rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.481
- Πόντοι
- 12.946
Μάλλον εγώ, χτες @celebreΤις προεδρεύει σήμερον;
Μάλλον εγώ, χτες @celebreΤις προεδρεύει σήμερον;
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΔΟΠΟΥΤΣΙ στην αναδειξη προεδρουΩραια επιτροπη... 3 ατομα και δεν ξερουν ποιος ειναι προεδρος ....
Τι φιάσκο ειναι αυτο ρε πουστη μου
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΔΟΠΟΥΤΣΙ στην αναδειξη προεδρου
από στοιχήματα πως πάμε έχει μαζευτεί τίποτα καλό?
ΜΟΝΟ τα 13 ευρω μου που πονταρα σε σενααπό στοιχήματα πως πάμε έχει μαζευτεί τίποτα καλό?
δεν έχω το κατάλληλο κίνητρο...αν μπρούσαμε κάποιο τρόπο να γίνω μέλος της επιτροπής στοιχημάτων έχω την εντύπωση -χωρίς να το βασίζω κάπου- ότι θα γίνει μαδομούνι στο θρεντΑρχίδια κονφετί.
Αφού δεν προσφέρετε καθόλου θέαμα.
Κάτι πήγε να κάνει ο Ραπαπαου, αλλά αποδείχθηκε πάλι τζούφιος.
Και μένα δεν με έπεισε να τον ψηφίσωΜΟΝΟ τα 13 ευρω μου που πονταρα σε σενα
χαμενα ηδη ρε Αστραχαν
και 13 ευρώ καλά είναι παίρνεις μια τυχερή πεινιάτα από εφουδ τη βγάζεις τζάμπα την παραμονή των χρΜΟΝΟ τα 13 ευρω μου που πονταρα σε σενα
χαμενα ηδη ρε Αστραχαν
εχω κλεισει για ρεβεγιον ρε ΜΟΥΛΑΡΙ Αστραχαν και πιστευα οτι θα το βγαλω τσαμπα με τα κερδη μου απο σενακαι 13 ευρώ καλά είναι παίρνεις μια τυχερή πεινιάτα από εφουδ τη βγάζεις τζάμπα την παραμονή των χρ
Στείλε στανταράκι να ζμπρώξω να κονομήσωΜΟΝΟ τα 13 ευρω μου που πονταρα σε σενα
χαμενα ηδη ρε Αστραχαν
αν τα είχες ποντάρει όλα στο στοίχημα σε βλέπω να κάνεις ρεβεγιόν κάτω από καμία γέφυρα γύρω από ένα βαρέλι που καίει μαζί με άλλους λόρδους να μοιράζεστε ιστορίες πως φτάσατε εκείεχω κλεισει για ρεβεγιον ρε ΜΟΥΛΑΡΙ Αστραχαν και πιστευα οτι θα το βγαλω τσαμπα με τα κερδη μου απο σενα
ΑΡΧΙΔΙΑ
μονο τα 13 ευρω γιατι ξερω οτι ΔΕΝ εχεις δυνατοτητες για να πας ψηλααν τα είχες ποντάρει όλα στο στοίχημα σε βλέπω να κάνεις ρεβεγιόν κάτω από καμία γέφυρα γύρω από ένα βαρέλι που καίει μαζί με άλλους λόρδους να μοιράζεστε ιστορίες πως φτάσατε εκεί
Στηρίζω Big με έπεισεΠάντα με βαθμολογική, πάντα. Οπως στο πρωτάθλημα.
Το σασπένς είναι στην ουρά μήπως ο big mountain πάρει τη θέση του Πολυζώη.
Πονταρίσματα για το ποιος θα πάρει τους λιγότερους ψήφους παίζουν;