Διάβασα το νήμα με τις μοναδικές αφηγήσεις του ταξιδιώτη βολκανο, τον οποίο όπως και άλλους που έχουν κάνει το ίδιο,πχ mindreader, Κωλογερος, ζηλεύω γιατί έχουν τον χρόνο, τα χρήματα να ταξιδεύουν σε πολλές χώρες αλλά και την διάθεση να μοιραστούν πληροφορίες από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους.
Πραγματικά αυτά που διαβάζει κανείς εδώ δεν θα τα μάθει ούτε στις τηλεοπτικές εκπομπές ούτε πιθανόν στα κανάλια στο YouTube.
Εδώ έχεις την δυνατότητα να αλληλεπιδρασεις με τον συντάκτη, να τους ρωτήσεις και να μάθεις, κάτι που δεν γίνεται ούτε στα κανάλια στο γιουτουμπ, ούτε σε μπλογκς ούτε αν στείλεις μήνυμα στον Τάσο Δούση.
Όσοι μπήκαν στη διαδικασία σύγκρισης Λατίνων με κοπέλες Ανατολικού μπλοκ, χάσανε τσάμπα τον χρόνο τους.
Μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικούς πολιτισμούς και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Δεν χρειάζεται να έχει πάει κανείς στην Λατινική Αμερική για να καταλάβει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των Λατίνων γυναικών και των Ρωσίδων, Ουκρανών, Ρουμάνων, Μολδαβών.
Οι πρώτες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι αυθόρμητες, απελευθερωμένες, ερωτικές, παθιασμένες, πολύ κοινωνικές, ευχάριστες.
Οι Ανατολικές είναι μεν εμφανισιακά καλύτερες αλλά δεν έχουν τα στοιχεία των Λατίνων που τρελαίνουν το ανδρικό φύλο.
Είναι κρύες, αγέλαστες, καθόλου επικοινωνιακές.
Το μειονέκτημα μας σαν χώρα είναι ότι είμαστε πολύ μακριά από την Λατινική Αμερική. Βέβαια με πολύ τύχη κάποιος, μπορεί να συναντήσει Λατινες, κανείς και στις Πορτογαλία κ Ισπανία.
Η Βενεζουέλα είναι για μένα ένας από τους προορισμούς που θέλω να επισκεφθώ αν και αρχικά είχα αρχικό στόχο το Εκουαδόρ γιατί είχα επικοινωνία με 2 κοπέλες από το Κίτο, αλλά θα προτιμούσα να δώσω προτεραιότητα σε Βιετνάμ κ Ταυλανδη γιατί είναι πιο φθηνά τα αεροπορικά και μου αρέσουν οι Ασιατισσες.
Το θέμα της ασφάλειας στις χώρες της λατινικής Αμερικής ειναι το πιο σημαντικό και νομίζω ότι λίγο πολύ έχει καλυφθεί από τα μέλη του φόρουμ που έχουν ταξιδέψει σε αυτές.