You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vegan ή παμφάγος... και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sorococo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.029
- Πόντοι
- 2.836
Κατά βάση είμαστε σαρκοβόρα όντα γιατί χρειαζόμαστε τη ζωική πρωτεΐνη.Εγω Παμφαγος ! Γιατι Απλα Πιστευω Οτι ειναι Το Σωστο.... Ο Veganism πιστευω ειναι Μοδα Που κρυβει και Χρημα για καποιες Εταιριες... Κι Αρχιζει να περνει και Μορφη θρησκειας ???
Oλοι οι vegan τρώνε στη καθισιά τους 3 κιλά λαχανικά και πάλι δεν μπορουν πάρουν τα πόδια τους.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 456
Ο veganισμός είναι ψυχασθένεια και συγκεκριμένα ναρκισσισμός.Εγω Παμφαγος ! Γιατι Απλα Πιστευω Οτι ειναι Το Σωστο.... Ο Veganism πιστευω ειναι Μοδα Που κρυβει και Χρημα για καποιες Εταιριες... Κι Αρχιζει να περνει και Μορφη θρησκειας ???
Οι vegans θεωρούν ότι είναι ανώτεροι των ζώων αλλά και των συνανθρώπων τους.
Ξεχνούν ότι ο άνθρωπος στην τελική είναι απλά ένα ζώο και ως η κορυφή της τροφικής αλυσίδας τρέφεται με τα πάντα.
Νομίζουν ότι είναι θεοί και υπεράνω τέτοιων ποταπών πραγμάτων.
Επίσης θεωρούν ότι είναι πνευματικά ανώτεροι από τους "βάρβαρους" και "αναίσθητους"συνανθρώπους τους.
Και η θεωρία τους δεν έχει λογική, θεωρούν μια κατσαρίδα ανώτερη π.χ. από ένα τεράστιο δέντρο 1000 ετών.
Τέλος εθελοτυφλούν όταν τους λέει ο κόσμος ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη το κρέας για μυική μάζα.
Θα σου αραδιάσουν 100 "μελέτες" βεγκανιστών-επιστημόνων που θα λένε ότι τα φυτά αρκούν.
Αλλά δε βλέπουν ότι όλοι μα όλοι είναι σαν τσίροι.
Μία είναι η λύση. Φυλάκιση και μόνη τροφή η μπριζόλα. Ή θα την φάνε ή θα πεθάνουν.
Τελευταία τροποποίηση:
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.338
- Πόντοι
- 446
Vegan και υπερεξεργασμενα προϊόντα προκαλούν καρδιαγγειακα προβλήματα στον άνθρωπο μακροπρόθεσμα. Οπότε παμφαγος
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.665
- Πόντοι
- 3.656
Ο Ορισμός αυτός δεν είναι καινούργιος. Πάντα υπήρχαν vegan
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.764
- Πόντοι
- 3.656
δεν έχω θέμα με τους βίγκαν αν αντέχουν.....αλλά είναι κάτι άλλοι που αυτοαποκαλούνται ''φλεξετέριαν'' που θέλουν να το παίξουν ψαγμένοι αλλά δεν έχουν και τα @@ να κόψουν το κρέας
αυτούς θέλω να τους πατήσω κλωτσιές στη μάπα και μετά να τους βάλω να φάνε τη μπριζόλα ωμή
αυτούς θέλω να τους πατήσω κλωτσιές στη μάπα και μετά να τους βάλω να φάνε τη μπριζόλα ωμή
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32.043
- Πόντοι
- 6.186
Τίποτα από αυτά, ψάξου για κετο, είναι ότι καλύτερο κ σε εμένα δουλεύει πάρα πολύ, την ακολουθώ δυο χρόνια, οι εξετάσεις μου είναι τέλειες, έχω φουλ ενέργεια κ απολαμβάνω το κρέας!
Το σώμα μου άλλαξε μέσα σε λίγο χρόνο κ χωρίς σοβαρή γυμναστική, μόνο θετικά έχω να πω.
Το σώμα μου άλλαξε μέσα σε λίγο χρόνο κ χωρίς σοβαρή γυμναστική, μόνο θετικά έχω να πω.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 696
- Πόντοι
- 86
Πιστευω οτι ο ανθρωπος χρειαζεται να τρωει απο ολα, αλλα με μετρο. Να αναφερω σαν παραδειγμα τον εαυτο μου, πριν τρεις μηνες εκανα εξετασεις, ζακχαρο, χωληστερινη, τριγλυκεριδια, τερμα κοκκινο. Ο γιατρος μου εδωσε φαρμακευτικη αγωγη, μου ειπε οχι γλυκα και ζυμαρικα μονο μαυρα (ολικης αλεσης). Καποια παιδια, εδω μεσα (καλη τους ωρα) μου συστησαν περπατημα και γυμναστικουλα. Λοιπον ακολουθησα τις συμβουλες και μετα ενα τριμηνο, ολες οι επικυδινες μετρησεις, στο μισο και πιο κατω. Δεν εκανα διαιτα, αλλαξα διατροφη. Και τις μακαροναδες μου τρωω και την προβατινα μου στην λαδοκολα εφαγα (οχι τα ξυγκια), αποφευγω και τα τηγανητα, ποτα, εβαλα στην διατροφη μου περισσοτερες σαλατες, φρουτα. Δεν νιωθω στεριση η πεινα. Ενταξει μου λειπουν, οι τηγανητες πατατες, χαχαχα!, αλλα ΟΚ πιποτα που να με κανει να νιωθω οτι στερουμαι. Μιση ωριτσα περπατημα καθημερινα και μιση ωρα bullworker, Οχι ζορι, δεν παω να κτισω μυες, αλλα να δουλευουν ολοι οι μυες, χερια ποδια πλατες μεση. Εκτος του οτι αισθανομαι πολυ καλυτερα στο σωμα μου, εχω χασει και κανα 10αρι κιλα και συνεχιζω ετσι. Και απο πηδημα, αγαπητοι συμφορουμιτες, εγω οπου και οποτε μπορω θα τον ακουμπαω, μεχρι να ψοφησω. Απο ολα, αλλα με μετρο λοιπον!
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.153
- Πόντοι
- 1.346
Όλα (εκτός από κάτι περίεργα φαγητά) και κρατώντας μέτρο.
Woke πίπες, vegan ας ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.
ΟΚ δεν ξαναβρίζω, θα επέμβει ο ΑΝΤΖΕΛΟ
Woke πίπες, vegan ας ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.
ΟΚ δεν ξαναβρίζω, θα επέμβει ο ΑΝΤΖΕΛΟ
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.775
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ κρέας, ψάρι, σαλιγκάρια, μανιτάρια, αυγά, γαλακτοκομικά, πολλά λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, και μπόλικο ελαιόλαδο.
Αφήνω άλλους να πειραματίζονται με τον οργανισμό τους και βήγκαν ανοησίες.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.576
- Πόντοι
- 6.536
Άλλος ανώμαλος από εδώ....Εγώ κρέας, ψάρι, σαλιγκάρια, μανιτάρια, αυγά, γαλακτοκομικά, πολλά λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, και πολύ ελαιόλαδο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.576
- Πόντοι
- 6.536
Έλα σε περιμένω μπούσταρε να μου πατήσεις κλωτσά στην μάπα.....δεν έχω θέμα με τους βίγκαν αν αντέχουν.....αλλά είναι κάτι άλλοι που αυτοαποκαλούνται ''φλεξετέριαν'' που θέλουν να το παίξουν ψαγμένοι αλλά δεν έχουν και τα @@ να κόψουν το κρέας
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.764
- Πόντοι
- 3.656
όχι φλεξετέριαν ρε μλκ καλύτερα να δήλωνες συριζαίοςΈλα σε περιμένω μπούσταρε να μου πατήσεις κλωτσά στην μάπα.....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.576
- Πόντοι
- 6.536
Καλά είπαμε, έχω κόψει μόνο το χοιρινό.όχι φλεξετέριαν ρε μλκ καλύτερα να δήλωνες συριζαίος
Απλά ήθελα να σε πικάρω λίγο....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.764
- Πόντοι
- 3.656
το χοιρινό δεν είναι κρέας....εννοώ αν το φας απέξω το πιθανότερο είναι ότι δε θα είναι καν από το ζώο που νομίζουμεΚαλά είπαμε, έχω κόψει μόνο το χοιρινό.
Απλά ήθελα να σε πικάρω λίγο....
εγώ τρώω μοσχάρι και κοτόπουό φουλ και ψάρια όχι σολωμό βέβαια δεν είμαι άπλας σαν τον ντάιμα
Amartoli EVA
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2024
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Πανφάγοι παιδιά, γιατί το έχω ψάξει και όσοι έγιναν vegan έχουν χάσει δόντια, προβλήματα εξαιτίας των συντηρητικών και των επεξεργασμένων... αφήστε το, δεν το προτείνωΕγω Παμφαγος ! Γιατι Απλα Πιστευω Οτι ειναι Το Σωστο.... Ο Veganism πιστευω ειναι Μοδα Που κρυβει και Χρημα για καποιες Εταιριες... Κι Αρχιζει να περνει και Μορφη θρησκειας ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K