celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.605
- Πόντοι
- 6.056
Για κάντε έναν μπιντέ και περάστε από το γραφείο μου που σας θέλω.
Για κάντε έναν μπιντέ και περάστε από το γραφείο μου που σας θέλω.
για αυτο φιλε εσυ εχεις πεζω 2 και στα αρχιδια σου οι πινακιδεςΚάτι σαν την τροχαία μαν που επιστρέφει πινακίδες τα Χριστούγεννα ?
Και να δίνεται και χάρη για κάποιο χρονικό διάστημα σε έναν βαρυποινιτη μπαναρισμενο μαζί με μια βασιλόπιτα - σαν τα χρόνια τού Χριστού που πήρε χάρη ο βαραββαςΤον Δεκεμβριο πρεπει να γινεται ξεμπαναρισμα...
Υπαρχουν πολλοι διαγωνισμοι και αξιοι υποψηφιοι που λειπουν να "υπερασπιστουν" τη θεση τους!!!
Πως θα σου φαινοταν να αποκτησεις εναν ακομη τιτλο στο σαη?
Πως θα σου φαινοταν να αποκτησεις εναν ακομη τιτλο στο σαη?
Ξεροσταλιαζει ο μισθωτος περιμενοντας να δωσεις μια απαντηση,γινε λιγο πιο διαλακτικοςΟι τίτλοι δεν μου λενε κάτι
Αφήνουμε χώρο για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα.πολύ τσατ κι από κοκό τίποτα ακόμα...
σοφόΑφήνουμε χώρο για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα.
Να κάνω μια ερώτηση, αυτός ο κ. μαντολάτος πως τον λέει ο @πολυζωηςΑφήνουμε χώρο για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα.
@pastelios μονο επισκευες κανει αντε να περασει και καμια καινουργια παροχηΝα κάνω μια ερώτηση, αυτός ο κ. μαντολάτος πως τον λέει ο @πολυζωης
αξίζει για θέση στη διεκδίκηση τίτλου ή θα πατώσει?
Κατάλαβα ποιον λέμε, αλλά επειδή ψάχνουμε για συμμετοχές,@pastelios μονο επισκευες κανει αντε να περασει και καμια καινουργια παροχη
εκεί αλλάζει το θέμα , γινεται ενδιαφέρονΑν είναι τίτλοι ιδιοκτησίας;
mpa bale την @Boubookis που ζηταει και φωτο απο ψωλες εχει και φαντασια ποσο την εχεις ειναι πιο πιασαρικο προφιλΚατάλαβα ποιον λέμε, αλλά επειδή ψάχνουμε για συμμετοχές,
λες δεν κάνει?
Αμ θα τον βάλω θα τον ψηφίσω κιόλας.mpa bale την @Boubookis που ζηταει και φωτο απο ψωλες εχει και φαντασια ποσο την εχεις ειναι πιο πιασαρικο προφιλ
φωτο εχεις να του δειξεις την σου?? η εστω να πιπωνεις καποια ??Αμ θα τον βάλω θα τον ψηφίσω κιόλας.
Νταβατζάκο του κώλου, πάλι ξερογλειφεσαι μπας και σε ;mpa bale την @Boubookis που ζηταει και φωτο απο ψωλες εχει και φαντασια ποσο την εχεις ειναι πιο πιασαρικο προφιλ