Νέα

Βαθιά λαρύγγια των μασαζερί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αλεξανδρα φερρων ολα τα λεφτα :sunglasses:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Θα πρόσθετα και την Έρικα του Ποσειδώνος 67 εδώ.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
μήπως έχει κάποιος συναγωνιστής εντοπίσει κάποια νέα ικανή παρουσιά

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
315 το συστηνο για πολλα λαρυγγια

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μες την γενικότερη ξεραϊλα που επικρατεί, αξια λόγου γίνετε η Αναστασία από Δεριγνύ 24.
Τον κατεβάσει αρκετά βαθιά, χωρίς όμως να έχει το gag.
Σε συνδιασμό του ότι τον βάζει και στα μεγάλα βυζιά της είναι μια καλή πρόταση.

φίλε ζορό...μασάζ κάνει καθόλου?

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Εντοπίστηκε αστεράκι στο είδος. Στην Γ'Σεπτεμβρίου 54 και το όνομα αυτής Βάλια-Θάλια, κάπως έτσι (αν βγάλεις το πρώτο γράμμα και βάλεις το Χ θα είναι χάλια πάντως). Μικρή - μέχρι 21-22, κοντή και γεματούλα, με μικρό στήθος. Δεν κολώνει και τον καταβροχθίζει. Δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εντοπίστηκε αστεράκι στο είδος. Στην Γ'Σεπτεμβρίου 54 και το όνομα αυτής Βάλια-Θάλια, κάπως έτσι (αν βγάλεις το πρώτο γράμμα και βάλεις το Χ θα είναι χάλια πάντως). Μικρή - μέχρι 21-22, κοντή και γεματούλα, με μικρό στήθος. Δεν κολώνει και τον καταβροχθίζει. Δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο.
και κοντή και χοντρή  :headbang: :headbang: :headbang:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δοκιμαστε σοφι ομηρου 35 τον χανεταιστο στοματης.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Η Βάλια έχει χαθεί από Γ' Σεπτεμβρίου. Ανα κάποιος συναγωνιστής την έχει εντοπίσει ας ενημερώσει.
Εχουμε καμία άλλη προταση;

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Ενα πολύ καλό face fuck μου πρόσφερε μια Αγγλίδα στο κατάστημα της Μαρνης 28. Από εμφάνιση δεν έλεγε τίποτα - κατά τα γούστα μου πάντα- αδύνατη χωρίς στήθος , κώλο. Αφού συννενοηθήκαμε τι θέλω και μου είπε οκ, πραγματικά προσπάθησε, δάκρυσε και ασχολήθηκε μιση ώρα μόνο με πίπα και μάλιστα αρκετά βαθιά. Το κόστος 60 Ε.

Πάντως αισθάνομαι ότι μόνος μου το παλεύω το θέμα. Αντε βοηθήστε λίγο και οι υπόλοιποι...

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ενα πολύ καλό face fuck μου πρόσφερε μια Αγγλίδα στο κατάστημα της Μαρνης 28. Από εμφάνιση δεν έλεγε τίποτα - κατά τα γούστα μου πάντα- αδύνατη χωρίς στήθος , κώλο. Αφού συννενοηθήκαμε τι θέλω και μου είπε οκ, πραγματικά προσπάθησε, δάκρυσε και ασχολήθηκε μιση ώρα μόνο με πίπα και μάλιστα αρκετά βαθιά. Το κόστος 60 Ε.

Πάντως αισθάνομαι ότι μόνος μου το παλεύω το θέμα. Αντε βοηθήστε λίγο και οι υπόλοιποι...
σε αγαπησε αμα δακρυσε :grin: :grin: :grin:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζω πως πρέπει εκτός από τα μαγαζιά πρέπει να κωδικοποιήσουμε και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσίων εκάστης. Ας ξεκινήσουμε από την πεοθηλαστική εντριβή. Από το παρελθόν ενθυμούμε την Μόνικα. Σήμερα θεωρώ πως η Κωνσταντίνα της Αχιλλέως είναι από τις καλύτερες. Και στο αργό απαλό και δυνατό ρουφηκτό είναι βαθύ, υγρό, ως και Deep throat, χωρίς χέρια Ακούω και για την Θεία Όλγα και πρέπει να την τιμήσω.. Εσείς ποιές θα προτείνατε και γιατί. Κλείστε τα μάτια, φέρτε την εικόνα στο μυαλό σας και όσοι τα καταφέρετε και όποιο υπόλοιπο αίσθησης έχει καταγραφεί και αναφερθείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom