Νέα

Vegan ή παμφάγος... και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sorococo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vegan η Οχι

• Vegan !

Ψήφοι: 2 4,3%
  • Παμφαγος !

Ψήφοι: 42 89,4%
  • Μηπως Vegeterian ?

Ψήφοι: 3 6,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Τα ίδια....
Σολωμό φούλ όμως.
Μου αρέσει πολύ.
ωραίος είναι προτιμώ την πέρκα βασικά προτιμώ καλαμαράκια, κολοκυθάκια, γαύρο, σαγανάκι και ούζο αλλά εδώ είναι το νήμα της υγείας μη τους το μπαχαλέψω :confused::confused::confused:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.142
Πόντοι
456
Vegetarian μπορείς να αντέξεις. Άμα γουστάρεις από φιλοζωΐα η ότι άλλο go for it.
Vegan ούτε για πλάκα είναι ένας εύκολος τρόπος αυτοκτονίας. Οι μισοί από αυτούς είναι ανορεξικοί , οι άλλοι γίνονται εντελώς κομπλαξικοί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Ο Σολωμός στα σμ είναι μονστερακι τερατακι διασταύρωση 5 6 διαφορετικά dna.. με χρωστικές και τρώνε τα απόβλητα ακαθαρσίες τους, Δηλητήριο σχετο. Το ίδιο και οι πέρκες από τα λασπόνερα λίμνης με χημικά απόβλητα και βοθρολυματα, για αυτό γίνονται σαν γουρουνακια.
Στα αλλά είσαι σωστος
στα πάντα ισχύει αυτό...τα περισσότερα τρόφιμα της αγοράς στις πόλεις είναι gtp και έχεις περισσότερες πιθανότητες πληρώνοντας παραπάνω να πάρεις κάτι καλύτερο.

για να φας κάτι καλύτερο πρέπει να διαθέτεις πολλά λεφτά στα τρόφιμα.

αλλά εντάξει...εδώ πάμε και τρώμε γύρο χοιρινό (ποντικίσιο) και πίνουμε ότι μαλακία μας σερβίρουν...μερικοί καπνίζουν ότι μαλακία βρουν....τα φαγητά είναι το λιγότερο που απασχολεί στο τέλος αν το σκεφτείς...

OP
OP
Sorococo

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
698
Πόντοι
81
Ο Ορισμός αυτός δεν είναι καινούργιος. Πάντα υπήρχαν vegan
vegetarian-ancient-tribal-name-for-the-village-idiot-noor5avarr.jpg
Σωστος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Sorococo

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
698
Πόντοι
81
Τίποτα από αυτά, ψάξου για κετο, είναι ότι καλύτερο κ σε εμένα δουλεύει πάρα πολύ, την ακολουθώ δυο χρόνια, οι εξετάσεις μου είναι τέλειες, έχω φουλ ενέργεια κ απολαμβάνω το κρέας!
Το σώμα μου άλλαξε μέσα σε λίγο χρόνο κ χωρίς σοβαρή γυμναστική, μόνο θετικά έχω να πω.
ΚΕΤΟ αρα παμφαγος... Φιλε μου Το ερωτημα Δεν ηταν το ποσο και ποτε και πως το τρως ! Αλλα το Βιγκαν η Οχι ! Ευχαριστω φια την Απαντησει ! Κια την Συμβουλη !!!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.809
Πόντοι
6.186
ΚΕΤΟ αρα παμφαγος... Φιλε μου Το ερωτημα Δεν ηταν το ποσο και ποτε και πως το τρως ! Αλλα το Βιγκαν η Οχι ! Ευχαριστω φια την Απαντησει ! Κια την Συμβουλη !!!
Εαν το θέτεις έτσι ναι παμφάγος με επίκεντρο το κρεας

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.142
Πόντοι
456
Μου αρέσει και εμένα πολύ ο σωλομός αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Μετά βαρέα μέταλλα go brrrrrrrrrr
Αλλά για μια στο τόσο ωμός φιλεταρισμένος με λεομονάκι είναι ότι καλύτερο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.163
Πόντοι
3.846
Vegan θέλουν μόνο να το παίζουν έξυπνοι. Είναι αντίθετοι με την απεντόμωση ,δηλαδή καλύτερα να ζω στη βρωμιά παρά να σκοτώσω κατσαρίδες.
Πολλές τροφές τους είναι επεξεργασμένες, δηλαδή πάλι δεν τρώνε υγιεινά.
Και το κυριότερο: Δε μας έχουν πει αν σταματήσουμε να τρώμε κρέας τι θα γίνει με όλα τα κοτόπουλα ,γουρούνια, μοσχάρια κτλ. Δε θα εξαφανιστούν σαν είδη;

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.387
Πόντοι
3.556
Και το κυριότερο: Δε μας έχουν πει αν σταματήσουμε να τρώμε κρέας τι θα γίνει με όλα τα κοτόπουλα ,γουρούνια, μοσχάρια κτλ. Δε θα εξαφανιστούν σαν είδη;

Δεν είναι ακίνδυνη η οπτική τους γωνία. Λένε, ότι η παραγωγή κρέατος πιάνει πολύ χώρο και καταναλώνει πόρους.

Όλα τρίχες κατσαρές. Αν τυχόν επιβληθούν, εκεί που βόσκουν ακόμη κοπάδια, θα έχει θερμοκήπια, φωτοβολταϊκά και πυρηνικούς αντιδραστήρες.

Είναι πολύ σπρωγμένο το κίνημα τους, τους πληρώνουν βαρβάτα για την online προπαγάνδα τους.

Ώστε στο τέλος «για τον καλό σκοπό» να μην αφήσουν τίποτα στη φύση όρθιο, όπως την ξέρουμε.

Όποιος το ψάξει λίγο παραπάνω, θα καταλάβει πώς ακριβώς το εννοούν, και που πάει η δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom