Διακοπούλες σε κυκλαδίτικο νησί..... Θα επιστρέψει σε 10 μέρες
Πάρος.
Διακοπούλες σε κυκλαδίτικο νησί..... Θα επιστρέψει σε 10 μέρες
ειπα η πλειοψηφια... αλλοι λενε Καβαλα... αλλοι Γλυφαδα.... μπουχαχαααααακαι δεν είναι αλβανιδούλα. Αλβανιδούλα είναι η Ζωή
αδιάφορη η προέλευση.
καθαρές να είναι, να μην μας κολλάνε τίποτα και να μας ικανοποιούν τόσο όσο υπόσχονται.
η λιζα εχει φυγει?????????
στις 25 επιστρεφει περασα χτες απο εκει οντως πολυ καθαρος ο χωρος οπως ολοι λετε και πολυ φιλικο περιβαλλον σιγουρα θα το επισκεφτω στο μελλον. Πως ειναι τεσπα αυτη η Λιζα που ολοι τοσο πολυ λετε? υπαρχει καμια φωτο?
ξεχασες να αναφέρεις πως το βυζί το βλέπεις με το μικροσκόπιο.
μπα? προφυλακτικο απο Κωνσταντινα και Λιζα στην πιπα?... αμα ειναι ετσι δεν ξαναπαταω...
δυστυχώς το ρόστερ αυτή τη στιγμή είνια φτωχό λόγω διακοπών
παρούσες μόνο Κωνσταντίνα (της το είπα εχθες στα ίσια) που δεν της δίνω το παραπάνω μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνίδα, Ντίνα (πολύ καλό μασάζ), Ελένη (δεν μου κάνει κλικ, παρότι την έχω δοκιμάσει) και Άννα (νέα στο μαγαζί, οπότε έχει αρκετή δουλειά, κάτι στα πόδια της με χαλάει)
Μένει να επιβεβαιωθεί απο συναγωνιστές γιατί από τότε που μου έτυχε με κάποια άλλη που πριν το έκανε άνευ και μετά άρχισε το με και με ενημέρωσε για την αλλαγή δεν έχω ξαναπάρει Λίζα η Κωνστνατίνα οπότε δε μπορώ να πώ σίγουρα για αυτές. Μου μεταφέρθηκε ότι έτσι είναι πλέον αλλά μένει να επιβεβαιωθεί γι αυτές τις δύο. Θεωρώ πάντως πως δεδομένου ότι όλες διαβάζουν το site είναι δύσκολο αν γίνει κάποια παρέκκλιση να το κάνει κάποιος και μετά να το γράψει....
νεαρούλα είναι - ηλικία δεν ρώτησα. Την έκοψα για γύρω στα 23-25Η νέα κοπελίτσα η Άννα πόσο χρονών είναι; Βλέπω πως το ροστερ έχει μειωθεί προφανώς λόγω καλοκαιριού και διακοπών. Μπορείς να δώσεις μια μικρή περιγραφή της Άννας; Πρόσωπο, σώμα κτλ. Tι σε χάλασε στα πόδια της;
Ευχαριστώ
μια πετίτ μπάρμπι...στο 1.60, με ξανθά μαλλιά, λεπτό σωματάκι (όχι πάνω από 45 κιλά), ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κωλαράκι και ένα προσωπάκι που δεν χορταίνεις να το βλέπεις
Ηλικια? απο μασαζ κανει καλο γιατι οσο να ναι και αυτο χρησιμο ειναι. Σε τι ειναι καλυτερη να της το ζητησουμε.
Κατι τελευταιο πιπα με προφυλακτικο ειναι μια αηδια! καλυτερα να μου τον παιζει!!! αλλα κατανοητο με οσα εχουν ακουστει τελευταια, δεν ειναι οτι παμε κ με τις εξετασεισ μας ολοι εκει και αυτες δουλεια τους ειναι να προσεχουν για να εχουν/με.
Μένει να επιβεβαιωθεί απο συναγωνιστές γιατί από τότε που μου έτυχε με κάποια άλλη που πριν το έκανε άνευ και μετά άρχισε το με και με ενημέρωσε για την αλλαγή δεν έχω ξαναπάρει Λίζα η Κωνστνατίνα οπότε δε μπορώ να πώ σίγουρα για αυτές. Μου μεταφέρθηκε ότι έτσι είναι πλέον αλλά μένει να επιβεβαιωθεί γι αυτές τις δύο. Θεωρώ πάντως πως δεδομένου ότι όλες διαβάζουν το site είναι δύσκολο αν γίνει κάποια παρέκκλιση να το κάνει κάποιος και μετά να το γράψει....
Μαύρο μέχρι να αλλάξουν τακτική, αν ισχύει βέβαια αυτό!