athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.986
- Πόντοι
- 12.756
δουλεια αγαπητε και γουτσου γουτσου με κυρα μεταο λογος της χθεσινης απουσίας ;;
δουλεια αγαπητε και γουτσου γουτσου με κυρα μεταο λογος της χθεσινης απουσίας ;;
άρα για Δεκεμβρη έκλεισεςδουλεια αγαπητε και γουτσου γουτσου με κυρα μετα
Εγώ δεν μπορούσα να προτείνω ένα τίμιο εργαζόμενο για Μινχαόυζεν
και ο Μπίρλας, νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα.
δεν σας καταλαβαινω ισως μιλατε την αργκο των ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ επιχειρηματιων οπου ανηκετεάρα για Δεκεμβρη έκλεισες
Εγώ δεν μπορούσα να προτείνω ένα τίμιο εργαζόμενο για Μινχαόυζεν
και ο Μπίρλας, νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα.
Μακάρι να μπορούσα γιατί έχω κάποιους στα δικά μου υπόψη,
Μακάρι να μπορούσα γιατί έχω κάποιους στα δικά μου υπόψη,
θα φανεί όταν γίνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ψηφοφορία.
Κυριακή κοντή γιορτή, όλα θα φανερωθούν στη πορεία
στην ζητιανιά για υποψηφίους εχει πεσει το νημα και η επιτροπη ...
να πέσει το πληκτρολόγιο να μας πλακώσει αν υπονοήσαμε κάτι τέτοιο.
Εν πάσει περιπτώσει δέσποτα, 51 σελίδας φτάσαμε και ακόμη υποψηφιότητες δεν έχουμε δει. Ο λαός αδημονεί, είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη.
Παρακαλειτε η επιτροπη Ψωλοβροντοουεφα να αφαιρεσει τον Αλεκο - Στραταρχη της Δεξας απο υποψηφιο ,μας ελεγε σε ολα αληθεια, η Κολομβιανα υπαρχει
Κολόμβια: Συνελήφθη η θανάσιμη «Κούκλα» - Πώς η 23χρονη πληρωμένη δολοφόνος έστησε ενέδρα στον ίδιο της τον πρώην
Επισης μιας κ εχουμε καιρο να ακουσουμε τον Αλεκο μαλλον...
αυτη ειναι η δυσκολία του να έχεις ήδη βγαλει νικητη και να ψαχνεις μετά υποψήφιουςνα πέσει το πληκτρολόγιο να μας πλακώσει αν υπονοήσαμε κάτι τέτοιο.
Εν πάσει περιπτώσει δέσποτα, 51 σελίδας φτάσαμε και ακόμη υποψηφιότητες δεν έχουμε δει. Ο λαός αδημονεί, είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη.
αυτη ειναι η δυσκολία του να έχεις ήδη βγαλει νικητη και να ψαχνεις μετά υποψήφιους
Τι έχουμε εδώ?
Είχαμε και πρόταση από @Ιζνογκουντ, επειδή έχω πει 3 όχι και δεν με παίρνει για 4ο,
άμα θέλετε το περνάμε.
Περιμένω έγκριση για το ανωτέρω και έχω συμπληρώσει 12αδαΜάλλον δεν πέρασε από το ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟ μυαλό σας, ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή και όχι άρπα κόλλα.
Τι μας περάσατε;;;; Για τίποτα τυχάρπαστους διοργανωτές, όπως η BOUEFA, που φτιάχνει τις λίστες στο γόνατο;
ειχε ρεπο απο τη δουλεια...ο λογος της χθεσινης απουσίας ;;
θα τον τιμησω τον κυριο Χαρτοπολεμο με την ΤΙΜΙΑ ψηφο μουΠεριμένω έγκριση για το ανωτέρω και έχω συμπληρώσει 10αδα
Γίνονται διαβουλεύσεις μέχρι στιγμής κρίνεται η συμμετοχή τουθα τον τιμησω τον κυριο Χαρτοπολεμο με την ΤΙΜΙΑ ψηφο μου
καμμια διαβουλευση θα ειναι υποψηφιος με το ΣΠΑΘΙ τουΓίνονται διαβουλεύσεις μέχρι στιγμής κρίνεται η συμμετοχή του