You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ciko mares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2013
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Καταρχιν καλημέρα. Το κουδούνι στην είσοδο παραμένει το ίδιο: "Σφακιανάκη"? τελέφωνο?Βασ. Σοφίας 122, στον 3ο όροφο (με ένα στεφάνι μπλε στην πόρτα) . Ίδιο ρόστερ...
(και αν γίνει τίποτα περίεργο, δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι γεμάτο γιατρούς η πολυκατοικία!!!) χαχα
apaixtable
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικα΄έκαναν μεταφορά τα παλιά τηλέφωνα η υπάρχει κάποιο νεο;
Αγαπητοί συναγωνιστές και σε μένα inbox τηλέφωνο
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.765
- Πόντοι
- 5.595
Εδω η αγγελια παιχτες...
www.xe.gr/health/MASER%7Cad-112988114.html]http://www.xe.gr/health/MASER%7Cad-112988114.html[/url]
Οποιος παει..ας ριξει μια ενημερωση..
www.xe.gr/health/MASER%7Cad-112988114.html]http://www.xe.gr/health/MASER%7Cad-112988114.html[/url]
Οποιος παει..ας ριξει μια ενημερωση..
tilegrfos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Πέρασα χθες από το μαγαζί. Παρούσες τρεις κοπέλες. Δύο milf και η Μαντώ (τα άλλα ονόματα δεν τα συγκράτησα, γιατί δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο). Ο χώρος ήταν χωρίς air-condition, πετσέτες όχι σφραγισμένες και οι παντόφλες κοινόχρηστες. Επίσης η μπανιέρα ήταν λίγο παλιά και βρώμικη. Στα διαδικαστικά, πήρα τη Μαντώ. Το πρόγραμμα των 55 ευρώ για μασάζ και τα άλλα. Το μασάζ δεν ήταν κάτι παραπάνω από τρίψιμο με λάδι, τα υπόλοιπα όμως ήταν πολύ καλά!
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ο χωρος άλλαξε αλλα οι μαλακιες παρεμειναν. Γιατι 55€; 25 και 50 δεν ειχαν τα προγράμματα στον παλιο χωρο;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
Πέρασα χθες από το μαγαζί. Παρούσες τρεις κοπέλες. Δύο milf και η Μαντώ (τα άλλα ονόματα δεν τα συγκράτησα, γιατί δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο). Ο χώρος ήταν χωρίς air-condition, πετσέτες όχι σφραγισμένες και οι παντόφλες κοινόχρηστες. Επίσης η μπανιέρα ήταν λίγο παλιά και βρώμικη. Στα διαδικαστικά, πήρα τη Μαντώ. Το πρόγραμμα των 55 ευρώ για μασάζ και τα άλλα. Το μασάζ δεν ήταν κάτι παραπάνω από τρίψιμο με λάδι, τα υπόλοιπα όμως ήταν πολύ καλά!
αρπα κολλα μαγαζι
οτι να ναι
tilegrfos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
αρπα κολλα μαγαζι
οτι να ναι
Ίσχυει. Υπάρχουν καλύτερα στη γύρω περιοχή και πιο προσεγμένα και με καλυτερες παρουσίες και με χαμηλότερη τιμή (έστω και για 5 ευρώ).
Πέρασμα σήμερα από το καινούριο κατάστημα. Νέα σερίφισα στην είσοδο (μία με μαύρο μαλλί, όχι μεγάλη σε ηλικία), που ήταν αρκετά κοφτή και μου έλεγε του στυλ ότι τώρα που ήρθαμε εδώ έχουμε ανεβάσει λίγο τις τιμές και άλλα τέτοια.
Ήμουν κοφτός εξ αρχής και της είπα ότι εγώ πηγαίνω ένα χρόνο και δίνω 25 για εκτόνωση με χέρι και 30 για στόμα συν ότι ουσιαστικά το μασάζ τους είναι ανύπαρκτο. Με κοίταξε νευριασμένα αλλά συμφώνησε και μου πρότεινε μάλιστα 40 για φουλ αντί για 50 επειδή είμαι λέει παλιός πελάτης αλλά με είχε ξενερώσει πιο πριν και δε δέχτηκα. Πήρα το πρόγραμμα των 30 και της είπα μάλιστα ότι στο προηγούμενο κάποια κορίτσια με 30 έκαναν φουλ άνευ μασάζ αλλά μου είπε ότι εδώ αυτά είναι κομμένα (δεν είχα εμπειρία περί αυτού, ενήμερος από εδώ το πέταξα).
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ, παρούσες 4, οι γνωστές Μαντώ, Αναστασία και Χριστίνα, συν άλλη μία (νομίζω Τόνια) κανούρια, μελαχρινή γύρω στα 40 με αρκετά παραπανίσια κιλά (για τους λάτρεις του BBW).
Επέλεξα Μαντώ, μέτριο πρόγραμμα στο μασάζ και διάρκειας το πολύ 15 λεπτών, αλλά στα υπόλοιπα το κορίτσι ήταν σπαθί και πολύ τίμιο στις υπηρεσίες του. Βέβαια είχε κάποιους θορύβους και φαίνονταν ότι είναι σε σύγχυση η κοπέλα, κάτι που σημαίνει ότι ίσως τους βάζουν χέρι οι σερίφισες να γίνουν ακόμα πιο ξεπέτες. Προσωπικά με ξενέρωσαν και δε θα ξαναπάω. Προτιμώ να δίνω 10 ευρώ παραπάνω για να είμαι πιο άνετος και με φυσιολογικό μασάζ, παρά να είναι οι άλλες πιο βιαστικές και από μπουρδέλα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το νέο χώρο, είναι πιο μεγάλο σπίτι αλλά είχε βρώμικο μπάνιο και μάλιστα χωρίς ζεστό νερό... >
Ήμουν κοφτός εξ αρχής και της είπα ότι εγώ πηγαίνω ένα χρόνο και δίνω 25 για εκτόνωση με χέρι και 30 για στόμα συν ότι ουσιαστικά το μασάζ τους είναι ανύπαρκτο. Με κοίταξε νευριασμένα αλλά συμφώνησε και μου πρότεινε μάλιστα 40 για φουλ αντί για 50 επειδή είμαι λέει παλιός πελάτης αλλά με είχε ξενερώσει πιο πριν και δε δέχτηκα. Πήρα το πρόγραμμα των 30 και της είπα μάλιστα ότι στο προηγούμενο κάποια κορίτσια με 30 έκαναν φουλ άνευ μασάζ αλλά μου είπε ότι εδώ αυτά είναι κομμένα (δεν είχα εμπειρία περί αυτού, ενήμερος από εδώ το πέταξα).
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ, παρούσες 4, οι γνωστές Μαντώ, Αναστασία και Χριστίνα, συν άλλη μία (νομίζω Τόνια) κανούρια, μελαχρινή γύρω στα 40 με αρκετά παραπανίσια κιλά (για τους λάτρεις του BBW).
Επέλεξα Μαντώ, μέτριο πρόγραμμα στο μασάζ και διάρκειας το πολύ 15 λεπτών, αλλά στα υπόλοιπα το κορίτσι ήταν σπαθί και πολύ τίμιο στις υπηρεσίες του. Βέβαια είχε κάποιους θορύβους και φαίνονταν ότι είναι σε σύγχυση η κοπέλα, κάτι που σημαίνει ότι ίσως τους βάζουν χέρι οι σερίφισες να γίνουν ακόμα πιο ξεπέτες. Προσωπικά με ξενέρωσαν και δε θα ξαναπάω. Προτιμώ να δίνω 10 ευρώ παραπάνω για να είμαι πιο άνετος και με φυσιολογικό μασάζ, παρά να είναι οι άλλες πιο βιαστικές και από μπουρδέλα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το νέο χώρο, είναι πιο μεγάλο σπίτι αλλά είχε βρώμικο μπάνιο και μάλιστα χωρίς ζεστό νερό... >
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Για όποιον ενδιαφέρεται,η Χριστίνα η ασπρουλιάρα ψηλή ξανθιά μιλφ η οποία στο παλιό μαγαζί ήταν συνήθως στη υποδοχή,δούλευε χθες νύχτα στο Μεταξουργείο.
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Για όποιον ενδιαφέρεται,η Χριστίνα η ασπρουλιάρα ψηλή ξανθιά μιλφ η οποία στο παλιό μαγαζί ήταν συνήθως στη υποδοχή,δούλευε χθες νύχτα στο Μεταξουργείο.
που στο μεταξουργειο?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πέρασμα σήμερα από το καινούριο κατάστημα. Νέα σερίφισα στην είσοδο (μία με μαύρο μαλλί, όχι μεγάλη σε ηλικία), που ήταν αρκετά κοφτή και μου έλεγε του στυλ ότι τώρα που ήρθαμε εδώ έχουμε ανεβάσει λίγο τις τιμές και άλλα τέτοια.
Μαυρο στους απληστους επιχειρηματιες! Και εμενα με χανουν απο πελατη τωρα που διαβασα για αυξηση τιμων και βιασυνη! Ουστ!
bellaspanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Μηπως πρεπει να γινει αλλαγη στον τιτλο του νηματος ?
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
υπερωρίες κάνει στο Μετάξι, ήθελε και 70 για βίζιτα στο ξενοδοχείο >
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
αυτα κανουν οι κακες επαγγελματικες επιλογες
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
Περασαμα απο το καταστημα...
Στην υποδοχη η Χριστινα.. ψιλη μιλφ 45+ αδιαφορη
μου παρουσιασε αλλη μια 50+ μελαχροινη γεματουλα...
Τα προγραματα ..35μιση ωρα.. 55 1ωρα(οχι 2 εκτωνοσεις οπως μου τονισε!)
και με 50 σε βαζουν μια ωρα προγραμμα