Νέα

Βαθιά λαρύγγια των μασαζερί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Δοκίμασε Ναταλί στην Σολωμού (Ζανόσπιτο), δίπλα είναι.

ξερω,ξερω... η Ναταλιτσα ειναι δοκιμασμενη ουκ ολιγες φορες και οντως ειναι καλη αλλα ψαχνω και κατι πιο hardcore για gagging.

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
μία σύνοψη, από τους έμπειρους για το που βρίσκονται τον φεβρουάριο τα βαθιά λαρύγγια των μασαζερί?

Η ζητάω πολλά (διότι είναι κάπως παλιά τα πόστ)??

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιζει τιποτα καλο στο Π.Φαληρο?

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά , ρε παιδιά , Αφου Ρωτάω ( εχει ερωτηματικό η προτασή μου) μου στελνετε ΠΜ και ρωτατε διευθηνση?

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ καλες προσπαθειες απο τη Ντονα στο Μαρνη 28...
μαθαινει σιγα-σιγα , αλλα φαινεται οτι το χει...

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Κι εγώ δεν έχω εντοπίσει τίποτα άλλο πέραν αυτών των κοριτσιών που έχουμε γράψει στα παραπάνω μυνήματα.
Παρότι το ερευνώ το θέμα δυστυχώς δεν έχουν εμφανιστεί και νέα πρόσωπα οπότε δυσκολεύει αρκετά το θέμα.
Πάντως όποιος άλλος συνάδελφος έχει να προτείνει κάτι ας αναφέρει και θα δοκιμάσουμε.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε ζορρο βαθυ λαρυγκι και με μεγαλα βυζια ειναι η αννα ποσειδωνος 67 δευτερο οροφο τα βυζια ομως ειναι σιλικωνατα κανει ομως καλο καλαμακι. βαθυ λαρυγκι τρομερο ειναι στην ιλιαδα η ολγα η ρωσιδα δεν εχει ομως μεγαλα μεμε ειναι και ασπασια δερυγνι14 μιλφ αλλα πρεπει να σε ξερει. καθως και η ρουλα ιλιαδα με βυζαρες.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Η Λάουρα που έχουμε αναφέρει παραπάνω, έχει κάνει μεταγραφή και από την Λαγουμτζή που ήταν παίζει μπάλα στην Ιλιάδα.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε ζορρο βαθυ λαρυγκι και με μεγαλα βυζια ειναι η αννα ποσειδωνος 67 δευτερο οροφο τα βυζια ομως ειναι σιλικωνατα κανει ομως καλο καλαμακι. βαθυ λαρυγκι τρομερο ειναι στην ιλιαδα η ολγα η ρωσιδα δεν εχει ομως μεγαλα μεμε ειναι και ασπασια δερυγνι14 μιλφ αλλα πρεπει να σε ξερει. καθως και η ρουλα ιλιαδα με βυζαρες.

ποσειδωνος 67 φαληρο η αλλου?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ποσειδωνος 67 φαληρο η αλλου?

στην παραλιακη στη γλυφαδα λιγο μετα την ιωαννου μεταξα(τον κεντρικο δρομο της γλυφαδα οπου περναει το τραμ) καθως κατεβαινεις απο αθηνα προς βουλα.Καλο ειναι να παρκαρεις απεναντι απο το ιδρυμα,δηλ.στην παραλια γλυφαδος και να ανεβεις με τα ποδια απεναντι στην ανοδο της λ.ποσειδωνος προς αθηνα οπου ειναι και το 67.Παιζει μπριζολα και απο ολα,απλα πρεπει να σε στειλουν συστημενο ή να σε ξερουν απο αλλα μαγαζια.Αυτη που ανοιγει την πορτα εχω την εντυπωση οτι ηταν καποιτε συγγρου 12 ή κανω λαθος?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μαγκες παιζει πουθενα ΜΑΣΑΖ+BBBJ+CIM?
Καινουργιος στο είδος. Καθε βοηθεια θα εκτιμηθει

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Για εξήγησε λίγο το BBBJ τι σημαίνει

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε απο οτι ξερω η Ελενη παντρευετε και μαλλων θα ακολουθησει το καοικον νοσηλεια ειχα και τηλ αλλα τωρα δεν ισχυει . θα παρω ενα αλλο που εχει και θα μαθω περισσοτερα!!!!!

οταν μιλαμε για deepthroat πολη καλη ηταν μια γεματουλα στη Μαρνη ξανθια με κοντο μαλλακι, νομιζω Ελενα. Εχει χαθει εδω και 3 μηνες. Επισης η grand Eλενη στο Ζανοσπιτο ειναι καλη. Μαλλον εκει στο Ζανοσπιτο το καλο τσιμπουκι ειναι το σπεσιαλ του μαγαζιου. Παντως να διευκρινησω οτι για καλο deep για τα γουστα τα δικα μου εννοω αυτο που οριζεται ως fuckface. Δηλαδη ροχαλιδια, πεοσκαμπιλα αλλα και κανα χαστουκακι. Σκληρη χρηση δηλαδη. Αν αλλος συναγωνιστης ξερει παρομοια περιπτωση ασ αναφερει.

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, λέω να επισκεφτώ ένα τέτοιο κατάστημα σύντομα, αλλά δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να κάνω ή να ζητήσω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom