You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στη θέση σου θα αναλογιζόμουν τι μαλακίες έχω κάνει ως θηλυκιά και θα έκοβα τις εξυπνάδες.
Επισκέπτης
Τα ίδια χάλια είναι όλες τους.
Συμφεροντολόγες θηλυκές βρώμες.
Να τις φτύσεις κατάμουτρα και να συνεχίσεις το δρόμο σου.
Αυτό και πολύ τους είναι.
να το κανεις ομως με στυλ...να γλυψεις τα ποδαρακια κια το μουνακι τους...να τις ακους να βογκανε....να μυριζεις το αρωμα τους...να ακους τα βογκητα τους....να χαιδευεις τα ποδια τους....
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σου είπα να κόψεις τις διανοουμενίστικες εξυπνάδες για εκεί που σε παίρνουν και για όσους μουνόδουλους σας φέρονται σαν ανθρώπους.
Κι όσο γι αυτά που ονειρέυεσαι RavenM, τι να σου πω. Γι αυτό το κάθε θηλυκό τσόκαρο περνιέται για άνθρωπος.
Κι όσο γι αυτά που ονειρέυεσαι RavenM, τι να σου πω. Γι αυτό το κάθε θηλυκό τσόκαρο περνιέται για άνθρωπος.
Μια μερα ημουν σε οικογενειακο τραπεζι...Κατι μου ειπε η δικια μου και με νευριασε...οποτε γυρναω στον 88χρονο παπου μου και του λεω...''Πες μου ρε παππου ξερεις καμια γυναικα με μυαλο?γιατι τις εκανε τοσο ηλιθιες και κουτοπονηρες ο θεος?''και απανταει ο 88 χρονος γεροντας,και πανω απο 60χρονια παντρεμενος.με περισσια απαθεια...''Αναγκαιο κακο παιδι μου...Αν μπορεις μην παντρευτεις ποτε''...Αυτο τα λεει ολα πιστευω!!!θα λεω την ιστορια οσο ζω!!!Τα ίδια χάλια είναι όλες τους.
Συμφεροντολόγες θηλυκές βρώμες.
Να τις φτύσεις κατάμουτρα και να συνεχίσεις το δρόμο σου.
Αυτό και πολύ τους είναι.
Επισκέπτης
Και υστερα ηρθαν οι μελισσες.......ρεηβεν δικιο ειχε η ρουλι.....χαλασες και συ......
ημουν ποτε μη-χαλασμένος?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Λιο νομιζα οτι το ληξαμε το θεμα.......μιας και δεν ασχολεισαι μαζι μας και μιας και το ληξαμε το θεμα νομιζω φτανουν τα σουξου μουξου και οι κρισεις για τα λεγομενα μου δε νομιζεις?
α δεν ξερω πριν το ιμπεριαλ τι εκανες ρειβεν......
α δεν ξερω πριν το ιμπεριαλ τι εκανες ρειβεν......
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μην αντιμετωπίζετε την ανοχή ως αποδοχή και την απάθεια ως αδιαφορία. Ειδικά όταν οι θηλυκές απλώς φιλοξενήστε κάπου.
Όταν δε δεν υπάρχουν εξυπνακίστικα σχόλια δεν έχω κανένα λόγο να ασχοληθώ με κανέναν, ειδικά με θηλυκές.
Όταν δε δεν υπάρχουν εξυπνακίστικα σχόλια δεν έχω κανένα λόγο να ασχοληθώ με κανέναν, ειδικά με θηλυκές.
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για σένα ως θηλυκιά δε δίνω δεκάρα τσακιστή. Για τα λεγόμενά σου δίνω.
Φυσικά δεν περιμένω από μια θηλυκιά να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο.
Οπότε κόβεις το τουπέ και τελειώνει το θέμα.
Φυσικά δεν περιμένω από μια θηλυκιά να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο.
Οπότε κόβεις το τουπέ και τελειώνει το θέμα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Καλο θα ηταν τοτε να μην ασχολεισαι ουτε με τα λεγομενα μου ουτε με το φυλο μου και γενικοτερα να μην ασχολεισαι μαζι μου καθολου.....ιγκνορ ρε παιδι μου......αγνοηση πληρης.....δεν υπαρχω.....τι λες για αυτο?ε? ειμαι απολυτως προθυμη να κανω το ιδιο για σενα.......προσπαθω εδω και ωρα αν δεν το εχεις προσεξει
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Προσπάθησε περισσότερο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22