτο δε καρφωνεσαι. Το διαμερισμα αρκετα συμπαθητικο και ολο το κλιμα με τα κοριτσια πολυ φιλικο αλλα καπου χανεται η εχεμυθεια οταν περιμενεις και σε βλεπουν ολοι οσοι ερχονται η φευγουν!αυτα λογικα να εχει πολυ κοσμο!Συνεδρια με τη Ζωη ,η κοπελα ειναι απο την Αλβανια γυρω στο 1.60 ,50 κιλα(συγνωμη αν κανω λαθος αλλα δε το εχω πολυ σε αυτα). Απο τη πρωτη στιγμη προσπαθει να σε ευχαριστησει και αυτο το χαμογελο της σε λιωνει. Μασαζ αν και για το μεγεθος της εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Στα του δευτερου γυρου  εμεινε στο ιδιο επιπεδο με το μασαζ.Απλως τα κανει ολα με προφυλαξεις(για στοματικο εννοω).
Συνολικα μπορω να πω οτι ηταν μια πολυυυυυυυ καλη εμπειρια.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
...Καλημέρα,καλή εβδομάδα και καλό μηνα σε ολους!!!! Τα κορίτσια σήμερα ειναι η Λίζα,η Χριστίνα,η Ζωή,η ντινα,η Κωσταντίνα,η Ρόζα,η Σαμπρίνα,η Ευα....και Η Τζένη (ως τις 5)... Θέλω να σας ενημερώσω οτι ξεκινήσαν πάλι οι εργασίες για τον κάτω όροφο -γιατι οπως ξέρετε τον Αυγουστο ψάχνουμε τους εργάτες με το κυάλι-...οπότε σύντομα...πολύ συντομα θα ναι έτοιμος και ο κάτω όροφος και συνάμα θα χουν τελειώσει και τα κορίτσια την εκπαιδευση τους στο Nuro Μασάζ.... Μηηηηην ξεχνατε τις καρτούλες σας και μην διστασεται να καλεσετε στο 210 9842697 για οτι απορία παραπονο κτλ έχετε..... Σας φιλώ.... :-* :-* Και αφού με προκύξατε για το καλό χειμώνα.....καλό υπόλοιπο καλοκαιριου λοιπον!!!!!!!!

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Nuru massage......τς τς τς

Ασχετο την Ελλη δεν την βλεπω. Δεν δουλευει πια;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Και ποιά θα είναι η τιμή για nuru;;;;
Σόρυ, αλλά δεν  κρατιέμαι...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Nuru massage......τς τς τς

Ασχετο την Ελλη δεν την βλεπω. Δεν δουλευει πια;

Φίλε η Έλλη, δεν εργάζεται πια στο μαγαζί,τουλάχιστον έτσι μου είπαν πριν λίγο καιρό που πήγα και ρώτησα γι΄ αυτήν...Ας μας πουν επίσημα κι εδώ...

Επισκέπτης
Κυρια Νατασσα , περιμενουμε πως και πως το NURU MASSAGE εδω και καιρο καντε κατι να αρχισει γρηγορα

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....Καλησπέρα καλησπέρα σε όλους....Λίγο υπομονή βρε παιδιά και ετοιμάζονται όλα... Τα κορίτσια εκπαιδεύονται στο Nuro....δεν είναι και εύκολο! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει... :rolleyes:....Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα....η ζωή...η Πωλίνα...η Σαμπρίνα...η Ευα...η Ρόζα...η Χριστίνα...η Ντίνα....και η Τζένη (ως 5)..Οσο αφορα στην Ελλη που με ρωτατε... Θέλω να σας πώ  οτι η Ελλη δηλωσε οτι θα φυγει για διακοπές,και δεν εχει γυρίσει ακόμα...Δεν ξέρω βρε παιδιά....Προφανως θα έχει πάει στις Αλπεις... :P :P...... Σας περιμενω λοιπόν,μην ξεχνατε τις καρτούλες σας,μην χανετε την προσφορα σ αυτους τους δυσκολους καιρους,και οτι θελετε για ποιο άμεσα...210.9842697.... Σας φιλώ!!!!! :rockon:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
....Καλησπέρα καλησπέρα σε όλους....Λίγο υπομονή βρε παιδιά και ετοιμάζονται όλα... Τα κορίτσια εκπαιδεύονται στο Nuro....δεν είναι και εύκολο! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει... :rolleyes:....Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα....η ζωή...η Πωλίνα...η Σαμπρίνα...η Ευα...η Ρόζα...η Χριστίνα...η Ντίνα....και η Τζένη (ως 5)..Οσο αφορα στην Ελλη που με ρωτατε... Θέλω να σας πώ  οτι η Ελλη δηλωσε οτι θα φυγει για διακοπές,και δεν εχει γυρίσει ακόμα...Δεν ξέρω βρε παιδιά....Προφανως θα έχει πάει στις Αλπεις... :P :P...... Σας περιμενω λοιπόν,μην ξεχνατε τις καρτούλες σας,μην χανετε την προσφορα σ αυτους τους δυσκολους καιρους,και οτι θελετε για ποιο άμεσα...210.9842697.... Σας φιλώ!!!!! :rockon:
Mήπως μπορείτε να μας πείτε τι θα είναι το nuro masaz κι αν έχετεΕλληνίδες στο μαγαζί και ποιες είναι αυτές;;;

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....Το μόνο που μπορώ να σου πώ για το nuro αγαπητε Γι'ωργο ειναι οτι ειναι μια διαφορετικη τεχνική αισθησιακου μασαζ,φερμενη απο την Ιαπωνία...αν θες μπορεις να γκουγκλάρεις να παρεις μια πρωτη γευση....και μετα θα δεις και το οριτζιναλ στον χωρο μας συντομα.... Τιμες και λεπτομερειες,οταν ξεκινησει και απο κοντα....Ελληνιδες στον χωρο ειναι τρεις....Η Κωσταντίνα,η Λίζα και η Τζένη... Επόμενος....τώρα που χω όρεξη.... :grin: :grin: :P

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
....Το μόνο που μπορώ να σου πώ για το nuro αγαπητε Γι'ωργο ειναι οτι ειναι μια διαφορετικη τεχνική αισθησιακου μασαζ,φερμενη απο την Ιαπωνία...αν θες μπορεις να γκουγκλάρεις να παρεις μια πρωτη γευση....και μετα θα δεις και το οριτζιναλ στον χωρο μας συντομα.... Τιμες και λεπτομερειες,οταν ξεκινησει και απο κοντα....Ελληνιδες στον χωρο ειναι τρεις....Η Κωσταντίνα,η Λίζα και η Τζένη... Επόμενος....τώρα που χω όρεξη.... :grin: :grin: :P

Έχεις χιούμορ μπράβο σου όμως.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....NEEEEEEEEEXT......COM'ON GUYS!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ...... :-* :2funny: :uzi:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μπράβο κορίτσια κι ας ανώτερα,πρέπει να είμαστε οι μοναδικοί στο χώρο που θα κάνετε τέτοιο πράγμα.Τώρα που σε βρήκαμε μπορείς να μου πεις τις τιμές 60Ε μισή ώρα και 80Ε το 45';Και κάτι τελευταίο...προσφέρει καμμία κοπέλα ελεύθερο στοματικό ή απαγορεύεται;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.945
Πόντοι
6.515
Νομιζω πως το νουρου δεν μπορουν να το κανουν ολες. Θελει γυμνασμενο κορμι. Αλλου που το εβαλαν αξιζε τα λεφτα του μονο με μια κοπελλα. Μετα αυτη εφυγε... :think:

mikes28

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο κορίτσια κι ας ανώτερα,πρέπει να είμαστε οι μοναδικοί στο χώρο που θα κάνετε τέτοιο πράγμα.Τώρα που σε βρήκαμε μπορείς να μου πεις τις τιμές 60Ε μισή ώρα και 80Ε το 45';Και κάτι τελευταίο...προσφέρει καμμία κοπέλα ελεύθερο στοματικό ή απαγορεύεται;

Ρέ man διάβασε και καμία κριτική.....Όλα στο πιάτο τα θές χάνεις το ενδιαφέρον της υπόθεσης ετσι. :rockon: :rockon: :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και αυτη η Νανσυ απο την Ουγγαρια τι απεγινε?
ηρθε ειδε και εφυγε?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....οσο για την Νάνσυ απο Ουγγαρία παιδιά....έχω βάσιμες υποψίες,οτι είναι στις Αλπεις και αυτή,μαζί με την Ελλη!!!! :grin: :grin: :grin:

mikes28

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οι Άλπεις αρχίζουν και αποκτάνε ενδιαφέρον!!!!!! :dancing:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε ολους...όσοι μείνατε και δεν πήγατε στις Αλπεις τελικά ... :grin: :-*...Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα...η Ζωη....η Πωλίνα....η Σαμπρινα....η Κωσταντίνα....η Ευα....η Ντινα....η Ρόζα....και η Τζένη ως τις πεντε!!!.....Το μενού σημερα έχει χυμους,καφεδες,μπυριτσα,κρασι αιρ κοντισιον φούλ και πολλά χαμόγελα... Σας ευχαριστω για την αγαπη και την προτιμηση που σταθερα μας δείχνετε,και αυτό μας δίνει όρεξη να κανουμε νέα πραγματα οπως αυτα...που συντομα σας εχω υποσχεθει οτι θα δείτε... Σας φιλώ,σας περιμενω και η γνωστη ατακα...."μην ξεχνατε τις καρτούλες σας".... :-* :-* :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom