athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.566
- Πόντοι
- 12.756
με πληγωσε λιγο ο ΣΚΑΙΟΤΑΤΟΣ τροπος που μου φερθηκεΚαλοφάγωτα να είναι.
με πληγωσε λιγο ο ΣΚΑΙΟΤΑΤΟΣ τροπος που μου φερθηκεΚαλοφάγωτα να είναι.
βοήθα και εσύ λίγο, κάνε λιγο μανούρα ,εμείς θα τα κάνουμε όλα;Ρε λουλουδούδες ακόμα να βγω 1ος.
Ούστ απο δω χάμου.
Άχρηστοι είσαστε όλοι σας.
με πληγωσε λιγο ο ΣΚΑΙΟΤΑΤΟΣ τροπος που μου φερθηκε
με πληγωσε λιγο ο ΣΚΑΙΟΤΑΤΟΣ τροπος που μου φερθηκε
Ρε λουλουδούδες ακόμα να βγω 1ος.
Ούστ απο δω χάμου.
Άχρηστοι είσαστε όλοι σας.
Λυπούμεθα πολύ.
Γενική Γραμματεία και Ελλανόδικος Επιτροπή, σας εκλιπαρούμε για την συγγνώμη σας, και σας υποσχόμεθα πως Θα επανορθώσουμε στο δεύτερο γύρο.
Ψήφισα εγώ εσένα αφού με είπε ο μουνογλύφτης ότι είμαι νταβατζής εξ αποστάσεως και θέλω να σας φάω 1500€!!!!!Ρε παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ποιόν να ψηφίσω
στειλε ιβαν να σου βαλω χρηματα και στειλε με μεταφορικη αρνια γαλακτος,εξτρα παρθενο λαδι,λουκανικα μοσχαρισια,τυρια πικαντικα,ζαρζαβατικαΨήφισα εγώ εσένα αφού με είπε ο μουνογλύφτης ότι είμαι νταβατζής εξ αποστάσεως και θέλω να σας φάω 1500€!!!!!
Όλα περίμενα να τα διαβάσω αλλά και τούτο με έστειλε (όχι κάδο πάντως).
Αν με είχαν στη λίστα θα ψήφιζα τον εαυτό μου και θα σου έλεγα να με τιμήσεις...
Τέλος πάντων κάντε (απευθυνόμενος σε όλους) και καμμιά δουλειά να ρίξετε κιλά όλοι, τζάμπα γυμναστική και όταν πάτε στα κορίτσια δεν χρειάζονται χάπια
Θα βάλω λαχανικά κορυφαίας ποιότητας στον κήπο, ώρα για καφέ
Ε ναι δεν είναι όπως πέρυσι που ξεχείλιζε από τεστοστερόνη το σαη ,κ Νικς που πήγαιναν τραίνο για το φάιναλ φορ του Μίστερ μαλακας φιλούσαν κατουρημενες ποδιές για να εξαιρεθούνεχει πεσει η τεστοστερόνη στα μέλη .. λιγο τα εμβόλια , κατι οι εξετασεις οξυτητας , λιγο το μι-του ... ολα αυτα ειχα επίπτωση στο σαιτ
Ε ναι δεν είναι όπως πέρυσι που ξεχείλιζε από τεστοστερόνη το σαη ,κ Νικς που πήγαιναν τραίνο για το φάιναλ φορ του Μίστερ μαλακας φιλούσαν κατουρημενες ποδιές για να εξαιρεθούν
Μπορει και να απειχες απο το σαη εκεινες τις μερες.........................πρεπει να μου ξεφυγε αυτο , δεν το θυμαμαι καθόλου
Δεν πρέπει να έμπαινες εκείνη τη περιοδοπρεπει να μου ξεφυγε αυτο , δεν το θυμαμαι καθόλου
πολυ πιθανο , αν εισασταν ολα εσεις τα μουνοπανα μέσαΔεν πρέπει να έμπαινες εκείνη τη περιοδο
πολυ πιθανο , αν εισασταν ολα εσεις τα μουνοπανα μέσα
Θα ήταν τότε που σας είχαν χακάρει το λογαριασμό, και ο μουνοπανάς που τον διαχειριζόταν έγλυφε το μπαργαλάτσο του Από Μηχανής Θεού, για κάτι ρουσφέτια.
Πάλι καλά να λέμε που ανακτήσατε τη διαχείριση του λογαριασμού σας.
μηπως ηταν τοτε που με μηχανορραφίες προσπαθούσατε να βαλετε υποψήφιους ;;
Πολυ πιθανον .. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ