Νέα

Βανδαλισμοί στο μνημείο Μπελογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μια μικρή διόρθωση... :grin:
Διότι ο ολυμπιακός και ό,τι του μοιάζει δεν είναι μόνο θέμα ποσότητας αλλά και ποιότητας..
τύπε μου και εσύ πιστεύεις ότι αυτή η χώρα έχει περισσότερους ολυμπιακούς - και άλλα στοιχεία - από αυτούς που μπορεί να αντέξει; :cheesy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τύπε μου και εσύ πιστεύεις ότι αυτή η χώρα έχει περισσότερους ολυμπιακούς - και άλλα στοιχεία - από αυτούς που μπορεί να αντέξει; :cheesy:

Ω, ναι!
Διότι γαύρος δεν είναι απλά οπαδική προτίμηση, είναι τρόπος σκέψης ( ; ) και φαίνεται και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αρκεί να είσαι εσύ ευτυχισμένη κούκλα μου.
αλήθεια, αυτό με την ορθογραφία πως το κάνεις; :2funny: :2funny:
αυτό μέ τους πακιστανούς στην φυλακή πώς τό κάνεις???
τουλαχιστον είσαι πλυμένη???

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ω, ναι!
Διότι γαύρος δεν είναι απλά οπαδική προτίμηση, είναι τρόπος σκέψης ( ; ) και φαίνεται και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας.

χο χο χοοοοοοοοοοοοοοοοοο

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ω, ναι!
τύπε μου είναι 2500000 με τα γυναικόπαιδα. όσοι οι ψήφοι της ΝΔ ή του Πασόκ.. :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
o συγκεκριμενος (αναρχιδος) μαλακας ουτε με τον παναγιωτη κονε δε μπορει να σε φερει σε επαφη...
ρε εχεις δει ο Κονε εξελιξη;ασε που εχει αφησει μακρι μαλλι και μουσι αλα Τζονι Ντεπ. :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό μέ τους πακιστανούς στην φυλακή πώς τό κάνεις???
τουλαχιστον είσαι πλυμένη???

ρε καημένε είναι δυνατόν να σκοτώνεις ανθρώπους για ένα κωλόπανο, αλλά όταν πεθαίνουν ανθρωποι λόγω καταγωγής να μη σε νοιάζει;
τελικά πόσα προβλήματα σας έχουν αφήσει (εκτός απ τη σημαία) κληρονομιά ρε μαλακισμένα απ το σπίτι σας;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τύπε μου είναι 2500000 με τα γυναικόπαιδα. όσοι οι ψήφοι της ΝΔ ή του Πασόκ.. :2funny:

Μην το πας στενά κομματικά! Γαύρικο τρόπο σκέψης συναντάς παντού, απλά έχω την αμυδρά υποψία ότι αυξάνονται όσο πας προς τα αριστερά!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην το πας στενά κομματικά! Γαύρικο τρόπο σκέψης συναντάς παντού, απλά έχω την αμυδρά υποψία ότι αυξάνονται όσο πας προς τα αριστερά!

κάποτε...
τώρα είναι σε όλα τα ιδεολογικά στρατόπεδα περισσότεροι.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ρε καημένε είναι δυνατόν να σκοτώνεις ανθρώπους για ένα κωλόπανο, αλλά όταν πεθαίνουν ανθρωποι λόγω καταγωγής να μη σε νοιάζει;
τελικά πόσα προβλήματα σας έχουν αφήσει (εκτός απ τη σημαία) κληρονομιά ρε μαλακισμένα απ το σπίτι σας;
κατανοω τον αβασταχτο πονο σου για τον βανδαλισμο τού μνημειου του μπελογιαννη γεγονος που με κανει να πιστευω οτι κατι συμβολιζουν τα μνημεία...για σένα...
άλλωστε εσύ άνοιξες τό θέμα
η ελληνικη σημαια όμως δέν συμβολιζει τίποτε???
ενω ένα μνημειο συμβολιζει???
τό συμβολο όμως τού ελληνικού έθνους δέν συμβολίζει τίποτε....για σένα??δηλαδή η σημαια...
υστερόγραφο
δέν 'έχω τιποτε με τούς αλλοδαπους.
μόνο νά πάρουν τα μπογαλάκια τους και νά φύγουν γιά τους γνωστους λόγους...
ταχουμε ξαναπει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εχουμε ξαναπει εξαλλου, οτι Πασοκιτιδα και Ολυμπιακιτιδα ειναι συναφη φαινομενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom