sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.866
- Πόντοι
- 26.141
Αυτά μόνο ο κμανΕισαγωγαί - εξαγωγαί??
Αυτά μόνο ο κμανΕισαγωγαί - εξαγωγαί??
ειδες που ειμαι παρεξηγημένος απο τα μουνόπανα που πετάνε λάσπη..Θα με περασουν για απατεωνα αγαπητε.Και δεν θελω να παρω αυτον τον τιτλο που παλεψαν καποια μελη για τον αποκτησουν
ειδες που ειμαι παρεξηγημένος απο τα μουνόπανα που πετάνε λάσπη..
Εννοω ακυρώσε τες και πεςμου ποσα λεφτα εχασες απο τις ακυρωμένες να στα ΔΩΣΩ ΕΓΩ
με τα παλιομουνοπανα ναπουμε , αμέσως να κατηγορησουν
δεν χρειαζεται να κρυβεσαι μια παρεα ειμαστε εμεις σε ''αγαπαμε'' και ετσι...Mην καρφωνεσαι ρε τυπε
Καμια φορα ξεχναω να το μηδενισω ρεειδες που ειμαι παρεξηγημένος απο τα μουνόπανα που πετάνε λάσπη..
Εννοω ακυρώσε τες και πεςμου ποσα λεφτα εχασες απο τις ακυρωμένες να στα ΔΩΣΩ ΕΓΩ
Αμα ειναι καχυποπτοι και ζηλιαρηδες οι αλλοι τι περιμενεις......ειδες που ειμαι παρεξηγημένος απο τα μουνόπανα που πετάνε λάσπη..
Θα παρεξηγηθει τωρα αυτοδεν χρειαζεται να κρυβεσαι μια παρεα ειμαστε εμεις σε ''αγαπαμε'' και ετσι...
σημερα λετε να το προχωρησετε το θεμα να δουμε λιγο αίμα ή παλι σαν και εχθες τσακωμό κομμωτηρίου ;δεν χρειαζεται να κρυβεσαι μια παρεα ειμαστε εμεις σε ''αγαπαμε'' και ετσι...
Δεν βρίζω την αλήθεια λέω πριν σχολίαζε πουτσες...από την άλλη ο πουστράκος κρύβεταιΤυποι αμα ειναι να παιξει σωστο μαδομουνι καντε το σωστα..
Οχι να βριζει ο ενας τον αλλο καθε 3 σελιδες!!!
δεν τσακωνομαι εγω αγαπητε...σημερα λετε να το προχωρησετε το θεμα να δουμε λιγο αίμα ή παλι σαν και εχθες τσακωμό κομμωτηρίου ;
Σε βλεπω να παρακολουθεις Μαεστρο παλισημερα λετε να το προχωρησετε το θεμα να δουμε λιγο αίμα ή παλι σαν και εχθες τσακωμό κομμωτηρίου ;
σκοτωνεις κατευθειαν δηλαδη ; δεν χάνεις χρόνο ;δεν τσακωνομαι εγω αγαπητε...
σημερα λετε να το προχωρησετε το θεμα να δουμε λιγο αίμα ή παλι σαν και εχθες τσακωμό κομμωτηρίου ;
εγω ειμαι απο χτες στο σημειο και τον περιμενω αλλα δεν εχει παρκαρει κανενα ταξι....σκοτωνεις κατευθειαν δηλαδη ; δεν χάνεις χρόνο ;
μηπως ηρθε με το ασημι , το αγοραίο ;εγω ειμαι απο χτες στο σημειο και τον περιμενω αλλα δεν εχει παρκαρει κανενα ταξι....
Σε ποιο επεισοδιο επιασε το κογιοτ τον ροουντ ρανερΤόσο σασπένς ούτε στο Slow Horses.
Πάμε για cliffhanger
Θα επιβιώσει ο celebre? Θα είναι ο ίδιος όπως πριν; Ποιος είναι ο πραγματικός βαρώνος Μυγχάουζεν; Γιατί κανείς δεν έχει αναρωτηθεί ποτέ αν ο κανονικός Μυγχάουζεν ήταν όντως βαρώνος; Τι γύρευε ευγενής άνθρωπος να κάνει το μισθοφόρο; Πόσες δουλειές κάνει ο Athinaios; Πότε γιορτάζουμε τον άγιο The Saint; Πώς τελειώνει ο τρίτος κύκλος της Φρουτοπίας; Ποιος σκότωσε το Τζέη Αρ;
Μείνετε συντονισμένοι
Το μαδομουνι δεν με αφορα. Αν ξερεις κατι για τον Tassos Karipidis, πες το να γελασουμε
στο τελευταιο...Σε ποιο επεισοδιο επιασε το κογιοτ τον ροουντ ρανερ