Νέα

Βανδαλισμοί στο μνημείο Μπελογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Πες και τι ειχε προηγηθει...
Και αν πω τι εχει προηγηθει, καποιοι θα με πανε μετα πιο πισω στον Συνταγματαρχη Ψαρρο και δεν ξερω που αλλου...
Εγω θεωρω οτι εκεινη η συναντηση ηταν το σημειο κλειδι.

Επισκέπτης
Και αν πω τι εχει προηγηθει, καποιοι θα με πανε μετα πιο πισω στον Συνταγματαρχη Ψαρρο και δεν ξερω που αλλου...
Εγω θεωρω οτι εκεινη η συναντηση ηταν το σημειο κλειδι.
Οχι τοσο παλια,δεν χρειαζεται...Μιλαω για τις ΠΛΑΣΤΕΣ υπογραφες των υπουργων που ανηκαν στο ΕΑΜ.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ δηλαδη μου συγκρινεις μπελοκωλο με κωλοκοτρωνη ημαρτον.  :headbang:

με λιγα λογια, αν αυριο γινει πολεμος πουτανα ολα και μεσα στην αναμπουμπουλα της εποχης πιασω και καθαριζω και σενα και γειτονες και παραπερα συντοπιτες μου, ειμαι πουτανοσπορος αξιος για γδαρσιμο. οποιος αναμιχθηκε στον εμφυλιο ηταν τερμα πουτανοσπορος. ληξις. οποιος εσφαξε εχθρο οταν το προσταζαν οι περιστασεις, να αγιασει το χερι του. γυναικοπαιδα και τετοια οχι τασσομαι εναντιον.

τι έχουμε εδώ;
ο κολοκοτρώνας ξέρεις ότι έφαγε κατά τις εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ 21-27 πολλούς ΕΛΛΗΝΕΣ των αντιπάλων ομάδων;

η ιστορία κύριος δεν είναι αυτή που σου παρουσιάζουν.
αυτή στη μαθαίνουν έτσι πιτσιρικά για να έχεις εθνική περηφάνεια και επαρση.
η αλήθεια είναι άλλη και μπορεί να ανακαλυφθεί μόνο όταν την αναγάγεις στις πραγματικές συνθήκες της εκάστοτε εποχής.

ianp1

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
4
Πόντοι
0
:)

Συνημμένα

• Belloyiannis_Picasso_small.jpg
    Belloyiannis_Picasso_small.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
ρε μαλακα ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ δηλαδη μου συγκρινεις μπελοκωλο με κωλοκοτρωνη ημαρτον.  :headbang:

με λιγα λογια, αν αυριο γινει πολεμος πουτανα ολα και μεσα στην αναμπουμπουλα της εποχης πιασω και καθαριζω και σενα και γειτονες και παραπερα συντοπιτες μου, ειμαι πουτανοσπορος αξιος για γδαρσιμο. οποιος αναμιχθηκε στον εμφυλιο ηταν τερμα πουτανοσπορος. ληξις. οποιος εσφαξε εχθρο οταν το προσταζαν οι περιστασεις, να αγιασει το χερι του. γυναικοπαιδα και τετοια οχι τασσομαι εναντιον.

Μη βγαζεις ευκολα συμπερασματα και μην αφοριζεις ελαφρα τη καρδια. Καποιοι αναγκαστηκαν να αναμιχθουν, δεν τους αφησαν αλλη επιλογη.

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Βανδαλισμοί στο μνημείο Μπελογιάννη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011, 16:26

Στην Αμαλιάδα, παραμονή της 59ης επετείου της εκτέλεσης του Νίκου Μπελογιάννη, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές και έβαψαν με κόκκινη μπογιά το μνημείο που έχει στηθεί στην ομώνυμη πλατεία.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της δημοτικής αρχής Ήλιδας, αλλά και των κατοίκων.

Που ακριβως ειναι το μνημειο γιατι θελω να παω να χεσω??

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μη βγαζεις ευκολα συμπερασματα και μην αφοριζεις ελαφρα τη καρδια. Καποιοι αναγκαστηκαν να αναμιχθουν, δεν τους αφησαν αλλη επιλογη.
εύγε αγρότη...
τον ένα τον παππού τον έφαγαν γιατί δεν πήγε με το μέρος τους παρόλο που οι κολλητοί του ήταν όλοι κομμουνιστές......
ας κάνει η αγορίνα-εκτορίνα τις αναγωγές της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Παντως ειναι λιγο ατοπο να βανδαλιζεται το μνημειο του Μπελογιαννη, ενω παραμενει ανεγγιχτο το μνημειο του Βελουχιωτη στη Λαμια.

Επισκέπτης
Παντως ειναι λιγο ατοπο να βανδαλιζεται το μνημειο του Μπελογιαννη, ενω παραμενει ανεγγιχτο το μνημειο του Βελουχιωτη στη Λαμια.
Θα εχει φωτα φαινεται στην Λαμια και δεν τους παιρνει να πανε ουτε νυχτα.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην ψάχνεις λογική στη ράτσα σου.
είναι η πιο γαμημένη ευρωπαική ράτσα από όσες έχω γνωρίσει.
μόνο στην αφρική θα έβρεις χειρότερες.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι έχουμε εδώ;
ο κολοκοτρώνας ξέρεις ότι έφαγε κατά τις εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ 21-27 πολλούς ΕΛΛΗΝΕΣ των αντιπάλων ομάδων;

η ιστορία κύριος δεν είναι αυτή που σου παρουσιάζουν.
αυτή στη μαθαίνουν έτσι πιτσιρικά για να έχεις εθνική περηφάνεια και επαρση.
η αλήθεια είναι άλλη και μπορεί να ανακαλυφθεί μόνο όταν την αναγάγεις στις πραγματικές συνθήκες της εκάστοτε εποχής.

μη τα κανεις ολα κουλουβαχατο. μιλαμε για σφαξιμο απλου χωριατη κοσμακη που δε πηρε τα βουνα. αν εσφαξε και κανα πουλημενο τομαρι ο κωλοκοτρωνης καλα θα εκανε, και συ ανετα θα δαγκωνες το λαιμο πολλων πολιτικων σημερα. μπροστα δεν ημουνα να ξερω τι ακριβως εκανε και τι δεν εκανε, αλλα στις γενικες γραμμες προσεφερε στον τοπο. ο μπελομαλακας τι ακριβως προσεφερε και σε ποιον θελω να ακουσω...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μη τα κανεις ολα κουλουβαχατο. μιλαμε για σφαξιμο απλου χωριατη κοσμακη που δε πηρε τα βουνα. αν εσφαξε και κανα πουλημενο τομαρι ο κωλοκοτρωνης καλα θα εκανε, και συ ανετα θα δαγκωνες το λαιμο πολλων πολιτικων σημερα. μπροστα δεν ημουνα να ξερω τι ακριβως εκανε και τι δεν εκανε, αλλα στις γενικες γραμμες προσεφερε στον τοπο. ο μπελομαλακας τι ακριβως προσεφερε και σε ποιον θελω να ακουσω...

χαχαχαχα....
ο κολό έσφαξε και απλούς χωριάτες.

για τον μπελό καλύτερ να ρωτήσεις τον σαρλ ντε γκωλ να σου πει όταν μετά απο καιρό τον συναντήσεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Θα εχει φωτα φαινεται στην Λαμια και δεν τους παιρνει να πανε ουτε νυχτα.
Εσυ πιστευεις οτι ειδικα στη Λαμια, θα βρισκονταν πολλοι να αγανακτησουν εαν γκρεμιζοταν το αγαλμα του Βελουχιωτη? Μην βαζεις στοιχημα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτη ο μπελοκωλος ηταν 'λοχαγος' λεμε, στο πλευρο του αλλου παπΑΡΗ. ισχυει αυτο που λες αλλα οχι για τη συγκεκριμμενη περιπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom