karamelakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδια μηπως ξερει κανεις η βικυ σε πιο μαγαζι πηγε εαν πηγε σε κανενα αλλο γιατι δεν ειναι στο ροστερ του μαγαζιου πλεον
ναι φιλε μου 3 φορες ειχα περασει μαζι τιςΤην είχες προλάβει φιλε την Βίκη στο παλιο μαγαζί ;;
Ο χωρος άλλαξε αλλα οι μαλακιες παρεμειναν. Γιατι 55€; 25 και 50 δεν ειχαν τα προγράμματα στον παλιο χωρο;
Πέρασμα σήμερα από το καινούριο κατάστημα. Νέα σερίφισα στην είσοδο (μία με μαύρο μαλλί, όχι μεγάλη σε ηλικία), που ήταν αρκετά κοφτή και μου έλεγε του στυλ ότι τώρα που ήρθαμε εδώ έχουμε ανεβάσει λίγο τις τιμές και άλλα τέτοια.
Ήμουν κοφτός εξ αρχής και της είπα ότι εγώ πηγαίνω ένα χρόνο και δίνω 25 για εκτόνωση με χέρι και 30 για στόμα συν ότι ουσιαστικά το μασάζ τους είναι ανύπαρκτο. Με κοίταξε νευριασμένα αλλά συμφώνησε και μου πρότεινε μάλιστα 40 για φουλ αντί για 50 επειδή είμαι λέει παλιός πελάτης αλλά με είχε ξενερώσει πιο πριν και δε δέχτηκα. Πήρα το πρόγραμμα των 30 και της είπα μάλιστα ότι στο προηγούμενο κάποια κορίτσια με 30 έκαναν φουλ άνευ μασάζ αλλά μου είπε ότι εδώ αυτά είναι κομμένα (δεν είχα εμπειρία περί αυτού, ενήμερος από εδώ το πέταξα).
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ, παρούσες 4, οι γνωστές Μαντώ, Αναστασία και Χριστίνα, συν άλλη μία (νομίζω Τόνια) κανούρια, μελαχρινή γύρω στα 40 με αρκετά παραπανίσια κιλά (για τους λάτρεις του BBW).
Επέλεξα Μαντώ, μέτριο πρόγραμμα στο μασάζ και διάρκειας το πολύ 15 λεπτών, αλλά στα υπόλοιπα το κορίτσι ήταν σπαθί και πολύ τίμιο στις υπηρεσίες του. Βέβαια είχε κάποιους θορύβους και φαίνονταν ότι είναι σε σύγχυση η κοπέλα, κάτι που σημαίνει ότι ίσως τους βάζουν χέρι οι σερίφισες να γίνουν ακόμα πιο ξεπέτες. Προσωπικά με ξενέρωσαν και δε θα ξαναπάω. Προτιμώ να δίνω 10 ευρώ παραπάνω για να είμαι πιο άνετος και με φυσιολογικό μασάζ, παρά να είναι οι άλλες πιο βιαστικές και από μπουρδέλα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το νέο χώρο, είναι πιο μεγάλο σπίτι αλλά είχε βρώμικο μπάνιο και μάλιστα χωρίς ζεστό νερό... >
Περασαμα απο το καταστημα...
Στην υποδοχη η Χριστινα.. ψιλη μιλφ 45+ αδιαφορη
μου παρουσιασε αλλη μια 50+ μελαχροινη γεματουλα...
Τα προγραματα ..35μιση ωρα.. 55 1ωρα(οχι 2 εκτωνοσεις οπως μου τονισε!)
Γεια σας παιδια ξερει κανεις η βικυ σε πιο μαγαζι πηγε γιατι δεν ειναι πλεον στο ροστερ αυτου του μασαζ
Την είχες προλάβει φιλε την Βίκη στο παλιο μαγαζί ;;
Mάλιστα.. 3 φορές.. αλλα εδώ μέσα τσιμουδιά.. παίρνουμε μια χαρά τις πληροφορίες πάμε γλεντάμε και εις υγεία των κορόϊδων που γράφουν κριτικές.. όλα τα κρατάμε για την πάρτυ μας ε;ναι φιλε μου 3 φορες ειχα περασει μαζι τις
Mάλιστα.. 3 φορές.. αλλα εδώ μέσα τσιμουδιά.. παίρνουμε μια χαρά τις πληροφορίες πάμε γλεντάμε και εις υγεία των κορόϊδων που γράφουν κριτικές.. όλα τα κρατάμε για την πάρτυ μας ε;
Τώρα που την έχασες έγραψες πρώτη φορά μετά από 2μιση χρόνια εγγραφής στο site, για να ρωτήσεις αν ξέρουμε που πήγε....
Aφαντη η ΣτεφανίαMoνο η Μαντω αξιζει απο εκει μεσα ετσι οπως τα έχουν κανει .... η Βικη εφυγε η Στεφανια παιζει ακομα?
η χριστινα εμεινε και μια υπερβαρη απο οτι ειπαν.
Οκ φίλε.. όλα καλα.. σκέφτεσαι ορθά.. Συνέχισε έτσι...Εχεις δικιο φιλε μου απλα μερικοι απο εμας δεν εχουμε αυτη την ηρεμια και ανεση στο σπιτι να μπαινουμε οποτε και για οσο θελουμε αμα με καταλαβαινεις αλλα εχεις δικιο
Εχεις δικιο φιλε μου απλα μερικοι απο εμας δεν εχουμε αυτη την ηρεμια και ανεση στο σπιτι να μπαινουμε οποτε και για οσο θελουμε αμα με καταλαβαινεις αλλα εχεις δικιο
Aφαντη η Στεφανία
Έχουν πάει Αλεξάνδρας και Β. Σοφίας. Το τηλ είναι το ίδιο. Εκτός αν εννοείς ότι στη Βικτώρια εξακολουθεί να λειτουργεί το μαγαζί.Μάγκες έχει κανεις το νεο τους τηλεφωνο? ευχαριστω
Έχουν πάει Αλεξάνδρας και Β. Σοφίας. Το τηλ είναι το ίδιο. Εκτός αν εννοείς ότι στη Βικτώρια εξακολουθεί να λειτουργεί το μαγαζί.