Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.818
- Πόντοι
- 6.536
Τα ίδια....εγώ τρώω μοσχάρι και κοτόπουό φουλ και ψάρια όχι σολωμό βέβαια δεν είμαι άπλας σαν τον ντάιμα
Σολωμό φούλ όμως.
Μου αρέσει πολύ.
Τα ίδια....εγώ τρώω μοσχάρι και κοτόπουό φουλ και ψάρια όχι σολωμό βέβαια δεν είμαι άπλας σαν τον ντάιμα
Έτσι...Ναι είναι όμως και τα φάρμακα ορμόνες κλπ που παίζουν τα ζωντανά αλλά και φρικιαστικές συνθήκες διαβίωσης τους...αυτά απορρίπτω όχι τη φυσική διαδικασια
ωραίος είναι προτιμώ την πέρκα βασικά προτιμώ καλαμαράκια, κολοκυθάκια, γαύρο, σαγανάκι και ούζο αλλά εδώ είναι το νήμα της υγείας μη τους το μπαχαλέψωΤα ίδια....
Σολωμό φούλ όμως.
Μου αρέσει πολύ.
Ωραίο πράγμα ο ΣολωμόςΤα ίδια....
Σολωμό φούλ όμως.
Μου αρέσει πολύ.
στα πάντα ισχύει αυτό...τα περισσότερα τρόφιμα της αγοράς στις πόλεις είναι gtp και έχεις περισσότερες πιθανότητες πληρώνοντας παραπάνω να πάρεις κάτι καλύτερο.Ο Σολωμός στα σμ είναι μονστερακι τερατακι διασταύρωση 5 6 διαφορετικά dna.. με χρωστικές και τρώνε τα απόβλητα ακαθαρσίες τους, Δηλητήριο σχετο. Το ίδιο και οι πέρκες από τα λασπόνερα λίμνης με χημικά απόβλητα και βοθρολυματα, για αυτό γίνονται σαν γουρουνακια.
Στα αλλά είσαι σωστος
Σωστος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο Ορισμός αυτός δεν είναι καινούργιος. Πάντα υπήρχαν vegan
ΚΕΤΟ αρα παμφαγος... Φιλε μου Το ερωτημα Δεν ηταν το ποσο και ποτε και πως το τρως ! Αλλα το Βιγκαν η Οχι ! Ευχαριστω φια την Απαντησει ! Κια την Συμβουλη !!!Τίποτα από αυτά, ψάξου για κετο, είναι ότι καλύτερο κ σε εμένα δουλεύει πάρα πολύ, την ακολουθώ δυο χρόνια, οι εξετάσεις μου είναι τέλειες, έχω φουλ ενέργεια κ απολαμβάνω το κρέας!
Το σώμα μου άλλαξε μέσα σε λίγο χρόνο κ χωρίς σοβαρή γυμναστική, μόνο θετικά έχω να πω.
Εαν το θέτεις έτσι ναι παμφάγος με επίκεντρο το κρεαςΚΕΤΟ αρα παμφαγος... Φιλε μου Το ερωτημα Δεν ηταν το ποσο και ποτε και πως το τρως ! Αλλα το Βιγκαν η Οχι ! Ευχαριστω φια την Απαντησει ! Κια την Συμβουλη !!!
θερμομετρο θα γινεις ρε μαλακα απο τον πολυ υδραργυροΤα ίδια....
Σολωμό φούλ όμως.
Μου αρέσει πολύ.
Υπάρχουν σολωμοί σωστής εκτροφής που δεν έχουν βαρέα μέταλλα.θερμομετρο θα γινεις ρε μαλακα απο τον πολυ υδραργυρο
απο που τους ψωνιζεις αυτους;Υπάρχουν σολωμοί σωστής εκτροφής που δεν έχουν βαρέα μέταλλα.
Αυτοί που λες είναι οι Νορβηγικοί.
Από Καλαμάτα.απο που τους ψωνιζεις αυτους;
στειλε τσιπουρες αλανιαρες και μουρμουρεςΑπό Καλαμάτα.
Αν θες εσύ εκεί,έχει στην Πρίγκηπος Πέτρου,Ικαρία λέγεται.
Εχει και αυτός.
στειλε τσιπουρες αλανιαρες και μουρμουρες
Και το κυριότερο: Δε μας έχουν πει αν σταματήσουμε να τρώμε κρέας τι θα γίνει με όλα τα κοτόπουλα ,γουρούνια, μοσχάρια κτλ. Δε θα εξαφανιστούν σαν είδη;