Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
Όχι.
Αλλά μπορείτε πάντα να τον προτείνετε.![]()
Ανοιξε .. ο κλητηρας ειναι με το εξωδικο
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Όχι.
ρε ΑΝΟΙΚΕ Παππου εχει προταθει απο εξεχοντα μεληΌχι.
Οχι δεν μπορω την κλαψα.Όχι.
ρε ΑΝΟΙΚΕ Παππου εχει προταθει απο εξεχοντα μελη![]()
Απλή αναφορά έχει γίνει.
Η πρόταση πρέπει να τεκμηριώνεται για να ληφθεί υπόψη της επιτροπής.
Τα εξέχοντα μέλη πάλι... Ποιά είναι;
Οχι δεν μπορω την κλαψα.
δηλωνει αθωος ενω εχει ΠΛΗΘΟΣ καταδικαστικων αποφασεωνΑπλή αναφορά έχει γίνει.
Η πρόταση πρέπει να τεκμηριώνεται για να ληφθεί υπόψη από την επιτροπή.
Τα εξέχοντα μέλη πάλι... Ποιά είναι;
0 καταδικαστικες αποφάσεις , βασικά 0 κατηγορίεςδηλωνει αθωος ενω εχει ΠΛΗΘΟΣ καταδικαστικων αποφασεων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ως εκ τουτου δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο
Κύριε 33% με αυτούς εδώ τι θα κάνουμε??? ελπίζω να θυμάστε τα αυγουστιάτικαΟχι δεν μπορω την κλαψα.
τελικά ο φίλος σου είναι ο κιλιματζαρος ή κάποιος του έκλεψε την κριτική ?
ρε μαλακα φαρσι τα εχεις μαθει αυτα τα 2 που γραφεις σαν προσευχη απο τον δικηγορο σου0 καταδικαστικες αποφάσεις , βασικά 0 κατηγορίες![]()
Να μπουν και οι δυο(τρεις).Κύριε 33% με αυτούς εδώ τι θα κάνουμε??? ελπίζω να θυμάστε τα αυγουστιάτικα
έβαλα λινκ
Οχι δεν μπορω την κλαψα.
Να μπουν και οι δυο(τρεις).
δηλωνει αθωος ενω εχει ΠΛΗΘΟΣ καταδικαστικων αποφασεων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ως εκ τουτου δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο
Οταν λεει 0 καταδικαστικες αποφασεις εννοει οτι εχει 48 υποθεσεις στο εφετειο.ρε μαλακα φαρσι τα εχεις μαθει αυτα τα 2 που γραφεις σαν προσευχη απο τον δικηγορο σου![]()
σε μενα η χθες η προχθες δεν γαμιεσαι που να ψαχνω τωρα...μπαινει στον διαγωνισμο αλλιως αποχωρωΈχετε να μας καταθέσετε κάποιο τεκμήριο που να αποδεικνύει ότι έχει καταδικαστεί, ή έστω καμιά δήλωση του όπου να το αναφέρει;![]()
Έχετε να μας καταθέσετε κάποιο τεκμήριο που να αποδεικνύει ότι έχει καταδικαστεί, ή έστω καμιά δήλωση του όπου να το αναφέρει;![]()
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα
Το δικό σας κουτελο θα λερωσετε , και της επιτροπης .. η απολυτη γελοιοποίηση θα είναι![]()
Θα κανω φετος διαγωνισμο "επιχειρηματιας-πλουσιος της χρονιας".Εγω δεν εχω κανενα προβλημα
Το δικό σας κουτελο θα λερωσετε , και της επιτροπης .. η απολυτη γελοιοποίηση θα είναι![]()
Παρακαλώ να μην ασκείτε ψυχολογική πίεση στην επιτροπή.