Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Τα έχει κάνει ο γλειφομουνιξ αυτά. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω σε μουνοδουλιξΣιγά μην πας κ στην Σκαλα υου Μιλάνο
Τα έχει κάνει ο γλειφομουνιξ αυτά. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω σε μουνοδουλιξΣιγά μην πας κ στην Σκαλα υου Μιλάνο
Καλο κ το πορφυρομουνιξΤα έχει κάνει ο γλειφομουνιξ αυτά. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω σε μουνοδουλιξ
Κόστα ρικα ειναι πιο δύσκολο απο Παναμά, κ πριν 5εριας ηταν και η ελβετια της περιοχής, δηλ ιζυγκοινγκ γιοκΟ κολλητός μου πήρε Κόστα Ρίκανα λεύκανα κ όντως νομίζω λόγω μικρής χώρας κλειστής κοινωνίας είναι πιο ήπιες.
Παναμά δεν ξέρω αλλά έχουν υψηλό εισόδημα
Η ερώτησεις ουσιας ειναι δυο.Για μερακλήδες είναι
Γενικά έχει τα πάντα
Ξανθιές
Μουλατες
Αραπινες
Χοντρές
Λεπτές
Λάτιν σώματα
Κοκκινομάλλες
Γενικά ή θα πάρεις μαύρη ή μουλατα ,πιτσιρικά
Η θα πάρεις ξανθιά λευκή >7
εκει
Ισχύει επειδή έχουν μεγάλο ποσοστό λευκών ,αν κ θέμα αμερικανικής βοήθειας ο Παναμάς είναι πιο δυνατός σαν κεφάλαια ....Κόστα ρικα ειναι πιο δύσκολο απο Παναμά, κ πριν 5εριας ηταν και η ελβετια της περιοχής, δηλ ιζυγκοινγκ γιοκ
Μην γραφουμε ολο μαλακιες αφεντικο....Χιλιες φορες καλυτερα θα περασεις στη Μοσχα αν ειναι να ξοδεψεις τοσα. Απειρες πουτανες σε σαλον και sites, ομορφοτερη πολη,γκομενες μαλλον πιο προσβασιμες πλεον ...
Φθηνα παντως τα μηνιαια εξοδα για διαμερισμα οπως ισχυριζεται αυτο το μουνετο
https://www.tiktok.com/@allaboutrussia77/video/7197876993348635909?_t=8ZkLLfSHv9R&_r=
Στο ισλά μαργαρίτα σε 70 μέτρα σπίτι σύγχρονο με κρεβατοκάμαρα σαλόνι κουζίνα σε πολυκατοικία 12 ορόφων αirbnb με πισίνα θυρωρό βρίσκεις με 40 USDΗ ερώτησεις ουσιας ειναι δυο.
Βλέπεις πουρους 50,60 χερι χερι με πιτσιρικες 7αρια και ανω? Επισης τυποι σαν τον βασιλη καρρα στα νιατα του(χοντροί κοντοι ναυαγιο λουκ αλλα με Χρήμα) εχουν διπλα τους πιτσιρικες γκομεναρες??
Και εαν ναι, το βλεπεισ συχνα η σπανια?
Αυτες οι απαμτντησεις το 98 με 2008, ηταν, ΝΑΙ σε ολα για μολδαβια ουκρανια (εκτος κιεβου)
Δωσε ςπισης απαντηση ποσο νοικιαζες την μερα εκεινστο μωλλ που εμενες
Σου ειχα στειλει φωτο απο Μινσκ το 19 με εξηνταρη απρομαλλη χερι χερι με εικοσαρι ξανθο.Βλέπεις πουρους 50,60 χερι χερι με πιτσιρικες 7αρια και ανω?
Για Ουκρανια εγραφες ρε μλκ ... με αυτη κανω συγκριση οχι φυσικα με Λατινικη Αμερικη.Μην γραφουμε ολο μαλακιες αφεντικο....
Εαν αφαιρεσεις τα αεροπορικα, ειναι ανεκδοτο η συγκριση
Μονο κ μονο που είσαι γκρινγκο στις φτωχες λατινικες χωρες εισαι ηδη δυο πατωματα παμω απο οτι εισαι στην.. Μοσχα...
Τωρα εαν μου πεις στο Τομσκ ειναι καλυτερα απο βενεζουελα για γαμησι (εφοσον ξερεις καποια βασικα ρωσικα) θα συμφωνησω....
Έχω αδυναμία στα ψηλά και αδύνατα άλογα που είναι μακριά από τα κυβικά και την τσέπη μουΚαλο κ το πορφυρομουνιξ
Δλδ για δες αυτά τα μωρά σσ εννοώ σε λατινική κουρμπαριστο σώμα ,,....προτιμάς τα μοντέλες ρωσικά σώματα ή αυτά στο βίντεοΈχω αδυναμία στα ψηλά και αδύνατα άλογα που είναι μακριά από τα κυβικά και την τσέπη μου
Αυτά στο βίντεο δείχνουν πιο φιλικά προς το χρήστη. Και αν και μαρεσει να ξοδεύω ,προτιμώ την ευχρηστία.Δλδ για δες αυτά τα μωρά σσ εννοώ σε λατινική κουρμπαριστο σώμα ,,....προτιμάς τα μοντέλες ρωσικά σώματα ή αυτά στο βίντεο
Δες πχ 7:20-8:20
Σε αφήνω να καθαρίσω το τοπίο στο τιντερ διότι σε μισή μέρα που δεν μπήκα στο τιντερ όσο περίμενα αεροδρόμιο κ πετούσα έγινε χαμόςΑυτά στο βίντεο δείχνουν πιο φιλικά προς το χρήστη. Και αν και μαρεσει να ξοδεύω ,προτιμώ την ευχρηστία.
Βέβαια μεταξύ μας ,αυτά που δείχνεις είναι εξαίρεση για Λατινική Αμερική.
Το μελαχρινό το πήγαινα για Μισελιν ,η άλλη δε μαρεσε
Είναι σίγουρο ότι ο Δούσης είναι...στον στρειτ δρόμο;
Εχουν οι Λατίνες 9αρια-10αρια...
άσπρο δέρμα
ξανθά/καστανόξανθα μαλλιά
γαλάζια/γαλαζοπράσινα μάτια;
Οτιδήποτε άλλο ΔΕΝ είναι 9αρι-10αρι
(Μόνο ένα τέτοιο μου έρχεται στο μυαλό,η Ζιζελ.Που είναι Γερμανίδα...)
Volcano ξεχνούν έναν παράγοντα που εσύ τον θεωρείς δεδομένο.Είναι πιο τσουπωτές και θηλυκές οι λατίνες και πιο θερμές ΑΛΛΑ μια ζωή ασταμάτητα χορεύουν οπότε φτιάχνουν τρομερό σώμα.Αντίθετα με τις Ευρωπαίες που σταφιδιάζουν.Δλδ για δες αυτά τα μωρά σσ εννοώ σε λατινική κουρμπαριστο σώμα ,,....προτιμάς τα μοντέλες ρωσικά σώματα ή αυτά στο βίντεο
Δες πχ 7:20-8:20
Γούστα είναι αυτάVolcano ξεχνούν έναν παράγοντα που εσύ τον θεωρείς δεδομένο.Είναι πιο τσουπωτές και θηλυκές οι λατίνες και πιο θερμές ΑΛΛΑ μια ζωή ασταμάτητα χορεύουν οπότε φτιάχνουν τρομερό σώμα.Αντίθετα με τις Ευρωπαίες που σταφιδιάζουν.
Στο σεξ;δύσκολα τώρα με την εμφάνιση τι να πω.Εξαρτάται και τι σεξ κάνεις.Γιατί ήρεμο σεξ με λατίνα δεν παίζει.Γούστα είναι αυτά
Προσωπικά φόλα από γκόμενα λατίνα δεν έχω φάει ποτέ
Ίσως μια Βραζιλιάνα γερμανικής καταγωγής στο Ρίο το 2017 ..
Άμα βρούμε να χωθούμε κ σε κανενα αμπάρι πλοίου φορτηγού από Πειραιά σε ένα μήνα είμαστε Καράκας κ τζάμπαΡε σεις τα ΝΕΑ ΜΟΥΝΟΛΙΒΑΔΑ μήπως είναι στην Λατινική Αμερική τελικά?
Και εμείς εδώ κοιμόμαστε όρθιοι?
Και εγώ έχω κολησει με μία Ουκρανία!
Volcano μάλλον στην Λατινική Αμερική μου φαίνεται είναι ο ΝΕΟΣ ΜΟΥΝΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!
Όταν πήρα τον Γενάρη την πρεσβεία μού είπαν ναι...Volcano για να πάει κάποιος στην Βενεζουέλα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμενος για covid?
Γιατί σκέφτεσαι να ταξιδέψεις εκεί η απλά να χάμε να λέγαμεVolcano σε ποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής μπορούν να μπουν ελεύθερα οι ανεμβολιαστοι?