πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.779
- Πόντοι
- 12.056
ειναι ο πουστης που πλενει τα στριγκ ...Ο "πουστρίγκος" τι είναι;
Πούστης που φοράει στρινγκ;
ΥΓ. αν τα φοραει δεν το ξερω
ειναι ο πουστης που πλενει τα στριγκ ...Ο "πουστρίγκος" τι είναι;
Πούστης που φοράει στρινγκ;
Για όλες τις ψηφοφορίες της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑΣ υπάρχουν χρονοδιαγράμματα,Θέλω να καταγγείλω την επιτροπή, η οποία περιόρισε τον χρόνο της ψηφοφορίας, ώστε να μην προλάβει να ψηφίσει πλήθος μπουρδελιάρηδων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται νυκτερινές ώρες και ήταν ψηφοφόροι του Πολυζώαρου.
Η Δήλωσις που ανήρτησα χτες, τα λέει όλα για την συνέχεια, κύριε.
ενας πουστρακος εισαι που κρυβεται...ελα αν εχεις αρχιδια ...παρε εστω δανεικα μην τα βαζεις ολα στον κωλαρινο σου
Καλώς τονε κι ας άργησε.
Τι κάνεις μωρή λουμπίνα;
Έκλεισες κανένα ραντεβουδάκι στις σοβιετικές θείτσες σου;
Σε έχω τόσες φορές καλέσει να δεις ποιες γαμάω και ιδιαίτερα ΜΙΑ συγκεκριμένη παλια αγαπημένη σου αλλά ως γνήσια κοτούλα, ποτέ δεν ήρθες.
Κρίμα ρε Τάσακα να σε λένε, κάποιοι, μάγκα του πληκτρολογίου.
Α και πού 'σαι ρε, τελικά ποιον έλεγαν "ο δαχτυλάκιας" οι παλιες σου φίλες;
Στην επόμενη ψηφοφορία θα προσλάβουμε τον Σταν Γκρινμπεργκ και θα δείτε τι θα γίνειΓια όλες τις ψηφοφορίες της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑΣ υπάρχουν χρονοδιαγράμματα,
δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη.
Αλλιώς ακουμπήστε μια χιλιαρικούμπα στο παγκάρι της ενορίας να το συζητήσουμε
μολις παρει το χαρτζιληκι του ..γιατι δεν εχει αλλα λεφτα τα τρωει στα κοριτσια που πηδαειΓια όλες τις ψηφοφορίες της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑΣ υπάρχουν χρονοδιαγράμματα,
δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη.
Αλλιώς ακουμπήστε μια χιλιαρικούμπα στο παγκάρι της ενορίας να το συζητήσουμε
Εγώ σε κάλεσα σε συγκεκριμένο τόπο και κώλωσες, μωρή φραγκόκοτα.ενας πουστρακος εισαι που κρυβεται...ελα αν εχεις αρχιδια ...παρε εστω δανεικα μην τα βαζεις ολα στον κωλαρινο σου
ελα απο κοντα θα μαθεις πολλα...μην φοβασαι δεν θα σε γαμησω που τοσο ποθειςΕγώ σε κάλεσα σε συγκεκριμένο τόπο και κώλωσες, μωρή φραγκόκοτα.
Θελεις να λερθω στο μαγαζί σου;
Μπα, δεν το βρίσκω ατμοσφαιρικό, μου φαινεται decandence .
Αλήθεια ρε, από το άλλο γιατί έφυγες;
Δεν φαντάζομαι να μην πλήρωνες τα ενοίκια
ελα απο κοντα θα μαθεις πολλα...μην φοβασαι δεν θα σε γαμησω που τοσο ποθεις
αστο χεστρακο αν ποτε βγαλεις αρχιδακια ξερεις που θα με βρεις
Ασε ρε Τσατσουλίνο τις εξυπνάδες, σε μάθαμε πια τι αρχιπαπάρας είσαι.
Θα συνεχίσω να σε γλεντάω
Ξέρουμε ρε πόσο γαμιά είσαι από τότε που δεν μπορούσες να γαμήσεις γυναικαρες (εκδιδόμενες φυσικά) και τις πέθαινες να πιπώνουν για ώρα το μελάτο σου, μην πουλάς μαγκιά.
Τελικά ρε, ποιος ήταν "ο δαχτυλάκιας";
αστο χεστρακο αν ποτε βγαλεις αρχιδακια ξερεις που θα με βρεις
αντε σαλτα τωρα και φερε την εισπραξη εδω μεσα στα παιδια που σου δωσανε βημα και αξια τοσες ημερες
Τσατσούληηηηηη,
για πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι
Γεια μωρή κοτάρα
Φαντάζομαι ότι θα παραμείνει άνευ τέλους, το μαδοκώλι που υφίσταται ο Πολυζώαρος, ο μάγκας, ο ασίκης, ο καραμπουζουκλήςΣκεφτομαι να ορισω παραβολο 3 χιλιαδων ευρω για συμμετοχη/εναρξη μαδομουνι....
αντε σαλτα τωρα και φερε την εισπραξη εδω μεσα στα παιδια που σου δωσανε βημα και αξια τοσες ημερες
εμεις εχουμε δρομο ακομη εστω και συντομο
μάλλον προσπαθούν να σπάσουν το ρεκόρ του φόρουμ σε διάρκεια κόντρας. ίσως και να το έχουν ήδη σπάσει, οι παλιοί τα ξέρουν αυτά.
Είστε βέβαιος, σε ό,τι αφορά εμένα, κύριε;Μπά!!!
Μάλλον προσπαθούν να σπάσουν καρύδια για να φτιάξουν καμιά καρυδόπιτα με σορόπι, γιατί για κάτι πιο αντρουά δεν τους κόβω να τα καταφέρνουν.
Είστε βέβαιος, σε ό,τι αφορά εμένα, κύριε;