Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.962
- Πόντοι
- 2.606
Ή θα πάρει αυτόνομο taxi Tesla (χωρίς οδηγό) ή να το κλείσει το μαγαζί...Για τη κούρσα τουλάχιστον εμφανίστηκε ή περιμένουν οι πελάτες?
Ή θα πάρει αυτόνομο taxi Tesla (χωρίς οδηγό) ή να το κλείσει το μαγαζί...Για τη κούρσα τουλάχιστον εμφανίστηκε ή περιμένουν οι πελάτες?
To προηγούμενο νικ σου ήταν "Κατινα" τύπε κλώνε;Πες μας εδώ, ποιος δεχόταν "εξεταση προστατη" μπας και σκληρυνει το μελατο του;;;
Κατι εχω ακουσει απο δυο Ουκρανες και μια Λευκορωσιδα, επ' αυτου.
Αν γνωριζεις το ποιόν του συγκεκριμένου τυπου και βγαζεις αυτο το συμπερασμα, δεν έχω τίποτα να σου απαντησω.To προηγούμενο νικ σου ήταν "Κατινα" τύπε κλώνε;
Πρεπει να ειναι φερστντειτς....εσκασε ταριφΉ θα πάρει αυτόνομο taxi Tesla (χωρίς οδηγό) ή να το κλείσει το μαγαζί...
με πόσους καφέδες στο ταμπλό?Πρεπει να ειναι φερστντειτς....εσκασε ταριφ
Και γιατί πρέπει να πιστέψουμε ένα Νίκ που εμφανίστηκε από το πουθενά πριν ένα μήνα;Αν γνωριζεις το ποιόν του συγκεκριμένου τυπου και βγαζεις αυτο το συμπερασμα, δεν έχω τίποτα να σου απαντησω.
Αν δεν το γνωρίζεις, διάβασε αν θελεις στο νήμα για τα "παλια μελη", έχω γραψει αρκετα για τον νταβατζακο του κωλου και δεν απαντησε τιποτα, φυσικά.
Αυτά τα ολιγα...
Αν γνωριζεις το ποιόν του συγκεκριμένου τυπου και βγαζεις αυτο το συμπερασμα, δεν έχω τίποτα να σου απαντησω.
Αν δεν το γνωρίζεις, διάβασε αν θελεις στο νήμα για τα "παλια μελη", έχω γραψει αρκετα για τον νταβατζακο του κωλου και δεν απαντησε τιποτα, φυσικά.
Αυτά τα ολιγα...
Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, επιστεύσου τον Τασούλη, no problemΚαι γιατί πρέπει να πιστέψουμε ένα Νίκ που εμφανίστηκε από το πουθενά πριν ένα μήνα;
Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, επιστεύσου τον Τασούλη, no problem
Δεν πρόκειται να πεσω στο επίπεδο του Τασούλη και να εφαρμόσω τις μεθόδους του.Εκτός από έπεα πτερόεντα, δεν έχετε παρουσιάσει κάποιο ακλόνητο στοιχείο με πριντ σκριν. Έστω και παραχαραγμένο, όπως συνηθίζετε να χαρακτηρίζετε ό,τι προέρχεται από την αντίπαλή σας πλευρά.
Αν δεν κάνω λάθος, είχατε επαφές με τον εν λόγω στο παρελθόν και οι σχεσεις σας διαταράχθηκαν, όχι με υπαιτιότητά σας.
Τα πράγματα είναι πιο απλά, κύριε.Αν δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσετε, καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα, ότι έχετε κάποια προσωπική κόντρα μεταξύ σας ( νταβατζήδες που κοντράρονται γιατί έφαγε ο ένας τις πουτάνες του άλλου π.χ.) και φτιάξατε ένα κλώνο για να του επιτεθείτε.
Μωρη πουσταρα στο ξαναειπα αν έχεις αρχίδια έλα να στα βάλω στο κωλο... προσωρινά κλάψε.Δεν πρόκειται να πεσω στο επίπεδο του Τασούλη και να εφαρμόσω τις μεθόδους του.
Έχω "καποιες" νομικές γνώσεις και φροντίζω να πολύ καλά τις κινησεις μου.
Εσείς, κύριε, μπορείτε να πιστέψετε ό,τι θέλετε.
Αν δεν κάνω λάθος, είχατε επαφές με τον εν λόγω στο παρελθόν και οι σχεσεις σας διαταράχθηκαν, όχι με υπαιτιότητά σας.
Τα πράγματα είναι πιο απλά, κύριε.
Με τις γνωστες ρουφιανιές του, κατάφερε να γινει μπαν ο λογαριασμός μου.
Τα περι νταβατζιλικιών δεν με αφορούν.
Πιστέψτε ό,τι θέλετε, κύριε.
Τον ανέφερε ο εν λόγω. Τον είχα από το 2021 που επεστρεψα στην Ελλαδα, μετα την τρίχρονη διαμονή μου στο εξωτερικό.Και ποιόν λογαριασμό είχατε πριν, αν επιτρέπετε;
Τα περι αδελφής, μόνο γέλιο προκαλούν όπως και η γενικότερη συμπεριφορά σου.Τελειωμένη αδελφή που ξέρεις από νομικά μόνο από πουτσες έχεις γνώση
Εδώ μέσα τύπε δεν εμπιστευόμαστε ούτε τα νικνειμ ΜΑΣ.Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, επιστεύσου τον Τασούλη, no problem
Τον ανέφερε ο εν λόγω. Τον είχα από το 2021 που επεστρεψα στην Ελλαδα, μετα την τρίχρονη διαμονή μου στο εξωτερικό.