Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
δεν ξέρω τύπε. ίσως και το ΖΤότε ψήφισε το Δ.
δεν ξέρω τύπε. ίσως και το ΖΤότε ψήφισε το Δ.
Μοιράσου τις σκέψεις σου μαζί μας, έχουμε χρόνο μπροστά μας.δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τα ψέματα από την παπαραλογία, ή/και την ιδεοληψία ή/και το συμφέρον και την κομματική γραμμή...
θα αδικήσω κόσμο![]()
καταρχάς πέρα από τους all around players που λένεΜοιράσου τις σκέψεις σου μαζί μας, έχουμε χρόνο μπροστά μας.
Μενού έχει ρε τραγοπαππα?
Ε Άει γαμησου πες τοΣτο τελικό ρε πεινάλα.
Αυτό είναι μια καλή ερώτηση, ο καθένας μας έχει την κλίση του.καταρχάς πέρα από τους all around players που λένεψέματαμαλακίεςσχόλια παντού, υπαρχουν πιο εξειδικευμένοι τύποι.
άλλος στο γαμήσι, άλλος στα πολιτικά, άλλος στη γεωπολιτική και πάει λέγοντας...
πως τους συγκρίνεις?
άλλος γαμάει αμά τη εμφανίση, άλλος γδύνει τις στοιχηματικές ως νέος νικ δε γκρικ, άλλος κατέχει τις μπαχάμες και άλλος έχει διατελέσει γεωπολιτικός σύμβουλος σε τρεις τουλάχιστον προέδρους των ΗΠΑ και έναν (ισόβιος είναι) της ρωσίας...Αυτό είναι μια καλή ερώτηση, ο καθένας μας έχει την κλίση του.
Τρολλοθέμα είναι. Μην του δίνουμε διαστάσεις . Ψήφισε όποιον θεωρείς πιο υπερβολικό.άλλος γαμάει αμά τη εμφανίση, άλλος γδύνει τις στοιχηματικές ως νέος νικ δε γκρικ, άλλος κατέχει τις μπαχάμες και άλλος έχει διατελέσει γεωπολιτικός σύμβουλος σε τρεις τουλάχιστον προέδρους των ΗΠΑ και έναν (ισόβιος είναι) της ρωσίας...
Μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχω την δυνατότητα να επεξεργαστώ τα γράμματα.
Συνεπώς θα ξεκινήσω να συμπληρώνω τους προτεινόμενους από εσάς, μετά από το Λ.
Με τη γαλοπούλα ?Να ενημερώσω τα μέλη πώς η παρούσα ψηφοφορία θα τρέχει μέχρι και την Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή θα έχουμε τη φάση των τεσσάρων και το Σάββατο τον τελικό.
Άσε ρε με το κωλόπουλο...Με τη γαλοπούλα ?
Άσε ρε με το κωλόπουλο...
ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ![]()
Μακράν Λάκαρος. Εγώ ένας ταπεινός μικρομαλάκας, σώγαμπρος μεγαλομανάβη στα Χανιά με λίγο κρυμμένο κασέρι στο σπίτι με την πισίνα (χωρίς πλακάκια) και ρεύμα από διαφημιστική πινακίδα είμαι.Λαμβάνω αρκετά π.μ. για τους κ.κ. Τέλη Σταλόνε και Barock.
Παρακαλώ όπως κάνετε τις προτάσεις σας δημοσία.
Ώπα "νότιος" detected......Άσε ρε με το κωλόπουλο...
ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ![]()
Μη βρίζεις μανΏπα "νότιος" detected......
Μεσσήνιος είσαι μάνα μου?
![]()