You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βαθιά λαρύγγια των μασαζερί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 336
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν θα συμφωνήσω για την Τατιάνα. Πήγα και την είδα γιατί δεν θυμόμουν. Είναι η γνωστή σπασίκλα από Μάρνης και Στουρνάρη παλαιότερα.ΤΑΤΑΝΙΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 131 , ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ 54 , ΛΙΑ Φ.ΝΕΓΡΗ 3
γωγο απο μεσογειων 208 δεν αφηνει τιποτα!!!!
Οντως η Γωγώ ανήκει άξια στην κατηγορία μας.
Εχει ήδη αναφερθεί παραπάνω.
Δεν βλέπω όμως να κυκλοφορεί τίποτε άλλο.
Αννα Μπουμπουλίνας 4 ....
Απουσίαζα και μάλλον έχω χάσει επεισόδια...
Μιλάμε για την Αννα (ψιλή μελαχρινή) που δούλευε Μάρνης, Ζανόσπιτο ;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ξερει κανεις για ποσειδονως 67 γλυφαδα ??
steak house brazil.Αυτά..........
Φρατζη ή Γ Σεπτ 54Μήπως κάποιος συναγωνιστής έχει εντοπίσει τη Ναταλί από Μάρνης 11, που μπορεί να βρίσκετε τώρα;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Φρατζη ή Γ Σεπτ 54
ίβλι εσύ διαζευκτικό?αρχίζω και ανησυχώ.Γιατί δε τρώς πρωινό?
ίβλι εσύ διαζευκτικό?αρχίζω και ανησυχώ.Γιατί δε τρώς πρωινό?
γωγο απο μεσογειων 208 δεν αφηνει τιποτα!!!!
μα τιποτα λεμε , ρουφαει και τα προηγουμενα!
Ενδιαφέρον πολύ ακούγεται αυτό.
Δώσε περισσότερα στοιχεία αν μπορείς
ΒΙΚΥ ....Μπουμπουλίνας ......τον εξαφανίζει ανεξαρτητου μεγέθους .....
Μπουμπουλίνας 4 ...πίσω από το πολυτεχνείο ...από φάτσα ότι πρέπει.. πόδι δύο μέτρα ....έντονα βαμμένα μεγάλα μάτια καρφωμένα πάνω σου για να βλέπει τις αντιδράσεις σου .....γνωστή από πολύ μικρό πέρασμα Σ.63 και Πατησίων 131 πριν δύο χρονια ΄....νομίζω ως Βικτωρια ...Ενδιαφέρον πολύ ακούγεται αυτό.
Τζίφος η σημερινή μέρα.
Πήγα Φρατζή και Γ.Σεπτεμβρίου για Ναταλί αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει σε κανένα από αυτά τα δυο.
Βουρ μετά για Μπουμπουλίνας. Η Βίκυ εργαζόταν και μου γιάλυσε μια καινουργια και την δοκίμασα.
Μαρίνα εκ Μολδαβίας. Καλό κορμί, μελαχρινή και πριν εργαζόταν Θεσσαλονίκη μου είπε. Πολύ δυνατό μασάζ και στο κρεβάτι αρκετά επαγγελματίας. Με χάλασε και η πολύ κρέμα που είχε βάλει.
Πήγα Φρατζή και Γ.Σεπτεμβρίου για Ναταλί αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει σε κανένα από αυτά τα δυο.
Βουρ μετά για Μπουμπουλίνας. Η Βίκυ εργαζόταν και μου γιάλυσε μια καινουργια και την δοκίμασα.
Μαρίνα εκ Μολδαβίας. Καλό κορμί, μελαχρινή και πριν εργαζόταν Θεσσαλονίκη μου είπε. Πολύ δυνατό μασάζ και στο κρεβάτι αρκετά επαγγελματίας. Με χάλασε και η πολύ κρέμα που είχε βάλει.
καλο κορμι οπωs ta λes ειναι. αλλα πολυ τυπικη. δεν σου μενει κατιΜαρίνα εκ Μολδαβίας. Καλό κορμί, μελαχρινή και πριν εργαζόταν Θεσσαλονίκη μου είπε. Πολύ δυνατό μασάζ και στο κρεβάτι αρκετά επαγγελματίας. Με χάλασε και η πολύ κρέμα που είχε βάλει.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Όμως πολύ καλό μασαζ.καλο κορμι οπωs ta λes ειναι. αλλα πολυ τυπικη. δεν σου μενει κατι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις