φιλε πάντως
κανένα κωλόπανο και κανένα μνημείο δεν είναι παραπάνω από την ανθρώπινη ζωή.
θα ήμουνα πολύ πιο περήφανος ως έλληνας εάν αντί για το μνημείο αφήνανε τον Μπελογιάννη να ζήσει.
επίσης θα ήμουνα ακόμα πιο περήφανος ως έλληνας εάν αντί ο μέσος ακροδεξιός να σκοτώνει για τη σημαία του να κάτσει πρώτα να στρώσει τον κώλο του να λάβει ελληνική παιδεία.
κάνε τις αναγωγές σου.
η σημαια συμβολίζει τούς αγώνες ενός ολόκληρου έθνους γιά ανεξαρτησία,
γιά μένα ειναι τό σύμβολο ευγνωμοσύνης για τα εκατομμύρια έλληνες πού χύσαν τό αιμα τους για εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία...
ειναι το συμβολο που ορκιστηκαμε να υπερασπιζόμαστε μεχρι τελευταιας ρανίδος τού αίματος μου όπως και σύ άν έχεις πάει στρατό.
ειναι μνημειο ισάξιο με τό μνημειο τού αγνώστου στρατιώτη.
συμβολίζει τήν ιδια την πατριδα μου.
η ανθρώπινη ζωη ενος ζωου κουκουλοφορου που την καιει ειναι ενα μηδέν...
εάν εγω πήγενα καί έβαζα φωτια στόν τάφο τού παππου σου η τού πατέρα σου καί ήσουν μπροστα τί θάκανες??δέν θά μέ σκοτωνες??και θάκανες πολύ σωστα
?εκτος καί άν δέν σέ ενοιαζε.
γιατί θά μέ σκότωνες??επειδή ο τάφος τού πατέρα σου καί τού παπου σου συμβολίζει κάτι γιά σένα.ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.όπως ίσως ο τάφος ενός αγαπητού φίλου.
τό μνημειο όμως τού αγνώστου στρατιώτη η το κάψιμο τής ελληνικής σημαίας δέν σημαινει τίποτα?? .
μάθε λοιπόν ότι τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη και η σημαια Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ συμβολιζει τους αγώνεςέκκατομυριων ανθρωπων για νασε εσύ ελευθερος και να λες αυτα που θέλεις και πιστευεις...και φυσικα τών προγόνων σου.
όπως δέν θελω νά προσβαλουν την μνημη των γονέων δέν θελω να προσβαλουν την μνημη αυτων που μου προσφέραν τό μεγαλύτερο αγαθό..δηλαδή την ανεξαρτησια μου.. ΔΗΛΑΔΗ πολυ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.
τέλος πάντων τουλάχιστον μπορείς νά καταλάβεις τί σημαινει η εκδήλωση ενός ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σέ αυτούς πού δώσαν την ζωή τους γιά μας δηλαδή νά είμαστε ελεύθεροι
σε παρακαλώ επειδη έχουμε σκοτωθει γι αυτό τό θέμα ποιο παλια εάν έχεις διάθεση γιά συζήτηση καντο ευπρεπως και μην γινουμε κουβαρια όπως παλια...