pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
θα σε εμπιστευθώ πάλι ...ξέρω οτι δεν θα χάσω...
εδώ θα συμφωνήσω και εγώ....τέλεια συμμετοχή...ψάραξ δοκίμασε,έτσι για αλλαγή !
θα σε εμπιστευθώ πάλι ...ξέρω οτι δεν θα χάσω...
πονάει η βλενόρροια ή είναι απλά ενοχλητικό??καλημερα παιδες
για να εχεται το νου σας με τα ακαποτα τσιμπουκια γιατι εγω εχω κολισει βλενορια εδω και τρεις μηνες και δεν εχω ξεμπερδεψει ακομα
το νου σας ρεμαλιαααααααα
πονάει η βλενόρροια ή είναι απλά ενοχλητικό??
ok got it ακάποτο τέλος..ποναει σε τετειο βαθμο που δεν μπορεις να σικοθεις απο την καρεκλα .... και σε προχοριμενη περηπτοση δεν μπορεις να κανεις παιδια
ειμαι και εγω μεγαλος fun του ακαποτου αλλαααααααααααα!!!!!!!!!ok got it ακάποτο τέλος..
φιλε , εδω δε λεμε για OWOκαλημερα παιδες
για να εχεται το νου σας με τα ακαποτα τσιμπουκια γιατι εγω εχω κολισει βλενορια εδω και τρεις μηνες και δεν εχω ξεμπερδεψει ακομα
το νου σας ρεμαλιαααααααα
οτι εχω προτεινει σε αυτο το θρεντ ειναι εγγυησηεδώ θα συμφωνήσω και εγώ....τέλεια συμμετοχή...ψάραξ δοκίμασε,έτσι για αλλαγή !
ηλικια υψος κιλα ???Πολύ καλή προσπάθεια και προοπτική για βαθύτερα - λόγω ηλικίας- έχει η Κατερίνα στην Στουρνάρη (Βιοιατρική).
Το έχει που λέμε.
Γύρω στα 25 το πολύ με ωραίο αδύνατο σωματακι, μικρό στήθος, καλό και πεταχτό κωλαράκι, λόγω χορού όπως δηλώνει η ίδια.ηλικια υψος κιλα ???
καλό και πεταχτό κωλαράκι, λόγω χορού όπως δηλώνει η ίδια.
κουλουρι δινει Zorro?Γύρω στα 25 το πολύ με ωραίο αδύνατο σωματακι, μικρό στήθος, καλό και πεταχτό κωλαράκι, λόγω χορού όπως δηλώνει η ίδια.
Μασάζ σχεδόν ανύπαρκτο και απ' ότι κατάλαβα δεν έχει και όρεξη να μάθει.
Δεν πιστεύω ότι θα μείνει και για πολύ στο χώρο.
ναι,
χόρευε στα Μητροπολιτικά μπαλέτα των Τιράνων...
απο εμφανιση?Στελλα, Αννα, Χριστινα, Ζ-12 γλυφαδα. Deap & εξπερμάτωση εντός (για τους regular).
εμένα μου είπε ότι έκανε διατριβή στο μπουρνάζι
ξέρω γω τι να σου πω
ναικουλουρι δινει Zorro?
το παιρνει ολο μεσα το καλαμακι?