Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024 ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.891
Πόντοι
25.467
Κανονικά παίρνει να προτείνω στον κ. @The Saint* μαζί με την ένσταση να υποδεικνύετε
κάποιος άλλος διαγωνιζόμενος, μην τρέχει η επιτροπή να ψάχνει και να μας κατηγορούν και από πάνω.

Η ένσταση υποβλήθηκε εκτός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου. Ως εκ τούτου, δεν θα εξεταστεί από την ολομέλεια. :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.426
Πόντοι
12.946
Η ένσταση υποβλήθηκε εκτός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου. Ως εκ τούτου, δεν θα εξεταστεί από την ολομέλεια. :coffee:
Ο.Κ. πάρτε το σαν μελλοντική πρόταση μαζί με το σχετικό παράβολο να γίνετε και υπόδειξη
ενός άλλου.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.891
Πόντοι
25.467
Συνδικαιούχος θέλω να γίνω όχι φορολογούμενος ελ. Επαγγελματίας :confused:

Εκτός από τον γνωστό μεγαλοαπατεώνα της Γλυφάδας, βλέπω πως υπάρχει κι άλλο εξυπνοπούλι που θέλει να βγάλει λεφτά στην πλάτη μας. :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Εκτός από τον γνωστό μεγαλοαπατεώνα της Γλυφάδας, βλέπω πως υπάρχει κι άλλο εξυπνοπούλι που θέλει να βγάλει λεφτά στην πλάτη μας. :coffee:
Θα γεμίσω τα ταμεία σας με λεφτά έχω από πίσω μου κόσμο που θα ποντάρει χοντρό χρήμα αν με δει υποψήφιο :coffee::coffee:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Επίδοξοι Μινχάουζεν της ιστοσελίδας είναι αυτοί που πλασάρουν και γράφουν κριτικές για την κα(ϋ)μμένη Ιουλία. Σάπια πραμάτια είναι δύσκολο να πουληθεί !

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.426
Πόντοι
12.946
Θα γεμίσω τα ταμεία σας με λεφτά έχω από πίσω μου κόσμο που θα ποντάρει χοντρό χρήμα αν με δει υποψήφιο :coffee::coffee:
Μήπως να μειώσεις τις ρυζογκοφρέτες και να φας κανονικό φαΐ με βιταμίνες, αμινοξέα
και αλλά θρεπτικά συστατικά.
Είπαμε είσαι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων :idiot:
και τώρα να θέλεις δεν βγαίνεις.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.891
Πόντοι
25.467

Αν πράγματι ήταν έτσι τα πράγματα, θα είχατε φροντίσει να στήσετε εσείς τον διαγωνισμό, με άλλον μπροστάντζα.

Απλώς βρήκατε το μαγαζί στημένο, και θέλετε χωρίς να έχετε ξοδέψει ούτε ένα φράγκο, να αρχίσετε να εισπράτετε. :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Μήπως να μειώσεις τις ρυζογκοφρέτες και να φας κανονικό φαΐ με βιταμίνες, αμινοξέα
και αλλά θρεπτικά συστατικά.
Είπαμε είσαι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων :idiot:
και τώρα να θέλεις δεν βγαίνεις.
Οι ριζογκοφρετες έχουν όλα τα συστατικά που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις

Θα τις έλεγα post apocalyptic food

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Αν πράγματι ήταν έτσι τα πράγματα, θα είχατε φροντίσει να στήσετε εσείς τον διαγωνισμό, με άλλον μπροστάντζα.

Απλώς βρήκατε το μαγαζί στημένο, και θέλετε χωρίς να έχετε ξοδέψει ούτε ένα φράγκο, να αρχίσετε να εισπράτετε. :coffee:
Ομολογώ ότι δεν ήμουν πρώτος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να βγω πρώτος στον διαγωνισμό και ως εκ τούτου να βγάλουμε όλοι από κάτι

Δεν θέλω απλά να εισπράξω θέλω να εισπράξουμε όλοι μαζί η καλοτυχία μου θα σημαίνει καλοτυχία για όλους

Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα;:sunglasses:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.891
Πόντοι
25.467
Ομολογώ ότι δεν ήμουν πρώτος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να βγω πρώτος στον διαγωνισμό και ως εκ τούτου να βγάλουμε όλοι από κάτι

Δεν θέλω απλά να εισπράξω θέλω να εισπράξουμε όλοι μαζί η καλοτυχία μου θα σημαίνει καλοτυχία για όλους

Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα;:sunglasses:

Δηλαδή, στήσαμε εμείς το μαγαζί, ιδρώσαμε για να επιλέξουμε τους υποψήφιους, πετύχαμε το να αρχίσει το μαδομούνι, και τώρα θέλετε εσείς χωρίς να έχετε προσφέρει κάτι να σας βάλουμε χαλκά στα αρχίδια μας και να μας σέρνετε.

Ευχαριστούμε.
Θα σας ενημερώσουμε. :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.528
Πόντοι
3.656
Το υποβαθμίζεις πολύ το σούπερ φούντ :confused:
Αν τρως ρυζογκοφρετες παντως και σου τελειωσουν,μπορεις να φας το κομοδινο σου,κανα ραφι,καμια μεσοπορτα,κανα ντουλαπι...την ιδια γευση εχουν

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom