Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και δεν είναι αλβανιδούλα. Αλβανιδούλα είναι η Ζωή
ειπα η πλειοψηφια... αλλοι λενε Καβαλα... αλλοι Γλυφαδα.... μπουχαχαααααα
οπως και η Μαρια απο Κ48 ελεγε Χαλκιδα και καποιοι λεγανε οτι ειναι Αλβανιδα...
προσωπικα δεν με ενδιαφερει απο που ειναι τα κοριτσια... φτανει να τα δινουν ολα στην δουλεια τους....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αδιάφορη η προέλευση.

καθαρές να είναι, να μην μας κολλάνε τίποτα και να μας ικανοποιούν τόσο όσο υπόσχονται.

kwstantinos77

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η λιζα εχει φυγει?????????

στις 25 επιστρεφει περασα χτες απο εκει οντως πολυ καθαρος ο χωρος οπως ολοι λετε και πολυ φιλικο περιβαλλον σιγουρα θα το επισκεφτω στο μελλον. Πως ειναι τεσπα αυτη η Λιζα που ολοι τοσο πολυ λετε? υπαρχει καμια φωτο?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
στις 25 επιστρεφει περασα χτες απο εκει οντως πολυ καθαρος ο χωρος οπως ολοι λετε και πολυ φιλικο περιβαλλον σιγουρα θα το επισκεφτω στο μελλον. Πως ειναι τεσπα αυτη η Λιζα που ολοι τοσο πολυ λετε? υπαρχει καμια φωτο?

μια πετίτ μπάρμπι...στο 1.60, με ξανθά μαλλιά, λεπτό σωματάκι (όχι πάνω από 45 κιλά), ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κωλαράκι και ένα προσωπάκι που δεν χορταίνεις να το βλέπεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξεχασες να αναφέρεις πως το βυζί το βλέπεις με το μικροσκόπιο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυστυχώς το ρόστερ αυτή τη στιγμή είνια φτωχό λόγω διακοπών
παρούσες μόνο Κωνσταντίνα (της το είπα εχθες στα ίσια) που δεν της δίνω το παραπάνω μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνίδα, Ντίνα (πολύ καλό μασάζ), Ελένη (δεν μου κάνει κλικ, παρότι την έχω δοκιμάσει) και Άννα (νέα στο μαγαζί, οπότε έχει αρκετή δουλειά, κάτι στα πόδια της με χαλάει)

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Λίζα είναι κούκλα (ίσως τα χείλη στο στόμα είναι λίγο παραφουσκωμένα κάπως ενώ το στήθος αν και μικρό είναι πολύ ωραίο) και είναι Αλβανικής καταγωγής κάτι που δεν έχει καμία σημασία γιατί είναι πολύ καλή.
Το κακό με το μαγαζί (εκτός από το "έλατε όλοι μαζί να πιούμε κάτι στη ρεσεψιόν να γνωριστούμε" )είναι ότι έχει επιβάλλει σε όλες να κάνουν στοματικό με προφύλαξη κάτι που είναι σεβαστό αν είναι επιλογή της κοπέλας ή του πελάτη αλλά ψιλοαπαράδεκτο να επιβάλλεται από το μαγαζί.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μπα? προφυλακτικο απο Κωνσταντινα και Λιζα στην πιπα?... αμα ειναι ετσι δεν ξαναπαταω...

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μπα? προφυλακτικο απο Κωνσταντινα και Λιζα στην πιπα?... αμα ειναι ετσι δεν ξαναπαταω...

Μένει να επιβεβαιωθεί απο συναγωνιστές γιατί από τότε που μου έτυχε με κάποια άλλη που πριν το έκανε άνευ και μετά άρχισε το με και με ενημέρωσε για την αλλαγή δεν έχω ξαναπάρει Λίζα η Κωνστνατίνα οπότε δε μπορώ να πώ σίγουρα για αυτές. Μου μεταφέρθηκε ότι έτσι είναι πλέον αλλά μένει να επιβεβαιωθεί γι αυτές τις δύο. Θεωρώ πάντως πως δεδομένου ότι όλες διαβάζουν το site είναι δύσκολο αν γίνει κάποια παρέκκλιση να το κάνει κάποιος και μετά να το γράψει....

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
δυστυχώς το ρόστερ αυτή τη στιγμή είνια φτωχό λόγω διακοπών
παρούσες μόνο Κωνσταντίνα (της το είπα εχθες στα ίσια) που δεν της δίνω το παραπάνω μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνίδα, Ντίνα (πολύ καλό μασάζ), Ελένη (δεν μου κάνει κλικ, παρότι την έχω δοκιμάσει) και Άννα (νέα στο μαγαζί, οπότε έχει αρκετή δουλειά, κάτι στα πόδια της με χαλάει)

Η νέα κοπελίτσα η Άννα πόσο χρονών είναι; Βλέπω πως το ροστερ έχει μειωθεί προφανώς λόγω καλοκαιριού και διακοπών. Μπορείς να δώσεις μια μικρή περιγραφή της Άννας; Πρόσωπο, σώμα κτλ. Tι σε χάλασε στα πόδια της;

Ευχαριστώ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μένει να επιβεβαιωθεί απο συναγωνιστές γιατί από τότε που μου έτυχε με κάποια άλλη που πριν το έκανε άνευ και μετά άρχισε το με και με ενημέρωσε για την αλλαγή δεν έχω ξαναπάρει Λίζα η Κωνστνατίνα οπότε δε μπορώ να πώ σίγουρα για αυτές. Μου μεταφέρθηκε ότι έτσι είναι πλέον αλλά μένει να επιβεβαιωθεί γι αυτές τις δύο. Θεωρώ πάντως πως δεδομένου ότι όλες διαβάζουν το site είναι δύσκολο αν γίνει κάποια παρέκκλιση να το κάνει κάποιος και μετά να το γράψει....

ποια ειναι η αλλη που πριν εκανε ανευ και τωρα με ζελατινα? για να σου πω αν σε παραμυθιαζει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η νέα κοπελίτσα η Άννα πόσο χρονών είναι; Βλέπω πως το ροστερ έχει μειωθεί προφανώς λόγω καλοκαιριού και διακοπών. Μπορείς να δώσεις μια μικρή περιγραφή της Άννας; Πρόσωπο, σώμα κτλ. Tι σε χάλασε στα πόδια της;

Ευχαριστώ
νεαρούλα είναι - ηλικία δεν ρώτησα. Την έκοψα για γύρω στα 23-25
τα πόδια της είναι κάπως μπουκαλοειδή και έχει και ευρειαγγία. Αυτά στο 1 λεπτό που την είδα.

προσωπάκι είναι γλυκό πάντως και βυζί το έκοψα φευγαλέα (οπότε αν έκανα λάθος εκτίμηση μην κράξετε) δυαράκι.

παρά αυτών που λέω για το πόδι, μάλλον θα δοκίμαζα.

kwstantinos77

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μια πετίτ μπάρμπι...στο 1.60, με ξανθά μαλλιά, λεπτό σωματάκι (όχι πάνω από 45 κιλά), ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κωλαράκι και ένα προσωπάκι που δεν χορταίνεις να το βλέπεις

euxaristw σιγουρα θα περασω επισκεψη απο σεπτεμβρη να μην ειμαι απο τους πρωτους φανταζομαι πολυ θα περιμενουν στην ουρα την επιστροφη της. Πολυ καλη ακουγεται για να την δουμε βεβαια κ απο κοντα. οπως και να εχει καποιος ειπε για μιρκο βυζι ε ενταξει λογικο μου ακουγεται βαση σωματοτυπου. και δεν ειναι αυτο που θα με πρωτοενδιαφερει. Ηλικια? απο μασαζ κανει καλο γιατι οσο να ναι και αυτο χρησιμο ειναι. Σε τι ειναι καλυτερη να της το ζητησουμε.

Κατι τελευταιο πιπα με προφυλακτικο ειναι μια αηδια! καλυτερα να μου τον παιζει!!! αλλα κατανοητο με οσα εχουν ακουστει τελευταια, δεν ειναι οτι παμε κ με τις εξετασεισ μας ολοι εκει και αυτες δουλεια τους ειναι να προσεχουν για να εχουν/με.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ηλικια? απο μασαζ κανει καλο γιατι οσο να ναι και αυτο χρησιμο ειναι. Σε τι ειναι καλυτερη να της το ζητησουμε.

Κατι τελευταιο πιπα με προφυλακτικο ειναι μια αηδια! καλυτερα να μου τον παιζει!!! αλλα κατανοητο με οσα εχουν ακουστει τελευταια, δεν ειναι οτι παμε κ με τις εξετασεισ μας ολοι εκει και αυτες δουλεια τους ειναι να προσεχουν για να εχουν/με.

Ηλικία είναι γύρω στα 25, αλλά από μασάζ μην περιμένεις πολλά. Εμένα κάτι χαϊδέματα μου είχε κάνει, αλλά στα υπόλοιπα το Λιζάκι είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει σε μασατζίδικο.

Πάντως αυτό με την πίπα με λάστιχο, που διαβάζω ότι έχει επιβάλλει το κατάστημα, απορώ που το δέχονται οι πελάτες. Αν εμείς και τα κορίτσια γουστάρουμε χωρίς, το κατάστημα τι πρόβλημα έχει;

Μαύρο μέχρι να αλλάξουν τακτική, αν ισχύει βέβαια αυτό!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Απολύτως τσεκαρισμένο με θεραπεύτρια που είχα συναντήσει στο παρελθόν πολλάκις και σε διαφορετικά ιδρύματα. Την τελευταία φορά τα πνευστά έγιναν με προφύλαξη. Προσωπικά δεν με χαλάει, απλώς το αναφέρω προς επιβεβαίωση του ότι φαίνεται να υπάρχει σχετική πολιτική...

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Υπάρχει μήπως καμια ενημέρωση τι παίζει σήμερα από κοπέλες στο εν λόγω μαγαζί; Ξέρει κανένας αν θα κλείσει για κάποιες μέρες τον Αύγουστο; Ευχαριστώ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom