Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.393
- Πόντοι
- 12.756
ξεκάθαραμια ερωτηση που με ταλανιζει..
Εμεις της επιτροπης ειμαστε ψωλοβροντηδες?
ξεκάθαραμια ερωτηση που με ταλανιζει..
Εμεις της επιτροπης ειμαστε ψωλοβροντηδες?
Άλλος μυρωδιάς κι αυτός...Οι ενστάσεις στον Γ.Γ. @The Saint* και ότι είναι το συζητάμε.
Τύπε κέρδισες επάξια τη ψήφο μου στην ψηφοφορία που θα μπει την Κυριακή,Άλλος μυρωδιάς κι αυτός...
Ρε όλα τα ναυάγια εδώ μαζευτήκαμε???
Εισαστε στημένοι ρε ναυάγια από τον μπουστη τον ΜπαρόκΤύπε κέρδισες επάξια τη ψήφο μου στην ψηφοφορία που θα μπει την Κυριακή,
τι μυρωδιάς η επιτροπή είναι για τα διαδικαστικά, τι δεν κατάλαβες???
ότι θέλεις να πεις πες το ξεκάθαρα.
Ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας στο μαδοπούτσιΕισαστε στημένοι ρε ναυάγια από τον μπουστη τον Μπαρόκ
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ
Μόλις έρθουν τα χαρτιά θα σας φύγουν τα χαμόγελα λαμογιαΕυχαριστούμε για την συνεισφορά σας στο μαδοπούτσι
O barock που είναι ρε μυρωδιάδες?
Θα τα στείλω μετά.. Έχω πρόσωποΝα υποβάλλετε ένσταση μαζί με καταβολή 500,00 Ευρώ για τα έξοδα συνεδρίασης (δεχόμαστε μόνο μετρητά), και θα σας ενημερώσουμε.
Nα φατε μια φασολαδα και να παρετε φορα...Εισαστε στημένοι ρε ναυάγια από τον μπουστη τον Μπαρόκ
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ
τουλαχιστον ειναι βοημιαςNα φατε μια φασολαδα και να παρετε φορα...
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ!
Μας κρατάτε σε αγωνία αλλά ας περιμένουμε.Κ. Ροντ, θα υποβάλλω το βράδυ τις ενστάσεις μου…
Θα τα στείλω μετά.. Έχω πρόσωπο
Νομίζω έγινε ορθογραφικό λάθος, πρωτοκώλου είναι το σωστό.Καλώς. Μέχρι να τακτοποιήσετε το οικονομικό, πάρτε και τον αριθμό πρωτοκόλλου:
Γιατι το μισο?Ολοκληρο να λες.Το μισό σάητ υποψήφιο πρέπει να είναι...
Ζεις?Δεν πιστευω ο λογος απουσιας να σχετιζεται με το νεο ΜΕΤΡΟνταξει ψηφισα εγω
Έμπαινες Λα Μουνέκα?Ζεις?Δεν πιστευω ο λογος απουσιας να σχετιζεται με το νεο ΜΕΤΡΟ