The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.100
- Πόντοι
- 25.467
Ώπα "νότιος" detected......
Μεσσήνιος είσαι μάνα μου?
Όχι. Αλλά εκτιμώ το καλό παραδοσιακό φαγητό.
Ώπα "νότιος" detected......
Μεσσήνιος είσαι μάνα μου?
Όχι. Αλλά εκτιμώ το καλό παραδοσιακό φαγητό.
1000 θερμίδες η μερίδα ...
Εκφράζεστε σαν νότιος όμως....Όχι. Αλλά εκτιμώ το καλό παραδοσιακό φαγητό.
Και η Αττική, νότος είναι.Εκφράζεστε σαν νότιος όμως....
Είσαι στο μπουρδέλα κομ και περίμενες κάτι καλύτερο από μπουρδέλο;;;νομιζω ο Τσαπο νοτιων προατειων αρχιζει και ξεχωριζει..
κατα τα αλλα μπουρδελο το εκανε ο τραγοπαπας και λιγο ξενερωτη η φαση...
ΔΕΝ ψηφισα ακομα περιμενω να δω
πάρε θέση όσο είναι ακόμα ρευστά τα πράγματα...τώρα που καίει το πράμανομιζω ο Τσαπο νοτιων προαστειων αρχιζει και ξεχωριζει..
σε τι βρε ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ;ποιο αληθειας απο μενα υπαρχει εδω;Είσαι στο μπουρδέλα κομ και περίμενες κάτι καλύτερο από μπουρδέλο;;;
Θα σε έχω υπόψη μου για του χρόνου.
Ναι μη ξεχάσεις,εσένα θα περιμενουμενομιζω ο Τσαπο νοτιων προαστειων αρχιζει και ξεχωριζει..
Θα βάλω ψηφοφορία για το ποιος οδηγεί το πιο σαπάκι ρε μουνίκακα... Κορυφή θα χτυπήσεις. ΚΟΡΥΦΉ!!!σε τι βρε ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ;ποιο αληθειας απο μενα υπαρχει εδω;
γαμημενε οντως παμψηφει θα βγω πρωτος ετσιΘα βάλω ψηφοφορία για το ποιος οδηγεί το πιο σαπάκι ρε μουνίκακα... Κορυφή θα χτυπήσεις. ΚΟΡΥΦΉ!!!
Βάλε βαλεΘα βάλω ψηφοφορία για το ποιος οδηγεί το πιο σαπάκι ρε μουνίκακα... Κορυφή θα χτυπήσεις. ΚΟΡΥΦΉ!!!
Α + Γ + Δ +Ε , ειναι του μισθωτου , κανε την άθροιση.Θα βάλω ψηφοφορία για το ποιος οδηγεί το πιο σαπάκι ρε μουνίκακα... Κορυφή θα χτυπήσεις. ΚΟΡΥΦΉ!!!
Θα παρακαλούσα να κάνετε τις προτάσεις σας δημοσία, και ουχί με π.μ.
τύπε συμμετέχει κανονικα ο ντόπας με δυο ακκαου στη ψηφοφορία. να μπαίνε και τρίτο ακκαου παει πολυΧρήστος Σαββίδης, δαγκωτό
τύπε επρεπε να μπει ονομαστικη εξαρχης να φανει ποια ειναι η πλεμπα που σε ψήφισε.Α + Γ + Δ +Ε , ειναι του μισθωτου , κανε την άθροιση.
ΥΓ μια ψηφοφορία δεν μπορειτε να κανετε γαμω την πουτανας και ειστε και τιμημενοι