Δοκίμασε Ναταλί στην Σολωμού (Ζανόσπιτο), δίπλα είναι.μαγκες παιζει στη Στουρναρη η Μαρνη κανα βαθυ λαρυγγι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βαθιά λαρύγγια των μασαζερί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 336
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δοκίμασε Ναταλί στην Σολωμού (Ζανόσπιτο), δίπλα είναι.
ξερω,ξερω... η Ναταλιτσα ειναι δοκιμασμενη ουκ ολιγες φορες και οντως ειναι καλη αλλα ψαχνω και κατι πιο hardcore για gagging.
ψαξε προς τα ctξερω,ξερω... η Ναταλιτσα ειναι δοκιμασμενη ουκ ολιγες φορες και οντως ειναι καλη αλλα ψαχνω και κατι πιο hardcore για gagging.
ψαξε προς τα ct
προτεινεις κανα καλο iblis? η Gina που ερχεται λεει κατι γιατι απο εμφανιση τη παω πολυ...
δε την εχω δει...προτεινεις κανα καλο iblis? η Gina που ερχεται λεει κατι γιατι απο εμφανιση τη παω πολυ...
προτεινω Zafiira
Κι εγώ δεν έχω εντοπίσει τίποτα άλλο πέραν αυτών των κοριτσιών που έχουμε γράψει στα παραπάνω μυνήματα.
Παρότι το ερευνώ το θέμα δυστυχώς δεν έχουν εμφανιστεί και νέα πρόσωπα οπότε δυσκολεύει αρκετά το θέμα.
Πάντως όποιος άλλος συνάδελφος έχει να προτείνει κάτι ας αναφέρει και θα δοκιμάσουμε.
Παρότι το ερευνώ το θέμα δυστυχώς δεν έχουν εμφανιστεί και νέα πρόσωπα οπότε δυσκολεύει αρκετά το θέμα.
Πάντως όποιος άλλος συνάδελφος έχει να προτείνει κάτι ας αναφέρει και θα δοκιμάσουμε.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλε ζορρο βαθυ λαρυγκι και με μεγαλα βυζια ειναι η αννα ποσειδωνος 67 δευτερο οροφο τα βυζια ομως ειναι σιλικωνατα κανει ομως καλο καλαμακι. βαθυ λαρυγκι τρομερο ειναι στην ιλιαδα η ολγα η ρωσιδα δεν εχει ομως μεγαλα μεμε ειναι και ασπασια δερυγνι14 μιλφ αλλα πρεπει να σε ξερει. καθως και η ρουλα ιλιαδα με βυζαρες.
φιλε ζορρο βαθυ λαρυγκι και με μεγαλα βυζια ειναι η αννα ποσειδωνος 67 δευτερο οροφο τα βυζια ομως ειναι σιλικωνατα κανει ομως καλο καλαμακι. βαθυ λαρυγκι τρομερο ειναι στην ιλιαδα η ολγα η ρωσιδα δεν εχει ομως μεγαλα μεμε ειναι και ασπασια δερυγνι14 μιλφ αλλα πρεπει να σε ξερει. καθως και η ρουλα ιλιαδα με βυζαρες.
ποσειδωνος 67 φαληρο η αλλου?
Εγώ φίλε δεν τη γνωρίζω και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
στην παραλιακη στη γλυφαδα λιγο μετα την ιωαννου μεταξα(τον κεντρικο δρομο της γλυφαδα οπου περναει το τραμ) καθως κατεβαινεις απο αθηνα προς βουλα.Καλο ειναι να παρκαρεις απεναντι απο το ιδρυμα,δηλ.στην παραλια γλυφαδος και να ανεβεις με τα ποδια απεναντι στην ανοδο της λ.ποσειδωνος προς αθηνα οπου ειναι και το 67.Παιζει μπριζολα και απο ολα,απλα πρεπει να σε στειλουν συστημενο ή να σε ξερουν απο αλλα μαγαζια.Αυτη που ανοιγει την πορτα εχω την εντυπωση οτι ηταν καποιτε συγγρου 12 ή κανω λαθος?
Για εξήγησε λίγο το BBBJ τι σημαίνει
BBBJ -> Bareback Blowjob - A blowjob without a condom. Στην αργκό των μασάζ, ασκούφωτο καλαμάκι.
www.urbandictionary.com/define.php?term=bbbj]Ιδού[/url]...
Ρε παιδιά, το Internet είναι για να ψάχνεις, δεν το έχετε καταλάβει ακόμα;
freedom1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε απο οτι ξερω η Ελενη παντρευετε και μαλλων θα ακολουθησει το καοικον νοσηλεια ειχα και τηλ αλλα τωρα δεν ισχυει . θα παρω ενα αλλο που εχει και θα μαθω περισσοτερα!!!!!
οταν μιλαμε για deepthroat πολη καλη ηταν μια γεματουλα στη Μαρνη ξανθια με κοντο μαλλακι, νομιζω Ελενα. Εχει χαθει εδω και 3 μηνες. Επισης η grand Eλενη στο Ζανοσπιτο ειναι καλη. Μαλλον εκει στο Ζανοσπιτο το καλο τσιμπουκι ειναι το σπεσιαλ του μαγαζιου. Παντως να διευκρινησω οτι για καλο deep για τα γουστα τα δικα μου εννοω αυτο που οριζεται ως fuckface. Δηλαδη ροχαλιδια, πεοσκαμπιλα αλλα και κανα χαστουκακι. Σκληρη χρηση δηλαδη. Αν αλλος συναγωνιστης ξερει παρομοια περιπτωση ασ αναφερει.
grousouzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά, λέω να επισκεφτώ ένα τέτοιο κατάστημα σύντομα, αλλά δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να κάνω ή να ζητήσω!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις