Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αυτοί είναι ήδη Έλληνες της θράκης και καλά. Εδώ με το νόμο ραγκούση 8 χρόνια σε σχολή σχολείο να πάς λέμε παίρνεις ιθαγένεια και εσύ και η οικογένεια σου.

ετσι

αν ηξερες ποσοι πουστο αλβανοι που βριζουν την ελλαδα πηραν μ αυτον τον τροπο ελληνικο διαβατηριο θα ειχες φρηξει

και πανε και δουλευουν ανα της ευρωπας τωρα σαν αρχοντες

ευτυχως ο σαμαρας εχει παγωσει τον συγκεκριμενο νομο

Επισκέπτης
ετσι

αν ηξερες ποσοι πουστο αλβανοι που βριζουν την ελλαδα πηραν ελληνικο διαβατηριο θα ειχες φρηξει

και πανε και δουλευουν ανα της ευρωπας τωρα σαν αρχοντες

ευτυχως ο σαμαρας εχει παγωσει τον συγκεκριμενο νομο

Όχι μόνο δεν τον πάγωσε. Αλλά τα 8 τα έκανε 10! Και όσοι γεννηθούν Ελλάδα παίρνουν ιθαγένεια μαζί με την οικογένεια τους.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αυτοί είναι ήδη Έλληνες της θράκης και καλά. Εδώ με το νόμο ραγκούση 8 χρόνια σε σχολή σχολείο να πάς λέμε παίρνεις ιθαγένεια και εσύ και η οικογένεια σου.

Άλλες μαλακίες από κει ... νομίζεις ότι είναι τόσο εύκολο ??
Είμαι γεννημένη στην Ελλάδα κ έχω τελειώσει Ελληνικό σχολείο κ ακόμα περιμένω...ότι πίπες ακούσετε τις αναπαράγετε...

Επισκέπτης
Άλλες μαλακίες από κει ... νομίζεις ότι είναι τόσο εύκολο ??
Είμαι γεννημένη στην Ελλάδα κ έχω τελειώσει Ελληνικό σχολείο κ ακόμα περιμένω...ότι πίπες ακούσετε τις αναπαράγετε...

Ο νόμος ισχύει από το 10 και μετά. Εσύ αγαπούλα αντίο πλέον είναι αργά.
Πέταξε το κελεπούρι.
Μόνο τα μουσουλμάνια θα την πάρουν που μπουκάρουν αβέρτα και όσοι κάνουν οικογένεια.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ο νόμος ισχύει από το 10 και μετά. Εσύ αγαπούλα αντίο πλέον είναι αργά.
Πέταξε το κελεπούρι.
Μόνο τα μουσουλμάνια θα την πάρουν που μπουκάρουν αβέρτα και όσοι κάνουν οικογένεια.

Το 10 ενηλικιώθηκα καλέ .
Αυτό π λες ισχύει κάπως απ ότι ξέρω χωρίς να είμαι σίγουρη, οι Ασιάτες γενικά παίρνουν πιο εύκολα ιθαγένεια, ειδικά όσοι είναι με άσυλο κ τέτοια .. 

Επισκέπτης
Και αν προλάβεις να την πάρεις κιόλας. Γιατί το καλοκαίρι πέρασε... το πακέτο έγινε από 11 σε 18 οι αναταραχές πλησιάζουν... Ε και η κυβέρνηση μετράει μέρες!
:sunglasses:

Επισκέπτης
Το 10 ενηλικιώθηκα καλέ .
Αυτό π λες ισχύει κάπως απ ότι ξέρω χωρίς να είμαι σίγουρη, οι Ασιάτες γενικά παίρνουν πιο εύκολα ιθαγένεια, ειδικά όσοι είναι με άσυλο κ τέτοια ..  

Από το 10 και μετά 8 χρόνια σε σχολείο. Από το 10 και μετά να γεννηθείς εδώ. Όλοι πρίν το 10 έγιναν παράνομα νόμιμοι.
Οι ασιάτες και οι αράπακλες (ως επί των πλείστον μουσουλμάνοι και αυτοί) παίρνουν άσυλο γιατί θεωρούνται θύματα πολέμου.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι ξένοι δεν γνωρίζουν ότι μετράνε μέρες στην Ελλάδα αφού οι κυβερνήσεις θα πέφτουν η μία μετά την άλλη.
Το μπαμ θα γίνει από Σεπτέμβρη. Με αντιπολίτευση τΣΥΡΙΖΑ θα γίνει χαμός στο κέντρο....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Από το 10 και μετά 8 χρόνια σε σχολείο. Από το 10 και μετά να γεννηθείς εδώ.

Δεν ισχύει, είναι παράλογο απ όπου κ αν το δεις το καταλαβαίνεις κ μόνος σου φαντάζομαι  :think:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
Aπο που εισαι βιλμα?

Επισκέπτης
Δεν ισχύει, είναι παράλογο απ όπου κ αν το δεις το καταλαβαίνεις κ μόνος σου φαντάζομαι  :think:

Ήταν παράλογο. Αν διάβασες ανέφερα ότι ο Σαμαράς όχι μόνο δεν πήρε πίσω το νόμο ραγκούση. Αλλά διορθώνει νομοθετικές ατέλειες σαν αυτή που σου ανέφερα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μα μπήκες στην κουβέντα χωρίς καν να διαβάσεις τι γράφω?  :(

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Το πόσο τρόμπες είναι αυτοί που μας κυβερνάνε το συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια σπουδών στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής και ένα χρόνο φαντάρος στην Ξάνθη!

Και στις 2 πόλεις βγάζουν συνεχώς βουλευτή μουσουλμάνο και είναι όλο δικαιώματα και προνόμια! :headbang:

Μου έλεγε φίλος τις προάλλες ότι και στην αστυνομική σχολή της Ξάνθης και στης Κομοτηνής έχουν εγκαταστήσει τους λαθρομετανάστες που μάζεψαν με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς». :jerking:

Τους ταΐζουν καθημερινά με γεύμα που ετοιμάζει κορυφαίο εστιατόριο την περιοχής! :jerking: :jerking:

Ένα τσουβάλι λεφτά ξοδεύουμε καθημερινά να τους συντηρούμε σε 2 πόλεις που ήδη οι χριστιανοί είχαν γίνει μειονότητα! :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ήταν παράλογο. Αν διάβασες ανέφερα ότι ο Σαμαράς όχι μόνο δεν πήρε πίσω το νόμο ραγκούση. Αλλά διορθώνει νομοθετικές ατέλειες σαν αυτή που σου ανέφερα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Μα μπήκες στην κουβέντα χωρίς καν να διαβάσεις τι γράφω?  :(

Όχι γενικά δεν διαβάζω τι γράφουν πριν από μένα  :grin:

Νομίζω ότι από τη στιγμή που κινείς ενέργειες ενώ ισχύει ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο σύμφωνα με αυτό θα προχωρήσουν οι κ εν τέλει θα ολοκληρωθούν.  :think:
Όπως κ να χει ειδική δεν είμαι για να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά  :grin:

Aπο που εισαι βιλμα?

Από Αλβανία Ρέιζορ  :)

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
οι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Θράκη είναι Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Νομίζω ότι από τη στιγμή που κινείς ενέργειες ενώ ισχύει ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο σύμφωνα με αυτό θα προχωρήσουν οι κ εν τέλει θα ολοκληρωθούν.  :think:

Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις από το εσωτερικό των κομμάτων. Ήδη τρείς από ΝΔ την έκαναν ενώ πήραν υπουργεία.
Και οι επιχειρήσεις ξένιος παπάτζας ζευς και "σύνορα" απέτυχαν παταγωδώς.

Επισκέπτης
οι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Θράκη είναι Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ είμαι ΕΛ. Εδώ από το δημοτικό τους μαθαίνουν τουρκικά και υποδέχονται τούρκους βουλευτές.
Μην πώ για τους Πομάκους που τους κυνηγούν με ρόπαλα...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τους ταΐζουν καθημερινά με γεύμα που ετοιμάζει κορυφαίο εστιατόριο την περιοχής! :jerking: :jerking:

Ένα τσουβάλι λεφτά ξοδεύουμε καθημερινά να τους συντηρούμε σε 2 πόλεις που ήδη οι χριστιανοί είχαν γίνει μειονότητα! :headbang:

αυτο ειναι ακυρο. Για οσους μεταναστες εχουν κανει αιτηση ασυλου περνουμε λεφτα απο την ΕΕ. Γιαυτο και το κανανε και το συστημα του ασυλου τοσο προσβασιμο. Απλα ενα λογικο κρατος τα λεφτα αυτα θα τα χρησιμοποιουσε στη δημιουργια ενος συστηματος φιλοξενιας/συτησης των μεταναστων (το οποιο με τη σειρα του θα αποθαρρυνε τους λαθρο απο το να ερθουν εδω αν ξερουν οτι αν ερθουν θα μπουν σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον και οταν γινει ελεγχος της αιτησης ασυλου τους απο το ελεγχομενο περιβαλλον απλα θα γυρισουν στη χωρα τους). Εμεις τα περνουμε τα λεφτα και τα κανουμε οτι ναναι και αφηνουμε τους μεταναστες να γυροβολανε ελευθερα (με συνεπεια να ερχονται περισσοτεροι αφου μπορουν να ερθουν εδω και να κανουν οτι θελουν για να μαζεψουν το πακετο που χρειαζονται για να πανε Ιταλια μετα)

Επισκέπτης
αυτο ειναι ακυρο. Για οσους μεταναστες εχουν κανει αιτηση ασυλου περνουμε λεφτα απο την ΕΕ. Γιαυτο και το κανανε και το συστημα του ασυλου τοσο προσβασιμο. Απλα ενα λογικο κρατος τα λεφτα αυτα θα τα χρησιμοποιουσε στη δημιουργια ενος συστηματος φιλοξενιας/συτησης των μεταναστων (το οποιο με τη σειρα του θα αποθαρρυνε τους λαθρο απο το να ερθουν εδω αν ξερουν οτι αν ερθουν θα μπουν σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον και οταν γινει ελεγχος της αιτησης ασυλου τους απο το ελεγχομενο περιβαλλον απλα θα γυρισουν στη χωρα τους). Εμεις τα περνουμε τα λεφτα και τα κανουμε οτι ναναι και αφηνουμε τους μεταναστες να γυροβολανε ελευθερα (με συνεπεια να ερχονται περισσοτεροι αφου μπορουν να ερθουν εδω και να κανουν οτι θελουν για να μαζεψουν το πακετο που χρειαζονται για να πανε Ιταλια μετα)

Ναί πήραν και λεφτά για κέντρα κράτησης και τους έστειλαν στην Κόρινθο σε στρατόπεδο που βγήκε πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή.
Τι λέ ρε τύπε!? Τα λεφτά τα τρώνε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom