Ναι, αλλα οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι ολη την ωρα εκει, οποτε αν καποια το 'κοψε το αφιλτρο δεν ξερω...Εμενα τα "πνευστα" εγιναν ΑΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ!!!!!!!
Εισαι σιγουρος ? και απο την Λίζα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
η Λιζα κανει ακα σπεσιαλ!!! απο τοτε που ηταν νεουδι στην Φραντζη... στην πρωτη θητεια της το 2005...
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Καλησπέρα φίλοι μου.
Ευχαριστώ που με θυμήθηκες n.smirni
Σχετικά με τη Χριστίνα…
επιβεβαιώνω και εγώ 100% σίγουρα, ότι είναι αυτή που αναφέρεται στην κριτική της προηγούμενης βδομάδας.
Το link δηλαδή που έβαλε ο Kebaaap.
Καλησπέρα, αγαπητέ!
Εγώ, πάντως, σήμερα στάθηκα (κλασικά) άτυχος -η περί ης είχε ρεπό. Είχα φαγούρες μη επιδεχόμενες αναβολής και με ξαλάφρωσε ετέρα θεραπεύτρια. Εν καιρώ και αρμοδίως εντυπώσεις...
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σε ποια αναφέρεσαι δηλαδή αν δεν γίνομαι αδιάκριτος; μήπως δοκίμασες την κινέζα ή την Μελίνα;Καλησπέρα, αγαπητέ!
Εγώ, πάντως, σήμερα στάθηκα (κλασικά) άτυχος -η περί ης είχε ρεπό. Είχα φαγούρες μη επιδεχόμενες αναβολής και με ξαλάφρωσε ετέρα θεραπεύτρια. Εν καιρώ και αρμοδίως εντυπώσεις...
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
η Λιζα κανει ακα σπεσιαλ!!! απο τοτε που ηταν νεουδι στην Φραντζη... στην πρωτη θητεια της το 2005...
σωστος και εγω απ εκει την ξερω ποτε με σκουφακι και απολαυστική στο τελείωμα με πιάνεις εεεεεεε
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Σε ποια αναφέρεσαι δηλαδή αν δεν γίνομαι αδιάκριτος; μήπως δοκίμασες την κινέζα ή την Μελίνα;
Συναθλητή μου, αναφέρομαι σε άλλο ίδρυμα (Πατησίων 131) στο οποίο προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της η Χριστίνα, που έχει περάσει και από το εδώ πραγματευόμενο θεραπευτήριο. Αν παρακολουθήσεις την παράθεσή μου και τα προηγούμενα ποστ, θα το καταλάβεις.
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Συναθλητή μου, αναφέρομαι σε άλλο ίδρυμα (Πατησίων 131) στο οποίο προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της η Χριστίνα, που έχει περάσει και από το εδώ πραγματευόμενο θεραπευτήριο. Αν παρακολουθήσεις την παράθεσή μου και τα προηγούμενα ποστ, θα το καταλάβεις.
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
δε θα ξαναανοιξει απ οτι εμαθα το εκλεισε ο δημος
Αυτό είναι επιβεβαιωμένο; Αλήθεια το έκλεισαν ή έγινε κάτι άλλο; Γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι σχετικό; Ευχαριστώ!
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
ΕΧΘΕς το πρωί το μαγαζί έξω στην πόρτα έλεγε κλειστό λόγω πένθους!
Ξέρεις κανείς κατι παραπάνω?
δε θα ξαναανοιξει απ οτι εμαθα το εκλεισε ο δημος
Σε περίπτωση που αληθεύει το δεύτερο, ισχύει το γνωστό:
"Τον πούτσο κλαίγανε
και τον μοιρολογούσαν"...
Υ.Γ. Ειλικρινώς ελπίζω να μη υφίσταται πράγματι πένθος και βγω οφ-σάιντ με τις κρυάδες μου...
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Λέτε να κάνει καμια σκούπα ο δήμος γιατί νομίζω πως πρέπει να έκλεισε και το άλλο στην Σκαβάτζου 1 & Ζησιμοπούλου από ότι διάβασα... Τι να πω... Ας ενημερώσουν οι γνώστες και για τα 2 μαγαζιά με όποια πληροφορία έχουν...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εφυγε κανείς τρισευτυχισμένος πάνω στο μασαζοκρέβατο;ΕΧΘΕς το πρωί το μαγαζί έξω στην πόρτα έλεγε κλειστό λόγω πένθους!
Ξέρεις κανείς κατι παραπάνω?
Oπως πέρσι στην Μάρνης αν θυμάμαι καλά.
Η είναι μπαρούφα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.729
- Πόντοι
- 46.232
Στουρνάρη 63στο μαγαζι της βικυς στουρναρη ειχε γινει το σκηνικο...
αληθεια αυτη η βικη που δουλευει ρε αλανια?
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Στουρνάρη 63
Φίλε ν.Σμύρνη νομίζω πως δόθηκε απάντηση λίγο πιο πάνω αλά δεν πειράζει... Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.... Μιας και είσαι γείτονας με το μαγαζί (υποθέτω από το nickname σου) έχεις μήπως καμιά πληροφορία αν έκλεισε μόνιμα ή θα ανοίξει να δούμε καμιά άσπρη μέρα;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.