Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.367
- Πόντοι
- 2.606
Όχι...φανταζομαι οτι το γελιο δεν ειναι για την μουτσουνα μου.
Όχι...φανταζομαι οτι το γελιο δεν ειναι για την μουτσουνα μου.
Η ακριβής περιγραφή της πρότασής μου προς τον πρόεδρο @The Saint* και τα μέλη της επιτροπής κκ @rodriguez , @Μπιρλας , @celebre θα είναι:Αν βρεις ποιο μέλος είναι, πες το και σε μένα.
Είδες τον @celebre ??? επιτροπή αλλά δεν έχει πει κουβέντα για τις υποψηφιότητεςΗ ακριβής περιγραφή της πρότασής μου προς τον πρόεδρο @The Saint* και τα μέλη της επιτροπής κκ @rodriguez , @Μπιρλας , @celebre θα είναι:
- Ο μπαμπάς του @Ωρίων
Θα ήθελα και την γνώμη του κου @blizardeye
φανταζομαι δεν εννοεις την μουτσουνα μου.αδερφε δεν ξερω ακριβως γιατι τσακωνομαστε εδω ουτε το νοημα του νηματος αλλα εχει πλακα ....ο παππους εχει χιουμορ και εκτος του ροντ εβαλε παρταλια στην επιτροπη
Δεν μπορω να δωσω θετικη εισηγηση καθως προτεινεις ενα φανταστικο προσωπο..εκτος κι αν εννοεις οτι ο κυρβαγγελας ειναι ψευτρακος κατι το οποιο θα οδηγησει σε αμεση παραγγελια σκυροδεματος...Η ακριβής περιγραφή της πρότασής μου προς τον πρόεδρο @The Saint* και τα μέλη της επιτροπής κκ @rodriguez , @Μπιρλας , @celebre θα είναι:
- Ο μπαμπάς του @Ωρίων
Θα ήθελα και την γνώμη του κου @blizardeye
φανταζομαι δεν εννοεις την μουτσουνα μου.
Ο κυρβαγγέλας είναι μπαμπάς του Ωρίων?Δεν μπορω να δωσω θετικη εισηγηση καθως προτεινεις ενα φανταστικο προσωπο..εκτος κι αν εννοεις οτι ο κυρβαγγελας ειναι ψευτρακος κατι το οποιο θα οδηγησει σε αμεση παραγγελια σκυροδεματος...
αν θυμαμαι καλα αυτο το αποτελεσμα εβγαλε η ψηφοφορια στο ραμολιμεντονημαΟ κυρβαγγέλας είναι μπαμπάς του Ωρίων?
ρε μουνε που εισαι ολο το πρωι; τριγυρναγα τους διαδρομους του σαι και δεν ειχε τπτ ενδιαφερον...πρεπει να εχει πολυ κινηση εξω , ακομα να γυρισουν σπιτι τους οι μεροκαματιάρηδες να λογκαρουν ...
Κε Κυριακο καντε κατι για την κινηση , μεχρι και το σαιτ επηρεαζεται
ειχε βγει στο μεροκαματορε μουνε που εισαι ολο το πρωι; τριγυρναγα τους διαδρομους του σαι και δεν ειχε τπτ ενδιαφερον...
Βάλτε και κανένα κωλο στην ψηφοφορία. Όχι για μένα, για τον φουκαριαρη τον φίλο μουΕίδες τον @celebre ??? επιτροπή αλλά δεν έχει πει κουβέντα για τις υποψηφιότητες
αρχιζω και το πιστευω...ειχε βγει στο μεροκαματο
Μα ο κώλος δε λέει τα παραμύθια του Μινχάουζεν, ότι βλέπεις παίρνεις.Βάλτε και κανένα κωλο στην ψηφοφορία. Όχι για μένα, για τον φουκαριαρη τον φίλο μου
Δεν έχετε ακούσει την έκφραση "παραμύθια του κώλου;"Μα ο κώλος δε λέει τα παραμύθια του Μινχάουζεν, ότι βλέπεις παίρνεις.
Εκτός αν είναι κανένας που φουσκώνει από το temu
Μη βρίζεις μανΔεν έχετε ακούσει την έκφραση "παραμύθια του κώλου;"
Καύσωνας, άσφαλτος που καίει, 128 ώρες το 24ωρο?ειχε βγει στο μεροκαματο
αυτα μονο ο @athinaios44 οι αλλοι απλο 8ωρο...Καύσωνας, άσφαλτος που καίει, 128 ώρες το 24ωρο?
τώρα γιατί είσαι τέτοιος;μπαι δε γουει προτεινω @cost2001 για τις μαλακιες που λεει οτι τρωει στο τιτσιμπησες...κατι μαρμελαδες με ορτυκια και αυγα απο χελιδονια και σουπες απο χελωνες ...